Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • darthzannah

    csendes tag

    Pontosan mi is a baja az SW-nek, amiért komoly cégnél nincs helye? Én már mindegyikkel dolgoztam
    több cégnél is. Nálam a sorrend: 1. SW (szerelem, ezért megbocsátom a hibáit) 2. SE (hihetetlen idegesítő) 3. ProE (körülményes) 4. Inventor (használhatatlan) Csak azért vitatkozom veled, mert nem tud olyan szép rajzot készíteni, mint az SE, még nem biztos, hogy valakinek nem pont az lenne az ideális választás.
    (Miért kell egy műhelyrajznak csilli-villinek lenni? Annak idején a GraphIT-nál mindig azok nyertek valamilyen díjat, akik ilyen pályamunkával indultak a versenyen. Én pedig nagyon irigykedtem ezekre az emberekre, mert akinek ennyi ideje van ilyen műhelyrajzokra, azoknál biztos nagyon jó dolgozni, nem feszített a munkatempó.)
    Pl.: elég sok árajánlatot kell adnom mindenféle alkatrészekről (forgácsolt és lemezalk.) és itt elég jól jön a SW. (costing) Ilyet tud az SE? Hány verziót kellett arra várni, hogy egy hengeres vagy kúp felületre egy másik alk. valamelyik pontját, vagy élét fel tudjam fektetni. Most az ST5 tudja már. Hihetetlen sz..r az összeszerelés vele. A ProE szinte mindent tud, de nem lettünk barátok és talán már nem is leszünk. Egész egyszerűen nem jön be a stílusa, kezelése, nem haladok vele. Általában ugyanazt a munkát 30%-al több idő alatt végzem el vele, mint a SE-vel vagy a SW-vel. Az Inventort meg hagyjuk, úgy látszik a programozói bázis csak 2D-s. Viszont van új is a nap alatt, ebbe fogok hamarosan beleszeretni : SPACECLAIM. Szerintem fertelmetesen jó lesz pár éven belül. Már most is ezt használom, ha adatcsere fájlt kell megnyitnom, szinte mindent eszik.
    (eddig)

    SPACECLAIM

Új hozzászólás Aktív témák