Új hozzászólás Aktív témák
-
H.Ezredes
őstag
válasz SimonYana #19402 üzenetére
a teszt semmit nem ér mert 580 ról váltottam ami nem éppen alacsony órajelen ketyegett 580-am DCII 940-en ment utána a 670 sokkal jobb volt játékok alatt érezhetően most,hogy húzva van a 670 nincs is miről beszélni.. BF3 is sokkal jobban fut nálam MAX grafhoz kevés volt az 580 érezhetően belassult a játék 670-el ez megszűnt....
►Herman Ezredes™◄►BMW Garage™◄► BMW szervizelés és tuning ◄► Minden ami BMW !! ◄
-
SimonYana
addikt
válasz H.Ezredes #19403 üzenetére
Te aztán kitartó vagy a BF3-ban!
Nekem olyan negatív a véleményem róla hogy jobb is ha lapozunk!
Talán kellene játék is ahhoz amit szeretek , hogy az ember váltson , de biztos nem azért van tele csalóval meg sniperrel , mert nem veszek 680-at vagy 690-et![ Szerkesztve ]
® SimonYana ®
-
H.Ezredes
őstag
válasz SimonYana #19404 üzenetére
Kitartó vagyok ?!?! Nem azéért vettem a játékot,hogy pár hónap után kidobjam... premium is megvan.... Ameddig jön a BF3-hoz kieg patch stb addig én játszok vele
Visszatérve a témára aki 580-ról váltana nem fog csalódni. Én nem csalódtam 1310-es órajelen a 670 kurv@ jó.
(#19401) boogie84
Érezhető volt a 480 után is az 580... 580 kevésbé melegszik erősebb jobban húzható..... nagyobb teljesítményt nyújt.
[ Szerkesztve ]
►Herman Ezredes™◄►BMW Garage™◄► BMW szervizelés és tuning ◄► Minden ami BMW !! ◄
-
odorgg
addikt
Max graffal a 60+ FPS-t BF3-ban 680-al is elfelejtheted, nyáron 30 fokban a ref is vagy rohadt meleg lessz, vagy rohadt hangos, kinek mi a fontos, viszont valóban kifele fujja a meleget. Fogyasztásban -5-10W nemsokat jelent az 580 javára. Teljesítményben kapsz átlag +15%-ot. Az a kérdés, ez megér e neked 20-25 ezret? Ha igen, akkor vedd meg.
Origin/BF3/BF4/BF1/BF5: odorgg
-
SimonYana
addikt
válasz Cybertrone #19408 üzenetére
Hát srácok!
Amennyire én kitudom használni a VGA-t nekem lehet egy GTX550 is elég lenne! Kínomba 2. éve a Settlerst 7.-et tolom. Úgylátszik öreg vagyok már az FPS játékokhoz!
Majd sakkozok az 580-al!® SimonYana ®
-
SimonYana
addikt
-
SimonYana
addikt
válasz Cybertrone #19414 üzenetére
Szerintem ennél jobb márka és minőség nem létezik! Tudta ezt a Corsair is!
® SimonYana ®
-
SimonYana
addikt
válasz radi8tor #19419 üzenetére
Nem érdekel!
Szerinted egy átlagember állítgatni akar ilyeneket és külön el megy műszaki egyetemre és méregeti mi mennyi áramot , kap , eszi stb. Ki a szart érdekelnek ilyenek?
Mert engem nem!
Emberek 1%-a ha foglalkozik ilyesmivel! Valamennyit érteni is kell ehhez , de minek?
Itt az élő példa a vezérlőmmel! Minden szart tud nem csak vezérelni! És ? szerinted 200 ezer emberből 5-nél többet érdekel? Dehogy érdekli. Betesz egy olcsót ami pofon egyszerűen letekeri a ventiket és kész! Igaza is van!
Később majd lesz egy egység , hogy ha jössz haza felhívod a gépedet a kapuba , hogy kapcsoljon be. Mert ez fontos , nehogy ne legyen bekapcsolva mire belépsz az ajtón!
Nem tudnak már kínjukba mit kitalálni , csak ne keljen olcsóbban adni ha már eltelítődik a piac!
Normális tápnál és normális használatnál nem és le sem a táp sem a lap sem semmi! Nekem még nem sikerült a 10 év alatt!
VGA ... mit tudhat még egy VGA full HD-ban? Értelme nincs már ezeknek a teljesítményeknek! Persze vannak egyesek akik meg vannak győződve , ha 4 db SLI van a gépében akkor már Ő a király a pályán és olyan gyors a VGA , hogy le sem tudjál lőni!
