Aktív témák
-
vv5204
senior tag
A kérdésben benne volt a válasz! Miért habozol? Csináld meg!
Én is épp most tettetem szinte ugyanezt! A Logi Z-5500-am tényleg szép nagy
mélyet ad, de azok a kis műanyag szatelitek/center... egy belépő szintű
5.1-hez talán még épp nem lenne ciki.
Szépen bementem a Genius-hoz a Gyöngyösi utcába és vettem 5 darab 3 utas
FA center hangszórót. A különbséghez nem kellett vájt fülűnek lenni!
Érezhetően szebben szólnak most már. Hangosabb nem igazán lett, csak jóval
élvezhetőbb, nem is értem a többi gyártó miért spórol a FÁval ha szatelitekről van
szó?!
1 szó, mint 100, nem hinném, hogy nagyot hibáznál. -
GeniusHU
aktív tag
válasz hellboy20ger #549 üzenetére
Szia!
A hibádra egy bevizsgálásra lenne szükség nálunk, utána lehet mondani valamit.
Valamikor hozd be a sub-ot, ha tudod.A távirányítót sajnos már nem lehet rendelni.
Egyetlen megoldás a tanítható távirányító.www.genius.hu - hivatalos tech support (Szerviz cím és nyitvatartás a genius.hu-n a kapcsolat résznél) Válaszok is csak munkaidőben...
-
GeniusHU
aktív tag
Szia!
A Z4 a hangszórókra csak közepet és magast fog küldeni.
Így sajnos több mélyed nem lesz, max a nagyobb membránméret miatt a közép hangok sokkal szebben fognak szólni mint eddig. Többre ne számíts, bár szerintem ez sem kevés.www.genius.hu - hivatalos tech support (Szerviz cím és nyitvatartás a genius.hu-n a kapcsolat résznél) Válaszok is csak munkaidőben...
-
0805
tag
válasz GeniusHU #553 üzenetére
Sziasztok!
És ha azt csinálnám h ez az alaplapom van és most a Genius Sp hf1250x az RCA csatira van kötve a Z4 mélynyomóját pedig 3,5mm jackel rádugnám a narancs szinü hangkimenetre.
Ugy elvileg még ütösebb lenne v nem?
Gondolom egyszere küldi a jeleket az Rca-n és audio kimeneteken...
Azért gondoltam így mivel ha a két sima geniust kötném rá a Z4-re akkor szerintem a föhangszóró nélkül elég gyengécske jelet kapna,mvel a föhangszóróba erösitö vagy mi van v nem?? -
GeniusHU
aktív tag
válasz hellboy20ger #555 üzenetére
www.genius.hu --> kapcsolat
www.genius.hu - hivatalos tech support (Szerviz cím és nyitvatartás a genius.hu-n a kapcsolat résznél) Válaszok is csak munkaidőben...
-
GeniusHU
aktív tag
Nem tűnsz hozzáértőnek
Kétlem hogy egyszerre két helyen is kitolná a jelet.
Szerintem szoftveresen egyik vagy másik, de ezt neked kéne tudnod.
Alaplapi leírás (könyv vagy cd-n pdf-ban) el is tudod olvasni.Aztán a másik hogy a Z4-ben is erősítő van, tehát az is meghajtja a hangszórókat.
Talán úgy a legjobb, ha 4.1-re állítod a hangkártyát és a zöldbe bedugod az 1250X-et gyári állapotában és a Z4-et pedig a valamelyik másikba (színe hangkártya függő, Vistától felfelé meg mindegy, mert rákérdez - jobb hangkártya szoftver lekezeli xp alatt is)
De ilyenkor két helyen kell hangerőt állítani, ami macerás.Próbáld ki végre a Z4re rákötni a két passzív hangszórót. Szerintem azzal is jól megleszel.
www.genius.hu - hivatalos tech support (Szerviz cím és nyitvatartás a genius.hu-n a kapcsolat résznél) Válaszok is csak munkaidőben...
-
őstag
bocs rossz helyre ment
[ Szerkesztve ]
VGA-t, AM4, AM5/ Intel 10-14. gen CPU-t, Alaplapot, Tápot, DDR4-, DDR5-t, SSD-t veszek!
-
GeniusHU
aktív tag
válasz hellboy20ger #558 üzenetére
Szia!
Sajnos szervizünk csak Budapesten van.
-
GeniusHU
aktív tag
válasz Sickboy25 #560 üzenetére
Jelenleg csak a Luxemate 810 van, ami 2.4Ghz és magyar karakteres a Genius kínálatából.
-
yozsoo
csendes tag
Üdvözlet mindenkinek!
Vagy 2 éve vettem egy genius home theater, asszem 5000-es hangfalcsodát, amivel körübelül egy évig semmi bajom nem volt.Egy év után a subwoffer megadta magát elösször elkezdett recsegni a basszus, majd teljesen megszűnt.Ez után még használtam.Elkezdett recsegni a poti, majd nem sokkal később a gyönyörű spánielem kettérágta az erősítő-számítógép összekötő kábelt...kis édes...házituningal megcsináltam(ezt nem részletezném), de nem az igazi...a hangfalakkal semmi gond szerintem.Most jutottam egy költözés után arra, hogy mi lenne ha megcsináltatnám, hogy újra olyan szép hangja legyen mint volt.Szerintetek ha szervízbe viszem, megtudják csinálni?(Hiányzó kábel,rossz subwoffer, poti) és körübelül mennyiért?...vagy inkább érdemesebb lenne venni egy újat?...a tanácsokat és avéleményeket szívesen várom...előre is köszönöm... -
üdv!
egyik napról a másikra azt vettem észre, hogy nem szól a centerem. tüzetes differenciál-diagnosztikai műveletek után rájöttem, hogy csak a hangfalam lehet a ludas ( GENIUS HT 5.1 3600pmpo).
SZédszedtük a munkahelyen dolgozó szervizes, és műszaki ismeretekkel rendelkező kollegával, maj észrevettük, hogy az egyik panel eltörött, de a helyéről nem mozdult el, és mintha tönkrement volna az egyik TDA7360-as IC egy csomó más dióda mellett.
a diódákból sikerült vásárolni ( kicsit jobbat is mint volt benne), de az IC-ből 1 hete nem találok, se pesten, sem debrecenben. Hol lehet ilyet kapni?KÖszi
[ Szerkesztve ]
A bortól bolondokat gondol az ember, DE A PÁLINKÁTÓL MEG IS CSINÁLJA!!!
-
GeniusHU
aktív tag
válasz hellboy20ger #565 üzenetére
Szia!
Nincs ajánlott távirányító, amit mi ajánlanánk.
-
GeniusHU
aktív tag
Szia!
Látni kellene, hozd be hozzánk.
genius.hu -> kapcsolat részen minden infó ott van.
megnézzük és adunk rá ajánlatot. a bevizsgálás nem kerül semmibe.www.genius.hu - hivatalos tech support (Szerviz cím és nyitvatartás a genius.hu-n a kapcsolat résznél) Válaszok is csak munkaidőben...
-
-
ChrissTa
tag
Hello! Kiszemeltem egy Slimstar 310-es billentyűzetet. Az lenne a kérdésem, hogy a munltimédiás gombjait be lehet úgy programozni, hogy ne csak a win media playerrel és az IE-el működjenek? A régi bill-em is genius, és annyit sikerült elérnem, hogy ha nem rakom fel a driverét, akkor a firefox-nál működnek az internetes billentyűk, de a többi csak a wmp-vel műkszik, amit egyáltalán nem használok. Ha felteszem a drivert, akkor a firefox sem jó, csak az IE, amit szintén nem használok. Amúgy jó kis strapabíró cucc. Több, mint 6 éves, és azon kívül, hogy a space nem működik igazán (ez sajnos az én hibám...), meg azért már elég hangos, meg vagyok vele elégedve.
Ami jó lenne, ha el tudnám érni, hogy tudjam használni firefox-al bsplayerrel és winamp-al az extra gombokat. Lehetséges ez? Ha nem, akkor nem éri meg multiméiásat vennem.
A másik kérdés, hogy lehet ezt kapni valahol feketében? Több helyen is ki van írva a neten, de amikor megkérdeztem, akkor mondták, hogy csak fehér van.
[ Szerkesztve ]
-
GeniusHU
aktív tag
válasz ChrissTa #571 üzenetére
A slimstar 310 és 311ből a fekete megszűnik. Hamarosan a fehér is.
A slimstar 220ast ajánlom, az is vízálló.töltsd le a driverét a www.genisunet.com-ról és szerintem a te bill-eddel is mennie kell
azzal próbáld ki előbb.www.genius.hu - hivatalos tech support (Szerviz cím és nyitvatartás a genius.hu-n a kapcsolat résznél) Válaszok is csak munkaidőben...
-
Zolly81
csendes tag
Szia GeniusHU!
Én egy problémával fordulnék hozzád. Márciusban vettem egy e-digitális boltban Genius SW-HF5.1 5005ös hangfalszettet. Már régen kinéztem, megrendeltem, minden jó volt. Egészen október közepéig, amikor is filmet néztem, kimentem kajálni ( a hangfal működött, tehát üzemben volt), és utána mire bejöttem a szobába, egyáltalán nem kapott áramot. Hosszas hibaanalízist követően rájöttem, hogy nem tudok mást tenni, mint visszaviszem a boltba. Elvittem, hangfal fel Pestre, 1 hét ott, aztán vissza Miskolcra. Eddig nem is volt baj. Hazahoztam a hangfalat, szépen szólt, semmi baja nem volt. Tegnap este tévét néztem, a hangfal be se volt kapcsolva, hallottam egy kis elektromos zajt, mint mikor kimegy egy biztosíték, v lecsapna valami egy biztosítékot, és megint nem kap áramot. A hiba ugyanaz, mint a múltkor. A hangfal csak készenléti állapotban volt, hátul volt On állapotban a kapcsoló.
A leírásom alapján tudod, mi lehet a probléma a hangfallal? Tudsz rá megoldást?
Válaszodat előre is köszönöm.
-
GeniusHU
aktív tag
Szia!
Mindenképpen a mélynyomót újra el kell juttasd a vásárlás helyére, mert ez nem normális. Elég azt, mert a hiba forrása benne van. Nem tudom elsőre mit javítottak és most mi ment ki.
Nagyon ritkán szokott ilyen előfordulni, de lehetséges. Szerintem ha ezt kijavítják, utána már nem lehet ilyen hiba vele.www.genius.hu - hivatalos tech support (Szerviz cím és nyitvatartás a genius.hu-n a kapcsolat résznél) Válaszok is csak munkaidőben...
-
_Petya_
őstag
[ Szerkesztve ]
Fontos feladatot soha ne bízz olyan gépre, amit egyedül is fel tudsz emelni!
-
Azazael
aktív tag
Hali!
Van nekem egy Genius SW-HF5.1 5000 hangfalszettem, es annyi gondom lenne vele, hogy a bekapcsolasnal a hangeroszabalyzo poti ahogy "feltekeri magat", vagy ha a motora mozgatja akkor hallhatoan szenved (berrego hangot ad de meg mozog), vagy ha kezzel allitok a hangeron akkor is mintha csusznanak egymason a fogaskerek tipusu erzesem van.
Javithato ez a hiba? mert ezt leszamitva minden tokeletes mukodik rajta.
koszi! -
GeniusHU
aktív tag
Szia!
Ha poti baja van, az 3125Ft-ért kapsz egyet nálunk.
De kollégám szerint lehet a bemeneti panel kezd haldoklani, eddig a hasonló hibák (mivel nem láttuk) mind ezzel végződtek. Az viszont kb 10e Ft...www.genius.hu - hivatalos tech support (Szerviz cím és nyitvatartás a genius.hu-n a kapcsolat résznél) Válaszok is csak munkaidőben...
-
hellboy20ger
csendes tag
válasz GeniusHU #567 üzenetére
Szia
Van egy olyan kérdésem hogy a házimozim trafója nagyon melegszik és már korábban megírtam akusztika szivacsot tettem bele és a trafó környékén is van. Attól félek hogy a túlságosan nagy hőtől meg fog gyulladni a szivacs. Ha tennék bele egy 12V-os hűtő ventit és a trafóra kötném el fogja még azt is bírni???[ Szerkesztve ]
-
Degeczi
nagyúr
válasz hellboy20ger #580 üzenetére
nem hiszem, h számolnod kellene vele
a ha 80-90 fokot elér a trafó, az már régen rossz - és hol van az még az ilyen szivacsok gyulladási hőmérsékletétől?
-
solat
csendes tag
Hali.
Van egy Genius HS-04U USB-s fejhallgatóm. Egyszer csak minden előzetes nélkül elkezdett búgni, ha bekapcsoltam a mikrofont. Átnyálaztam az összes beállítását, de semmi változás. Újratelepítettem a szoftverét, USB portot váltottam, de semmi változás. Jött 1 esedékes Vista újratelepítés, felraktam a szoftvert és a mikrofont bekapcsolva továbbra is búg(hardver környezet nem változott). Próbaképen felraktam egy másik gépre is, de ott nem volt búgás, csak az én gépemen. Ezt miért csinálja?
-
BBX
csendes tag
Sziasztok! Nagyon sokat filóztam azon, hogy mit is vegyek inkább a pézemből és úgy döntöttem egy Genius sw-ht 6000 lesz. Nagyon sok fórumot egyéb oldalt olvastam ez után a hangfal után és nem tűnik olyan rossz vételnek ár/minőség szempontjából. Na szóval, kérdésem lenne az, hogy egy sima CMI 8738 5.1es kártyám van, és ez mennyire tudja majd megszólaltatni? Vagy vennem kell még külön ezt azt hozzá hogy egyáltalán össze tudjam kötni a hangfalat a kártyával? Kérlek szépen válaszoljatok, előre is köszi! Ja és akinek van ilyen hangrendzsere az írjon róla pár mondatot, hogy milyen tapasztalatai vannak vele kapcsolatban, köszi
-
GeniusHU
aktív tag
válasz hellboy20ger #580 üzenetére
Szerintem sem kell aggódnod, nem normális hogy üzem közben benne nyúlkálsz.
-
-
GeniusHU
aktív tag
Ha a hangkártyád nem tudja az 5.1-et (láttam már ilyet, hogy sztereót adott ki), csak akkor kell hangkártyát cserélni. Elméletileg mennie kell azzal is.
-
-
btomi11
csendes tag
Helló! Azt szeretném kérdezni hogy van egy Genius 5.1 hangfalszetem és a nagy pótméter tönkre ment ! a kérdésem az lenne hogy hol lehet pótmétert rendelni hozzá? A száma: SW-HF 5.1 (DHT 510)
-
GeniusHU
aktív tag
Szia!
Sajnos ennek a típusnak már külön nem rendelhető a potija.
Lehet hogy panellal komplett van, de ezt írd meg a szerviz@genius.hu címre és kollégám megválaszolja.www.genius.hu - hivatalos tech support (Szerviz cím és nyitvatartás a genius.hu-n a kapcsolat résznél) Válaszok is csak munkaidőben...
-
imi1983
csendes tag
Sziasztok lenne egy olyan kérdésem hogy van egy Genius TVGo A12-es tv kártyám Windows 7 alatt használnám de nincs kép csak hang rendesen feltelepítettem de semmi kéne egy kis segítség előre is köszi megadom az e-mail címem ide várom a segítséget hamilton1983@t-online.hu
-
GeniusHU
aktív tag
Szia!
A www.geniusnet.com oldalon (gyár oldala) van fent mindig a legfrissebb driver.
A listában még csak a Windows Vista van ehhez a termékhez, amivel ezek szerint nem működik. Próbáld meg a parancsikonján a jobbklikk-es menüben a kompatibilitási módban indítást és vista vagy xp-re állítva. Talán úgy menni fog.www.genius.hu - hivatalos tech support (Szerviz cím és nyitvatartás a genius.hu-n a kapcsolat résznél) Válaszok is csak munkaidőben...
-
dev89
tag
Sziasztok!
Nekem egy sw-hf5.1 5000-es típusú hangfalam van és az lenne a problémám vele, hogy tegnap még működött, viszont ma már be se tudom kapcsolni, se a mélynyomón se a távirányítón keresztül.
Mi lehet a baja, mit tudnék vele csinálni, esetleg típushiba lenne??
Várom a válaszokat, előre is köszönöm!
-
dev89
tag
válasz GeniusHU #597 üzenetére
Szia!
Úgy néz ki talán nincs vele probléma, hanem a 220-as kábel ahol be van kötve a mélynyomóba ott van egy kis "csavar" ami meglazult, gondolom a rezgéstől. Nos ez idáig feszes volt úgy hogy finoman körömmel visszacsavartam feszesre és működik szépen.
Valószínű csak ez volt vele a gond.
Egyébként ez milyen "csavar" ott, mi a feladata neki?
-
BBX
csendes tag
Sziasztok! Vettem egy Genius sw hf 6000 hangszettet, de nem értem a problémát. CMI 8738as hangkártyám van tudom nem egy nagy durranás de tudnia kéne az 5.1et mégis csak 3 szól + a mély. Ha nem winampot hanem mást használok pl media player, vagy youtubon nézek valamit nem szól egyszerűen a mély. Miért?
Aktív témák
- DELL LATITUDE 7390 8th generációs I7-es processzor
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI P65 Creator 9SD notebook - i7 9750H 16GB RAM 512GB SSD GTX 1660TI MAX Q 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest