- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zé..
csendes tag
Gyorsan válaszoltak is. Van ilyen hangszórójuk, 5040 Ft-ba kerül. Még azt mondom, hogy nem is olyan sok, mert ez legalább biztos, hogy jó bele.
Üdv!
Zé -
geniusdotcom
csendes tag
Sziasztok!
Szeretnék én is venni egy Genius 5.1-es rendszert. Meg tudnátok mondani, hogy hangzásban van-e különbség a régi DHT-510 és az új 5000-es között. Ugyanaz lenne a kettő, kivéve a mélynyomót és a hátsó hangfalakat? Felmerül még egy kérdés, hogy az újak közül az 5000 és 5005 miben különbözik. Egyet tudok, hogy a Media Marktban volt szerencsém meghallgatni a 4000-es változatot, hát annak iszonyú doboz hangja volt. Volt mellette egy műanyag Genius 5.1 is (a típusra nem emlékszem, de elég gagyi kinézete volt) , és az ezerszer tisztábban szólt. Szóval milyen típusok vannak most a piacon és ezek miben különböznek?
Köszi szépen!
-
313313
addikt
válasz geniusdotcom #3456 üzenetére
DHT-510 teljesítmény: 3600W PMPO, (4x15W /oldalsó/+15W /közép/+45W/ mély /) RMS
5000 teljesítmény: 5000W PMPO (4x15W /oldalsó/+15W /közép/ +75W/ mély/) RMS
ez a hangfalszett a DHT-510 utódja, javított hibákkal, nagyobb távvezérelhetőségekkel (bemenetválasztás is piszkálható), átdolgozott dizájnnal hátsó hangszórók is 2 utasak lettek, bükk és mogyoró színben
5005 teljesítmény: 5000W PMPO (4x15W /oldalsó/+15W /közép/ +75W/ mély/) RMS
5000-es kisebb ránc felvarrott változata, áttervezett dizájnnal, más színválaszték
6000 teljesítmény: (4x20W /oldalsó/+20W /közép/ +100W/ mély/) RMS
LCD panel, teljes körű távvezérelhetőség, sokak által nehezményezett kinézetSzerény véleményem szerint ezek a főbb jellemzőek, de majd jönnek nálam okosabbak és pontosítanak
HP 250 G5, Creative Surround 5.1 USB, Genius 5.1 Home Theater 5000, Kona Blast Deluxe + Shimano LX, Torpado T2000 + Campagnolo Veloce, Motorola Edge 30 Neo 8/256GB
-
313313
addikt
-
Zé..
csendes tag
Na srácok!
Megvan! Nem pont úgy néz ki mint a másik, más a kosara és a mágnesen nincs olyan borítás, de ezt leszámítva nagyon jó. Már első hallásra tudtam, hogy ez lesz az igazi, pedig most még be kell járatni.
Üdv!
Zé -
félisten
Üdv! a bajom a következő! Nekiálltam feljavítani az 5000-esem még régen, aztán a mélyet áthelyeztem pár hete, azaz a sarokhoz közelebb került, továbbá a center a monitorom alá került olyan 20 perce. Azóta a felső szint gipszkarton mennyezete úgy táncol ahogy a zene megy, bizonyos hangokra félelmetesen beremeg és hangosabb lesz mint a mély! Tud vki rá megoldást? Olyat ami nem fogja rontani a mély hangzásomat de a tetőtér is egybe marad. Köszönöm! (ez sajna túl van a de jó rezeg kategórián...)
2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
félisten
Típus HF-5000: a távirányító folyamatosan adja a jelet (kameránál lárni) , de a hangfal nem csinál rá semmit. Elem ki,be, adja,ezt párszor és megjavult azaz csak gombnyomásra adott jelet! Kinek volt már ilyen hiba? Nekem egy éve volt utoljára ilyen! Akkor elsőre elem ki-be és ment! Nem mintha nagy baj lenne de mégis!
-
csucsu76
csendes tag
válasz Kolondrum #3464 üzenetére
Volna egy hangos kérdésem. Van egy Audigy hangkártyám, 32 bites Vistával, meg hozzá egy Genius 5005-ös 5.1-es hangrendszer. Vista alatt a sub egyszerűen sem filmek, sem zenék alatt nem akar dolgozni, ha szterejó mp3-at kötök közvetlen a Geniusra, akkor meg olyan mélyek jönnek, hogy az ablak majd kiesik. A soundblaster volume paneljében lehet tesztelni a hangszórókat, a mély alig hallhatóan sustorog, a Vista hasonló részénél meg van ablakrázó mély is. De eddig még nem jöttem rá, hogy mit állítsak be hozzá, hogy mindenhez legyen mély hang is. Ja és mindkét helyen volume panel, és Vistában 5.1 re van állítva a hang.
Ha esetleg volt már erről szó, akkor bocsi, de piszok sok hozzászólás van ebben a topikban.
Előre is köszi a segítséget.
-
313313
addikt
válasz csucsu76 #3465 üzenetére
creative beállításai speaker setting, bass management ott suvwofer volume maxra esetleg bass boast panel, de az nállam inaktív (sima liveom van ) hirtelen ez jutott az eszembe
HP 250 G5, Creative Surround 5.1 USB, Genius 5.1 Home Theater 5000, Kona Blast Deluxe + Shimano LX, Torpado T2000 + Campagnolo Veloce, Motorola Edge 30 Neo 8/256GB
-
-
313313
addikt
válasz Kolondrum #3469 üzenetére
amit leírtál abból az jön le az erős basszussal bontod a házat, ha nem bírja a fal, vegyél lejjebb a hangerőből
-
félisten
Nem hiszem! annyira szigetelt a szobám is h az ajtót becsapom megáll mielőtt becsapódna! Próbáltam már és hidd el csak akkor lehet ha az ablak nyitva van! Minden nap este fél órát szellőztetek mert annyira beszorul a levegő!
[ Szerkesztve ]
-
Stirbi
addikt
üdv, hát kolléga tiszteltem, elég brutálisan rendbehoztad a geniusodat, szétbont egy ujjonan épitett házat is
én most bántam meg,hogy z2300 ast vettem nem pedig genius 5005öt, kezdek rájönni hogy a baszus nem minden,hiányolom a közptartományt, lehetséges hogy egy magashangsugárzo cserét fogok végrehajtani , ugylátszik,hogy a mai világban mindent házituningolni kell
[ Szerkesztve ]
-
csucsu76
csendes tag
válasz sirdond #3246 üzenetére
Keresgéltem itt, és sirdond írása segített némileg:
"ffdshow,ac3 filter és mpc felrak
ac3filter configban első fülön outputnál 3/2+sw,mixer fülön alul options-nél bass redirection-hez pipa és 80 vagy 100 a cutoff frequency (majd próbáld ki melyik a jobb)
itt mást nem kell
mpc megnyit "o" betü megnyom->external filter->add filter és egyenként hozzáadod ffdshow audio decoder, ffdshow video decoder,ac3 filter"Most már filmek alatt szól a sub, de winamp, és játékok alatt még nem, igaz még csak egy játékot próbáltam így.
-
Eagl3
veterán
válasz csucsu76 #3476 üzenetére
Üdv.!
Milyen hangkártyád van?
Csak mert amikor én összeraltam a 6000-es Geniusom, az istenért nem akart megszólalni a mély, driverben pedig sercegett amikor teszteltem a hangszórókat.
Beletelt jó 1-2 órába mielőtt rájöttem, hogy x-fi music driverében kölün be kell kapcsolni + rá is lehet tolni +15dB-t.Szal ha működik a SUB, akkor mindnképpen szoftveres hiba lesz, esetleg cserélj egy codec packot, de én a hangkártya programjában keresném a hibát.
-
csucsu76
csendes tag
313313: köszi a segítséget ezeket próbáltam már.
Eagl3: ezt driverben állítod vagy a hangkártya segédprogramjában (volume panel)?
Köszi a segítséget, újraraktam a Vistát, csak most a 32 bitest (nem ez miatt, hanem átköltöztem egy másik winyóra) és a soundblaster telepítője csinált egy driver frissítést, és így szól már a sub filmek alatt, állítgatás nélkül. Winamp alatt továbbra sem szól, csak ha stereo bemenetre kötöm a sub-on a számítógépet, de ezt máshogy meg tudom oldani majd.
-
LGabor001
tag
helo
most akarok venni egy 5.1 et csak valaki mondja meg melyiket éri meg 5000 vagy 5005?
szerintetek?
mer árba ugyan annyiér tudok -
LGabor001
tag
tudom h 5005 az újabb de jobb is?
az érdekel -
313313
addikt
válasz LGabor001 #3485 üzenetére
jó kérdés, sokan írták, akik komolyan értenek a témához, hogy az 5005 az javított kiadása az 5000-nek, én ha most vennék 5005-t vennék
-
LGabor001
tag
azt gondolom h javított de azt még mindig nem tudom jobb is e az
-
LGabor001
tag
valaki tesztelhetné már őket
-
LGabor001
tag
nem emlékszel belőle valamire?
-
313313
addikt
válasz LGabor001 #3487 üzenetére
akkor most jöjjön a sokak által szajkózott mondat: hallgasd meg mind a kettőt élőbe és dönts az alapján
-
LGabor001
tag
könnyű mondani h mind2-őt de nem sok olyan hely van ahol mind2 van és megis lehet hallgatni na meg nem a közelbe az tuti
-
LGabor001
tag
légyszí gyors választ kérek
akárhol nézegetem eddig nem igazán foglalkoztam vele de most nagyon feltűnő azt hittem elírás
5000 150w rms
5005 120w rms
ez igaz?
mer akkor gyengébb az új -
LGabor001
tag
ha gyengébb akkor megyek és nem fogok várni megveszem inkább az 5000-est
-
Yahhher
aktív tag
-
LGabor001
tag
de akkor most melyik mennyi ?
neked melyik van és hány w van ráírva? -
LaMotta
aktív tag
válasz LGabor001 #3496 üzenetére
Te, Gábor, túl lelkes újonc vagy ...
Én az 5005-öt venném és ahogy kolléga is említette, ritkán van max-on a hangláda... ÉS ha mégis ott, egy átlagos szobában is bőven elég a 120W. Ráadásul, mint szintén említették az előbb, javított változat... Meg szerintem jobb a távirányítója is..Szóval vedd mégis az 5000-est, ha azt szeretnéd ..
-
LGabor001
tag
szóval mindenki 5005 öt venne
-
LGabor001
tag
elég nagy kb 8*8
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Robotporszívók
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Projektor topic
- Mesterséges intelligencia topik
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Bestbuy játékok
- Half-Life 2
- E-book olvasók
- További aktív témák...
- HP EliteBook 845 G8 Tartós Fémházas Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 5650U 6mag 16/512 FHD IPS Matt LTE
- HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/512 FHD IPS SURE VIEW
- HP Elitebook 840 G8 i5 1145G7 / 32GB / 512GB / hibátlan!
- Nethome Plus, klíma wifi modul
- LG OLED55C12LA 2 ÉV GYÁRI GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest