- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD A10, A8, A6, A4 7xx0 "Kaveri" & "Godavari" APU
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen videókártyát?
- Nyomtató topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Autóhifi
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
Új hozzászólás Aktív témák
-
Grillo
őstag
Vettem ma egy EP45-DS3 alaplapot egy Intel E5200 procival.
Összeraktam, de van valami gebasz. A monitor (Samsung 940BW) valamiért nem kap jelet. Az összes venti pörög, de nincs jel a videokártyából (x1950Pro).
Ami érdekes még, hogy csak a masteren lévő DVD nyílik, a slaven lévő nem, ez nekem azt sugallja, hogy kevés a táp. De ugyan ez a táp hajtotta eddig is a konfigot, és nem hinném, hogy az új alaplap és processzor ennyivel többet igényelne (a táp egy Chieftec GPS-450AA-101A).
Ötletek? -
ludasmatyi
tag
Sziasztok!
Tudom elég unalmas a kérdés Gorni előre is bocsi de most lett 1 új DS3-as lapom és sehogy sem tudom jól belőni a biost el elindul 8x500-on de instabil!Van valaki akinek hasonló a konfigja mint nekem?Feszértékek vagy tippek jöhetnének mit állítsak hova ma ugyan nem érek rá vele foglalkozni de holnap egész napomat rá szeretném szánni!Adataimnál minden megvan a gépemről!
Búcsúbeszéd a villanyszerelő temetésén:- Jó vezető voltál!- Mindig nagy volt körülötted a feszültség!- De most hogy kiverted a biztosítékot!- Földelünk!
-
Gorneck
legenda
válasz ludasmatyi #7258 üzenetére
Az oldalamon minimum 5db 7,5-8*500as eredmény van fent...azokból indulj ki...pontosat úgyse fog tudni senki mondani...
Gorneck#1239
-
XIII Ramses
aktív tag
Segitsetek !!!
Vettem egy gigabyte p45ds3r alaplapot. Rögtön felraktam rá az f10-es bioszt. Tuningolnám, de valami szöveget kiír rögtön a MIT képernyő előtt, és ha bármit állitok bárhova, már nem indul el a gép. Mi a francot kell állítanom hogy legalább 0,1 mhz-et tudjak tuningolni?
A p965ds4 után ez a biosz ezzel a rendeteg szarral maga a rémálom....
HELP -
Gorneck
legenda
válasz XIII Ramses #7260 üzenetére
Attól még, hogy leírod milyen lapod van még senki se fog tudni segíteni...ram, cpu is kéne...többek közt az is milyen beállítással próbálkoztál...
Gorneck#1239
-
tlac
nagyúr
válasz XIII Ramses #7260 üzenetére
load optimized, save
és olvasgasd a topikot -
-bh-
aktív tag
ez a dollárosdi/gazdasági balhé eléggé odavert az áraknak... a DS3P most 34500... én még 27ért vettem ugyanott -és hét elején is még 28,5 volt... a sima ds3 most 27...
"Boldogok a trollok, mert övék a világ hálója."
-
winfier
senior tag
27K egy sima ds3 az szép
én még 23K ért vettem kb 2 het
Remélem minnél hamarabb vége lesz és visszatérnek az árak a rendes kerékvágásba, mert eddig vga cserén gondolkodtam, de ahogy elnézem az árakat ez most várat magára[ Szerkesztve ]
"Végy egy erős motort, akassz rá négy kereket, és te győzöl!" - Régi szép idők
-
diegho
nagyúr
ha az fsb-t babrálom akkor nem látszik a perf level memset alatt.
[ Szerkesztve ]
-
-bh-
aktív tag
1 feles szorzónak mi köze lehet a Perfomance levelhez???
amugy ha érdekel vkit, estleg (max) 8as szorzóval tudnék 1-2 cachemem-at küldeni...
9 - 9,5-el sajnam nem (8200-as, nem ES-es... )winfier: és ez elvileg nagyker-ár... a 7 közepén még kb 23 volt- most ennyi....és sajna nem azt mutatja a szitu, h ez javul... a remény-hal meg utoljára....
[ Szerkesztve ]
"Boldogok a trollok, mert övék a világ hálója."
-
diegho
nagyúr
igen, ha bios-ban emelem fsb-t akkor nem látja a perf level-t a memset, de most meg már 9-es szorzón is ugyanannyi minden érték, mint 9.5-es szorzón. Szerintem bios bug lehet, vagy nem tudom mi, perf level is totál ugyanaz 9-es szorzón, mint az előző képen és ilyen 5-6 mb/s eltérések vannak csak 9-es szorzóval.
-
diegho
nagyúr
nekem óriási mázlim volt, hogy kaptam E8500-at (2db-ot ráadásul) 30/db-ért csütörtökön, jövő héten már 42-őt jósolnak rá most gondolkodok el azon, hogy ledobom a lapomat és a procimat valami használt P35+E5200-ra és keresek vagy 25k-t az egészen, teljesítményben meg nem nagyon vesztek, mert a procit jelenleg is alapon használom.
[ Szerkesztve ]
-
tlac
nagyúr
nem tudom, hogy akkor mi volt a gond tegnap
(szerintem túl sok hülyeség fut a háttérben)igazából amiatt kérdeztem, mert azon gondolkozok, hogy van-e vmi értelme az e8500-nak az e8400-zal szemben
eredetileg q9550-et akartam venni, de mivel most eléggé felment az ára, meg e0-t sem lehet találni, lemondtam róla-bh-:
ipon-t én sem szeretem, nagyon nem...
mostanában ha nem tudom a környéken beszerezni a cuccokat, akkor a hardverkerből vásárolok (ott most 42k a ds5)[ Szerkesztve ]
-
tlac
nagyúr
hmm elég furcsák az árak, néhol a dq6 drágább, mint az extreme...
-
Lefty
addikt
hi, lenne egy olyan kérdésem, hogy a P45 chipset támogatja a PCI 2.0-át a P35 nem, számít ez valójában valamit?
-
Hedgehanter
őstag
Ma meg probalkoztam 3.4 Ghz
Gorneck23 felraknad, kuldom a txt fajlt.... -
Gorneck
legenda
válasz Hedgehanter #7277 üzenetére
A képet is és minden adatot ami kell a táblázathoz...
ui: a kép nem nyitható meg...You don't have permission to access /669/4/81/87/2808481870103394613JKljss_fs.jpg on this server.
[ Szerkesztve ]
Gorneck#1239
-
tlac
nagyúr
válasz Hedgehanter #7277 üzenetére
nem túl jó a hőmérsékleted
ha a tjmax 85, akkor egy small fft-vel ezt el is érnédGorneck23:
nyomj egy entert a címre
[ Szerkesztve ]
-
ati888
senior tag
Hi
Na végre összeraktam a gépet, DS3, E8400, 2GB 1066 CSX, HD4850. Egyelőre csak az XP megy fel és a programok, tuning majd később. A telepítőlemezről a DES-en kívül mindent felraktam, úgy tűnik működik is rendesen. A biosban a ramot csak 800-nak látja, de ezzel később foglalkozok. Most az a kérdés, hogy az alaplap lemezéről érdemes még valamit feltenni, vagy elég ennyi?
ati
-
tlac
nagyúr
A telepítőlemezről a DES-en kívül mindent felraktam
Most az a kérdés, hogy az alaplap lemezéről érdemes még valamit feltennitehát az a kérdésed, hogy kell-e telepíteni a des-t is?
szerintem semmit nem ér
egyébként szerintem így is sok felesleget raktál fel és netről kellett volna leszedni a legfrissebbeket -
impreza
csendes tag
Sziasztok!
Nem rég vettem egy GA-EP45-DS3P lapot nem volt vele semmi gond amíg tegnap előtt a procin nem cseréltem hütö!
Bekapcsolás után a vinyo meghalt nem müködött tovább.
Cseréltme vinyot és akarom telepíteni (az XP-t v vistat) és állandóan kékhalál fogadott!
Egy memoria tesztet is próbáltam futtatni de hát kifagyott! Most már ott van a gép h bekapcsolom felgyulladnak a ledek elalszanak egy piros kigyullad és ujraindul az egész még a bioszig se jutt el!
Aki tud ebben a dologba nsegítteni azt nagyon megköszönném!
Köszi
ImprezaHTC
-
Ragadozó
Ármester
válasz impreza #7289 üzenetére
Mire gondolsz, beléptél a biosba és ott...
Én arra gondoltam, hogy a lapon reseteled a biost...van rá egy gomb, ha jól láttom a lapod képét...jumpert nem láttok...Vagy elem ki (áramtalanított gépnél) 1-2 percre...
Mozgó autójavító szolgálat - autóvillamosság, autószerelés
-
PyroS
senior tag
Hello.
Ma sikeresen beépítettem az ABit Ip35 helyett a Gigabyte Ep45DS4 lapomat.Az első gyors teszt: [link]
Viszont a Geil Ultra ramjaim nem mennek úgy mint az Abitban.1000Mhz-en nem volt stabil 5-5-5-15-ben.Milyen Ramot javasoltuk helyette?2*1Gb kellene.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- TCL LCD és LED TV-k
- Ukrajnai háború
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Lexus, Toyota topik
- Tőzsde és gazdaság
- AMD A10, A8, A6, A4 7xx0 "Kaveri" & "Godavari" APU
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Patriot Viper Xtreme 5 RGB 32GB KIT DDR5 8000MHz CL38 (2x16gb) (9 év alza gari)
- ASUS ROG Maximus Z790 Gaming + INTEL 14700 KF
- Supermicro MBD-A1SRM-LN7F-2758
- Beszámítás! ASUS STRIX Z390-I GAMING DDR4 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Újszerű - ASUS Prime B360M-A LGA1151v2 alaplap + Windows 11 Home BIOSba integrált termékkulcs
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest