- Milyen billentyűzetet vegyek?
- ZIDOO médialejátszók
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Milyen SSD-t vegyek?
- 3D nyomtatás
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen TV-t vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Androidos tablet topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
Új hozzászólás Aktív témák
-
LGabor001
tag
Helo
azt szeretném kérdezni hogy van egy gigabyte ep45 ds3r lapom ami dögledezik azt hiszem garanciába vissza akarom küldeni de nem tudom h a chipset hűtő gyárilag felemás vagy az előző tulaj csinált vele valamit bár azt mondta h nem de ez miadt nem merem vissza küldeni nehogy elveszítse a garit
hosszába 3 részre oszlik a hűtő vékony sáv vastag és mégegy vékony ami viszont kb az aljánál megáll mintha le lenne vágva az a sor rövidebbre
ez most gyárilag ilyen vagy nem?
mer néhány netes képen ugyan ugy néz ki mint az enyém felemás néhol meg mind 2 oldal rendbe van -
LGabor001
tag
oké h most ez másik lap de szinte ugyan az de a hűtő mégse látni h az egyik hűtőnél hiányzik a borda vagyis tőbe le van vágva netről szedtem a képet de az enyém is ilyen és most nem tudom eldönteni h akkor ez jó és visszamerjem küldeni így vagy keressek rá hűtőt
-
LGabor001
tag
mondjuk most h ennyi ilyet látok eredeti képen látok ilyet alapból azthiszem mégse az előző tulaj tette ezt vele
-
LGabor001
tag
oké csak féltem h az előző tulaj lefűrészelte és a gariba tuti belekötöttek volna így már vissza merem küldeni
köszi a segítségeket
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest