Aktív témák
-
GeniusHU
aktív tag
Szia!
Az teljesítmények közti különbség nem csak a mély erejének változtatásával érik el, arányosan kell az emelés. Ez inkább nagy térben jön ki, nekem az 5000es 50m2-en is jól teljesített anno.
A legpontosabb infókat a www.geniusnet.com oldalon találod meg, ami a gyár oldala.
Az 5100asnak nem tudom megmondani, mert a gyár oldalán nincs már fent és a dobozon nincsen rajta.
Sajnos egymás mellett nem teszteltük őket, így szerintem ezt így nem is tudja neked senki megmondani. A Genius HomeTheater topicban a tulajoktól talán több infót tudsz szerezniwww.genius.hu - hivatalos tech support (Szerviz cím és nyitvatartás a genius.hu-n a kapcsolat résznél) Válaszok is csak munkaidőben...
-
jofalat
csendes tag
Hy.A Genius 5005-röl mi a véleményetek?Mennyire jó konstrukció?Fülhallgató bemenet van rajta?
-
kyd
tag
Sziasztok!
Volna egy nem is olyan kis problémám egy Genius SW-HF5.1 5005-ös hangfallal, mégpedig már 1,5 éve megvan és tegnap este még frankón működött ma meg egyszerűen nem tudom bekapcsolni!Vki esetleg nem tudja hogy, mi lehet a gond[ Szerkesztve ]
-
cecameca
csendes tag
Elveszett a hangfal és a webkamera telepitő CD-je. Azt a tanácsot, hogy a gyártó weblapjáról le lehet tölteni, már kaptam, de mivel nem tudok angolul, nem sikerült.
-
GeniusHU
aktív tag
válasz cecameca #904 üzenetére
Szia!
A webkamerához a drivert erről a linkről tudod letölteni.
A hangfalhoz nincsen driver, mert egy PC-nél csak a hangkártyához kell driver, hogy hang jöjjön ki belőle.
www.genius.hu - hivatalos tech support (Szerviz cím és nyitvatartás a genius.hu-n a kapcsolat résznél) Válaszok is csak munkaidőben...
-
Osiris
őstag
Üdv!
Van nekem egy Genius SW-HF5.1 5000-es hangfal szettem, nagyon szépen szól, bár kicsit nehézkes a hangerőt szabályozni (nem egyszerre némulnak el a hangfalak). A fő gondom az vele, hogy egymás után nyírja ki az alaplapokat, mire erre sikerült rájönnöm már a 3. gépet cserélem le és az a gyanúm, hogy az lcd tv is kapott már az erősítő hangbemenetein kijövő kóboráramból.
A kérdésem az lenne, hogy szervizben ilyen hibával lehet valamit kezdeni, vagy dobjam ki az egész rendszert nemes egyszerűséggel? (őszintén szólva félek már bármire rákötni, pedig látszólag semmi baja)
Másik kérdés: van a genius-nak olyan hangfalal rendszere amire digitális hangot lehet kötni? Konkrétan xbox hangját szeretném ráereszteni, lehetőleg optikai kábellel.[ Szerkesztve ]
-
embraced
csendes tag
válasz GeniusHU #898 üzenetére
Szia!Nagyon örülnék ha ennyivel meg is lehetne javítani.Ezzel viszont az a gond hogy nem tudom hogy a többiben van e de az 5005-ös szériában nincs végállás kapcsoló a főhangerőszabályzóban!!!Legegyszerűbb magyarázat erre hogy az MCU a feszültségszintet követi nyomon és nem egy végálláskapcsoló impulzusát.(De szólj hogyha tévedek.
Szóval visszatérnék az előző kérdésemre.Hogy lehet resetelni a mikrovezérlőt?Ugyanis ha jól láttam a köv szériák valamelyikében már eszükbe jutott reset gombot csinálni(mert én még mindig azt feltételezem hogy ez megoldaná a problémát.)
A másik kérdésem hogy mikróvezérlőt és csak azt tudtok e postázni?
Válaszokat előre köszi.[ Szerkesztve ]
-
GeniusHU
aktív tag
Szia!
Hogy ez javítható-e, azt csak kimérés után tudjuk megmondani. Ha tudod hozd be és megnézzük. Vagy egy tv-video szerelő is meg tudja nézni szerintem.
Sajnos nincs digitális bemenetű hangfalunk, nem gyárt a gyár.
www.genius.hu - hivatalos tech support (Szerviz cím és nyitvatartás a genius.hu-n a kapcsolat résznél) Válaszok is csak munkaidőben...
-
GeniusHU
aktív tag
Más verziót sajnos nem tudok ajánlani.
Küld fel postán és megjavítjuk, majd futárral visszaküldjük. A szerelés kb 5e +1.7e a futár költsége.www.genius.hu - hivatalos tech support (Szerviz cím és nyitvatartás a genius.hu-n a kapcsolat résznél) Válaszok is csak munkaidőben...
-
Blade55
csendes tag
Hali.
Nem tudja valaki hogy a Genius sw-hf 5.1 6000 hangrendszernél 63-as a legnagyobb hangerő fokozat? Válaszotokat előre is köszönöm. -
zorrobomber
tag
Szia!
Egy Genius sw-hf 5.1 5005 esetén van olyan probléma hogy a Surround left nem szól. Végigsakkoztam, és a hangfal és a kábel okés, más bemenetekben működnek, míg ha más hangfalat dugok a surround left bemenetbe, az sem szól. Ami még érdekes lehet, hogy volt hogy 1-2 napig szólt megint, aztán megint nem.
hello english friends! whatwhatwhaaat
-
Blade55
csendes tag
Helló.
Még annyi problémám lenne, hogy a mély hanfal elég hangosan búg, még minimum hangerőn is (még a hangosan zugó számítógép mellet is hallhatóan és nagyon zavaróan hallatszik) , ha teljesen leveszem a hangot még a trafó hangja akkor is elég hangos. A csavarokat próbáltam meghúzni, de ennél már jobban nem lehet. A többi hangfalba meg mintha valami rádió adás menne, igaz csak nagyon halkan hallható és úgy is lehet hallani ha kihuzok belőle minden kábelt amit lehet (ez vonatkozik a bugásra is). Szerintetek ezt meg tudják-e csinálni garanciába vagy mindegyiknek ilyen nagy az alapzaja? Most szerán vettem (rendeltem) az Iponnál. Még garanciás. A cucc: Genius sw-hf 5.1 6000 hangrendszer! Válaszotokat előre is köszönöm! -
GeniusHU
aktív tag
válasz zorrobomber #915 üzenetére
Tehát a hiba a sub-ban van
Ha behozod belekukkantunk, ezt nem lehet így megmondani.www.genius.hu - hivatalos tech support (Szerviz cím és nyitvatartás a genius.hu-n a kapcsolat résznél) Válaszok is csak munkaidőben...
-
GeniusHU
aktív tag
Szia!
A rádióadásos probléma az az elektromos hálózat hibája lehet, valószínűleg a földelés nem tökéletes a házban. Csak pc van rádugva vagy tv is? Mert ha kábeltv is van, akkor egy földhurok leválasztóra lehet szükséged.
A búgás pedig garanciálisan megoldható, a mélyet vissza kell vinned a garanciális ügyintézésre.www.genius.hu - hivatalos tech support (Szerviz cím és nyitvatartás a genius.hu-n a kapcsolat résznél) Válaszok is csak munkaidőben...
-
Szia!
Az lenne a problémám, hogy a Genius Ergo 720 Laser egeremhez tartozó USB-s adóvevő tönkrement (sajnos eltörött egy ügyetlen mozdulat során). Az a kérdésem lenne, hogy milyen úton-módon lehetne ezt az USB-s adóvevőt pótolni. Köszönöm szépen!
-
DEXTERke
tag
Sziasztok,
vegul megvettem a 4000-est, tokeletesen meg vagyok vele elegedve, de azert egy problemam megiscsak van, ami (gondolom) igazabol abbol adodik, hogy meg sosem volt ilyen hangfal rendszerem.
Konkretan az a bajom, hogy hogy a turoba kell a hangfalak hatuljaba es a melyladaba ezeket a "szal drotokat" beledugni? Ugy ertem mennyire kell belenyomni? Vagy 1 oran keresztul szorakoztam azon, hogy nem birtam rajonni miert nem szolnak egyes hangfalak mire kiderult, hogy a drotok nincsenek jol bedugva. Es ezt sem egyszeru am kideriteni, hogy vajon a hangfal feloli vegen nemjo, vagy a melylada feloli vegen.
Egyaltalan mire jo ez, hogy ket szal drot van? Miert nincs rendes csatlakozo rajta, es akkor nem kellene orakon at keresgelni, hogy melyik vege nem erintekezik rendesen?Szoval mi az egyszeru modszer annak kideritesere melyik nem erintkezik rendesen? Mert feltetelezem van ra egyszeru modszer, kulonben miert gyartananak ilyet, csatlakozok helyett...
Elore is koszi a valaszokat.
-
-
MaciG
addikt
Ha már megtaláltam a topikot lenne egy olyan kérdésem, hogy a geniusnak tudom szerint 5.1 téren a 6000-es széria a legmagasabb képviselője, és hogy a közeljövőben várható-e utódja ennek, vagy egy magasabb széria kiadása?
BANZAII
-
GeniusHU
aktív tag
Ezt több dolog is okozhatja, de ezt csak a szervizes tudja pontosan megválaszolni.
Ha rajtunk keresztül jött az országba, akkor kb 1 hét alatt megvan. Ha külföldről jött, akkor lehet 1 hónap is.
-
GeniusHU
aktív tag
Szia!
Egyenlőre a 6000as a legerősebb és nincs képben utódja.
www.geniusnet.com a gyár oldala, azt nézegesd és ott kerül fel leghamarabb ha lesz valami.www.genius.hu - hivatalos tech support (Szerviz cím és nyitvatartás a genius.hu-n a kapcsolat résznél) Válaszok is csak munkaidőben...
-
-
Gergo86
csendes tag
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne hogy vagy kb. 1hónapja egy 5050-es szettet és tegnap tűnt fel hogy bekapcsolás után valamennyi idővel nem szól a subwoofer (eddig nem csinált ilyet).Ez mitől lehet? Baja lesz? -
mpetike89
csendes tag
Heló!
Van egy SW-HF 5005-ös rendszerem, nemtudnál segíteni abban, hogy a Woofer előlapját (ami a hangerőszabályzó stb. paneljél takarja), hogy tudnám leszedni, mert nem akar összejönni. Előre is köszi a segítséget. -
GeniusHU
aktív tag
válasz mpetike89 #936 üzenetére
Szia!
Hangerőszabályzó poti gombja alatt van egy csavar és az előlap négy sarkán olyan stift van, mint a kishangszórók előlapján, amiket meg finoman csavarhúzóval tudsz kifeszíteni.
-
Shono
aktív tag
Üdv!
1 hónap után rájöttek Genius-ék, hogy nem tudják javítani az SW-HF5.1 5100-am, hanem inkább kicserélik. 1 HÓNAP ALATT
Bár a probléma (recseg-ropog) megszűnt, kaptam helyette alapzajt:
Ezt hallgasdBURN IN HELL GENIUS!!!
Mindegy milyen hangerő, mindegy hány darab hangszóró van rajta, mindegy melyik konnektorba dugom, mindegy van-e rajta bemenet (akárhol) vagy "üresen" megy, minden hangszóróból ezt kapom alapzajként.
1 HÓNAP UTÁN és elvileg ez zsír új (minden fólia rajta van, nagyon becsomagolva)
Hol lehet visszakérni az árát?
Hogy normális legyek:
Mi okozhat az elektronikában ilyen hangot? Én kicserélem itthon (legfeljebb elrontom), de így (is) használhatatlan, újabb 1 HÓNAPot meg nem várok a garira...Nagyon durván dühös vagyok
-
GeniusHU
aktív tag
Sajnos a legolcsóbb hangfalak mindig külföldről érkeznek, és azokat oda küldik vissza javításra. Nincs sajnos így tippünk, hogy ezt mi okozza, nálunk még nem járt 5100 ilyen hibával. Mindent a boltban intézz, ahol vetted. Mi ezt max fizetős javításra tudjuk átvenni, de az megvan 1 héten belül. Hogy az pontosan mennyi, azt csak bevizsgálás után tudjuk megmondani.
-
Olgi23
csendes tag
Sziasztok! Van egy Genius KB 0210-es multimédiás billentyűzetem, de nem akar működni. Csatlakoztatom a sz.géphez, akkor világít a NumLock lámpa és ennyi. Nem reagálnak a gombok semmire. Miért van ez? Talán kell hozzá telepítő cd? Vagy csak egyszerűen nem jó? Segítsen valaki!!!
-
Shono
aktív tag
válasz GeniusHU #939 üzenetére
"Sajnos a legolcsóbb hangfalak mindig külföldről érkeznek..."
Bocs de te miről beszélsz? (tényleg nem értem) Persze hogy nem magyar. Legolcsóbb??? 36e Ft-t nem mondanék olcsónak. (ok, nem high-end, de a pénztárcámnak fájt)
Sztem a hangszóróknak semmi baja, mivel mindegyikből ugyanez jön. Erősítő para lesz az biztos.
Fizetős javítás... Persze! Hogyne! Veszek egy cuccot X-ért és X/2-ért még használat előtt javíttathatom, hogy jó legyen. Ez ám az üzletpolitika....
[ Szerkesztve ]
-
Frigetrus
aktív tag
A külföldről érkezést arra értette, hogy nem rajtuk, azaz a hivatalos magyarországi képviseleten keresztül bonyolódik le az eladás. Tehát valószínű azért volt egy hónap a garanciázás, mert ahol vetted üzlet, nem rajtuk keresztül szerzi be a terméket.
Az olcsóságot pedig arra gondolta, hogy általában az ilyen nem hivatalos magyarországi garanciás termékeket forgalmazó üzletek szinte mindig olcsóbban adják a termékeket. Pont ez miatt lehet a garanciájukkal szívni.
A 36 ezer forint viszont kifejezetten sok az 5100-ért. Én hivatalos magyar garival vettem 33-ért. Ipon például nem a magyar képviseleten keresztül forgalmazza az 5100-ast, és náluk kb 28ezer forintba kerül, szóval jelentősen olcsóbb, cserébe valószínűleg nem hivatalos a garancia.
És a fizetős javítással pedig arra gondol, hogy ők nem fogadják el az ilyet külföldre szóló garanciákat, ezért csak pénzért vállalják el a javítást.
Mielőtt még megharagszol rá.
-
Zanik
addikt
válasz Frigetrus #942 üzenetére
Ezzel csak az a gond, hogy honnan a fenéből tudná eldönteni a vásárló, hogy ami Genius hangfalat vesz, az a hivatalos magyarországi forgalmazón keresztül jutott-e az országba? Most az a gyanús, ami túl olcsó? Hisz te is olcsóbban vetted, mint Shono! Én pl. megkérdeztem e-mailen az egyik bolttól, hogy a magyar Genius képviseleten keresztül szerzik-e be, erre kiakadtak, hogy ahhoz nekem semmi közöm! Én a magyarországi Genius képviselet helyében kiraknám az oldalukra, hogy mely boltoknak szállítanak, vagy akár a boltok is hirdethetnék úgy a cuccokat, hogy "hivatalos magyarországi Genius garancia"! Én az edigital-t kaptam tippnek, ott viszont nem kapható még az 5050-es modell. Nekem megérne egy kis felárat az, hogy nem csücsül rajta a bolt 1 hónapig, hanem itthon Genius-ék megnézik!
Origin/Steam: PaJKoS PSN: PaJKoS82
-
Frigetrus
aktív tag
Nos, én pontosan utána kérdeztem a dolognak. Ennyire egyszerű.
Ha meg azt mondják hogy nincs hozzá közöm, akkor otthagyom őket a francba...
Igen az nem rossz ötlet kiírni a honlapra, hogy melyik üzletbe szállítanak.
Egyébként edigitalról is hallottam már olyanról, hogy valamit nem magyar garival ad. Meg kell kérdezni. -
GeniusHU
aktív tag
Szia!
Garanciális még? Ha nem akkor lehet elbúcsúzhatsz tőle, de előbb másik gépen is próbáld ki. De valószínüleg döglött. Driver nélkül is mennie kell.
-
GeniusHU
aktív tag
Ha nem mi hoztuk be, akkor ennyi a garancia átfutása.
Ez akkor van, ha keresőben kidobja neked a legolcsóbb helyet (ennél lehet hogy 3-4e-el is olcsóbb a többinél) és az emberek ott veszik meg. Aztán szívják a fogukat.
Ami nálunk garis, az egy hét alatt átfut.Ez nem üzletpolitika, de az sem elvárható hogy olyat javítsunk meg amit nem mi hoztunk be.
-
GeniusHU
aktív tag
Aktív témák
- DELL LATITUDE 7390 8th generációs I7-es processzor
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI P65 Creator 9SD notebook - i7 9750H 16GB RAM 512GB SSD GTX 1660TI MAX Q 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest