Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Nunder

    őstag

    válasz sajtee #12991 üzenetére

    Párom nagyon rosszul viselte, mikor mondtam neki, hogy nem hozhatja a Nikonját. Nagyon szeret (és pár zsűri szerint tud is) fotózni, úgyhogy őt pl. érzékenyen érintette a dolog. Én speciel szintén szeretem a fotózást, de nem vetemednék arra, hogy a hepöning közben masinát ragadjak :)

    Azzal aránylag egyet értek, hogy valaki a darálásnál beleveszik a kialakult mosh pit-be, de hogy ez mások kárára történjen azzal már nem annyira. Gondolok itt arra, hogy párjaink általában törékenyebb hölgyemények, akik nem azért jöttek, hogy kék zöld foltokkal távozzanak. Na ilyenkor kicsit leengedik a rolót, és a felém közeledőknek kiosztok egy-két jól irányzott, vesetájékra mért ütést. Ha visszanéz, akkor csak bárgyú fejjel üvöltök neki, hogy POGÓÓ, és már túl is van tárgyalva. De ezzel megnyugtatom a lelkem és az asszony is épségben marad :)

    madgie: Adom az érvelést, nyilván aki szórakozni megy oda, normális keretek között, az egy majom. Nem érti meg a lényegét a dolognak. :) Mert volt hogy ráztam a hajam én is, még a hínárhajú korszakban, de az mára már a múlté. Ettől lélekben nem lettem kevesebb, sőt. Megtanultam igazán értékelni a zenét. A szépségetes rokker leánykákról meg annyit, hogy ritka. De nagyon :D

    “It's the job that's never started as takes longest to finish.” // blackbird3dworks.hu

Új hozzászólás Aktív témák