Hova lehet ezt még fokozni? Sehova! Ezért adják 300 ezerért a 690-est , mert már tömeg meg sem veszi! Állítom az 590 is ott rohad a gyártóknál és a nagykereknél!
GTX580-am a MOH multiban 200 FPS van. Mi a francnak kellene nekem GTX690 az 1920×1200 - as felbontáshoz. Van aki meg vette a GTX680-as VGA-t és egy 19"-os 13 ezer forintos monitoron játszik. Minek emberek?
Persze vannak kivételek mint Te is akit lenyűgöznek ezek a dolgok , de ezek is csak időszakosak!
Én sem vagyok különb , mert ilyen gépem van it itt írogatok nektek róla amit már megtehetek a Galaxymon is!
Betegek vagyunk!Nem sértegetni akartam senkit csak ez a magán véleményem!
[ Szerkesztve ]
® SimonYana ®
-
Alu
senior tag
válasz SimonYana #19420 üzenetére
Valahogy most úgy érzem, hogy igazad van.
Nekem a hét elején az összes adatom elszállt valami g*ci vírus miatt és "bánatomban" újra elkezdtem játszani, a TV -n.. (2560x1920) de hogy pontosan mi értelme volt kivinni a nappaliba ezt a nehéz dögöt nem tudom, csak úgy ki voltam idegileg, hogy minden eddigi munkáim, képeim, adataim semmibe lettek (közel 2 Tb adat) egy g*ci kis 24 kb -s program miatt, ami úgy széjjelcseszte a Windowst, hogy alig tudtam újratelepíteni, mert pendrive -ként ismerte fel a HDD -ket.. Legszívesebben kib*sztam volna az ablakon az egészet, de valahogy nem.. leültem elé és játszottam. De nem FPS -el, csak is NFS.. és egyszerűen nem tudtam megunni.. ezelőtt én is így voltam vele, hogy nincs egy normális játék, de valahogy ez lekötött és nem tudtam felkelni a székből.. szerintem ez már valamilyen új betegség, ez már nem hobby.. legalábbis én nekem fura, hogy a hét elején kibaktam volna a francba, a hét második felében meg újítani akarok.. Már én sem értem magam, de annyira tetszik ez az egész, ahogy ezbből a sok kis tranzisztorból meg szilíciumból összeáll egy gép, egy olyan valami, amiben az alkatrészeket nem látom olyan aprók, de mégis ott van.. számomra ez még mindig hihetetlen és van olyan nap, amikor hazajövök, belövök valami nyugis zenét és nézem a gépet.. nézem, ahhogy forognak a ventik, ahhogy világítanak a neonok, elgonolkozok rajta, hogy ha lenyomom pl. az Entert, akkor bejön a jel, ez feldolgozza, az végrehajtja, ez megjeleníti, közben az táplálja feszültséggel, hogy ez működhessen.. valami hihetetlennek tartom ezt az egész rendszert.. Nagyrészt ezért is szoktam újítgatni.
Amúgy GTX 580 tuninggal simán veri a 480 -at? Mármint jelentős FPS növekedést érek el vele? Ref. 580- is melegszik azért? Olyat hallottam, hogy a DC ll -es hűtő 55 fokon tartja tuning mellett a kártyát.. Igaz lehet ez?
Simon: Neked EVGA cuccod van. Mennyire megbízható ez a gyártó? Neked nem volt vele bajod? Tuningban mennyire vannak a toppon?(bocsi, hogy becézlek. )[ Szerkesztve ]
λŁƯ™
-
SimonYana
addikt
Mennyire megbízható az EVGA? A Világon a leg megbízhatóbb és leg felhasználóbarátabb!
Bármilyen EVGA-d van nem kell igazolnod számlával , csak regisztrálsz és küldöd nekik. 3 éven belül javítják cserélik stb. Nekem 10 év garisak , de ez már meg szűnt! Pontosabban átalakult! 5-10 év garikat lehet tőlük külön venni mikor veszed a terméket!
Talán 7-8 ezer 5 évre és 15 ezer 10 évre.
Feladtam egy VGA-t hétfőn és következő héten jött a csere! Elég gyors? Igan ez 200 ezres VGA , de gondolom nem tesznek különbséget!
A 3 év gari alapból jár bárkinek.® SimonYana ®
-
SimonYana
addikt
-
törölt tag
Helótok!
GTX 570 jó választás lehet 460 2gb, után továbblépésnek?
x6 1055T procival mit tud ez a kártya ? -
Alu
senior tag
válasz #81556480 #19427 üzenetére
Szia!
Jó választás, ég és föld lesz a teljesítménybeli különbség, de ha már 570, akkor nem érné meg jobban a 480? Kb. egy árban vannak, teljesítményben is szinte ugyan azt tudják, a 480 talán olcsóbb is és több memóriája van. Bár jobban melegszik és kell neki a táp, de az 550 -es Hexád szvsz elvinné.
(#19424) SimonYana: Köszönöm!
[ Szerkesztve ]
λŁƯ™
-
-
Alu
senior tag
válasz #81556480 #19429 üzenetére
AM3 -as tokozása van a procidnak?
480:
- Egy szinten van az 570 -el, csak jobban melegszik és nagyobb a fogyasztása, de 1536MB memóriája van.570:
- Egy szinten van a 480 -al, csak nem melegszik annyira és kisebb a fogyasztása, de csak 1280MB memóriája van.Kb. ennyi. Meg az 570 kicsit még drágább, de ha 60-70 körül keresel vga -t, akkor nem lenne egyszerűbb gyűjteni még egy kicsit és 80-85 között venni egy 580 -at?
λŁƯ™
-
Erdei88
veterán
Jövőhéten nagy valószínűséggel jön hozzám egy ref 580.
Fesz emelés nélkül mekkora az az órajel ami elvárható tőle? -
H.Ezredes
őstag
válasz Erdei88 #19435 üzenetére
DCII-nél nincs VRM hűtés....... ne kérdezd miért de egy memorichipre ráraktam a kezem és mindig ott tudtam tartani..... az igazt,hogy a mostani 35C-ban már 670-em van. REF is kellemes csalódást hozott melegebb ugyan egy ~15C-al a DCII-nél viszont 70%-ig egész halk a ventije amit eladtam REF 580-at itt az is 900 Fölött ment 24/7-ben
-
k.soma
senior tag
válasz H.Ezredes #19434 üzenetére
Azt tegyük hozzá, hogy hűtés is kell akkora feszhez már.. reffel nem mernék ilyet próbálgatni
Más: Szerintetek milyen tesztekkel lehet hőmérsékletkülönbségeket jól mérni ? Vagy hogyan? Mert jövőhéten érkezik az új hűtés a karimra és kíváncsi lennék statisztikailag mennyit javul (nem csak szemre) a kártya hőmérséklete..
Azt mondják a munka éltet.. de a pihenésbe sem halt még bele senki.
-
Vigneau
félisten
Jól mondják, lehet feszelgetni, de nem árt a hűtés is. Amilyen feszeket írtam, azok pedig a változatos (gyártó és kivitelfüggő) alapfeszültségre vonatkoznak. Nekem 975mV-os az MSI GTX 570-em, de átírt BIOS-szal 1038mV-ot adok neki 3D-ben és így megy stabilan 850MHz-en.
Te mondd azt, hogy rablótámadás, a te hangod mééélyebb... Blaaah...
-
Vigneau
félisten
válasz Kecuhun #19445 üzenetére
Nem rossz, de pontosan mennyi az alapfesze? Mert az enyém gyárilag eléggé ki volt éheztetve: 975mV. De amennyire utána tudtam nézni, az alapfeszek gyártótól - és kiviteltől (normál/OC) - függően igen széles skálán mozognak: 975-1050mV. Egy a lényeg, nálam stabil 850MHz-hez 1038mV-ra volt szükség.
900MHz nálam is meglenne, de szvsz legalább 1100mV-ra saccolok, aminek meg sok értelmét nem látom.
[ Szerkesztve ]
Te mondd azt, hogy rablótámadás, a te hangod mééélyebb... Blaaah...
-
Vigneau
félisten
-
k.soma
senior tag
Valaki tudna ennek a hsz-nek a második felére mondani nekem valamit?
Azt mondják a munka éltet.. de a pihenésbe sem halt még bele senki.
-
Cybertrone
veterán
válasz k.soma #19449 üzenetére
Használod a jelen állapotában figyeled a hőmérsékleteket, számolsz egy átlagot, majd ugyan ezt eljátszod az új hűtéssel is, a átlagok alapján kijön a külömbség!
"Pisztolycsővel a szájában az ember magánhangzókban beszél" ~Harcosok klubja! Origin: Cybertrone, Steam:nLali85 * HTC One X white...
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudományos Pandémia Klub
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Milyen mosógépet vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- World of Tanks - MMO
- Politika
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Gainward RTX 4080 16GB GDDR6X Phoenix - Új, 2 év garancia - Eladó!
- Palit RTX 3060 Ti 8GB GDDR6 használt videókártya eladó garanciával!
- Palit RTX 2060 Super 8GB GDDR6 használt videókártya eladó garanciával!
- JÉG Kisbironak!ASUS TUF GAMING RTX 4090
- PALIT RTX 4080 16GB GDDR6X JetStream- Új, 2 év garancia - Eladó!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest