- Még mindig új Ryzeneket kap a Socket AM4
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen monitort vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite 10.4 - az, ami
- Házimozi belépő szinten
- OLED TV topic
- Gaming notebook topik
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Még javulhat az Arrow Lake-S platform teljesítménye
Aktív témák
-
ToBeY
nagyúr
Szerintem is jó ár érte,már előre félek hogy a most 60 valahányezres 6800GT mennyire viszik le amit most újítottam be
-
Thomas1
addikt
Nekem egyenlőre még elég a 6800 teljesítménye, FEAR-t is szépen vitte, nem volt semmi gond vele. 1024 medium/high beállítás volt.
Elhiszem, hogy kell 50-60k egy rendes kártyához, de én nem adok ki annyit rá. Örülök, mert lenne, de nem vagyok hajlandó ennyit adni érte.Eladó cuccok: https://tinyurl.com/yayrsbty
-
-
Lidi
aktív tag
Újdonsült 6800 tulajként lenne 1-2 kérdésem:
-hogyan lehet azt megcsinálni, hogy 2d ben és 3d ben más gamma beállitások legyenek
(2D 1.0 3D 1.3) ati driverében ez egyszerű volt, de itt nem találom
-ez a kártya szabályozza a venti fordulatot magától? Vagy progi kell hozzá ?
-hogyan lehet megcsinálni, hogy 2D ben visszavegye a gpu és a venti sebességét? -
Lidi
aktív tag
rivatunerben megtaláltam, át is raktam 2d ben minimumra, nem igazán vetem észre változást. Everestben néztem ott ugyanugy 40% ot jelzett. Win induláskor el kéne indulnia a rivatunernek ? Más progival lehet ezt nézni ?
[Szerkesztve] -
belaazallat
addikt
Hali!
Segítségeteket kérném. Azt szeretném megoldani, hogy a 6800Gt-m 2d ben 300/600 -on , 3d-ben meg 400/1100 on. Ha meglehet egyáltalán csinálni, rivatunerrel nem megy, mert ha emelem 3d ben az órajelet viszi 2d ben is.
Vagy hogy lehet megoldani h 2d ben kisseb feszt kapjon?
Köszi!"Ha valami el tud romlani, az el is romlik. Ha nem tud elromlani, akkor oda kell adni Bélának, és el fog... ;]" by peterkeT \__/ Online FPS nick: Celpont \__/ Minden út járható. ... Harckocsival! Hummer rulez!
-
eastsider
nagyúr
válasz belaazallat #1276 üzenetére
rivatunernél ahol lehet húzni ott lehetállítani h performance 3D low power 3D 2D
na ott a 2D-t állítsd
látod ott van az a performance 3D arra kattints és megtalálod a 2D-t -
belaazallat
addikt
válasz eastsider #1278 üzenetére
Hali!
Kösz, ezt tudom. de nálam ha húzom a memóriát 3d-ben az megy 2d ben is vele. De én azt szeretném hogy ne tegye 2d ben 300 a GPu 600a mem 3d ben 400/1100. De ha 2d ben bállítom 600ra a memet, akkor 3d-ben is azt használja"Ha valami el tud romlani, az el is romlik. Ha nem tud elromlani, akkor oda kell adni Bélának, és el fog... ;]" by peterkeT \__/ Online FPS nick: Celpont \__/ Minden út járható. ... Harckocsival! Hummer rulez!
-
eastsider
nagyúr
válasz belaazallat #1279 üzenetére
először állítsd be 3d-be utána 2D-be??
akkor meg visszamegy a 3D? -
belaazallat
addikt
válasz eastsider #1280 üzenetére
ezt nem egészen értetem, hogy kérdezed, vagy mondod.
mindenesetre akár milyen sorrendben állítom be a gpu marad 2d ben 300 3d-ben 400, de a mem az utóljára beállított értéken marad. vagy 600-on, vagy 1100-on"Ha valami el tud romlani, az el is romlik. Ha nem tud elromlani, akkor oda kell adni Bélának, és el fog... ;]" by peterkeT \__/ Online FPS nick: Celpont \__/ Minden út járható. ... Harckocsival! Hummer rulez!
-
eastsider
nagyúr
válasz belaazallat #1281 üzenetére
mér akarod állítani??
hangos a hűtő??
jéé ezt eddig nem is olvastam:
nf3 vs 6800 lehetséges problémák
Valamiféle inkonkompatibilitási probléma miatt bizonyos esetekben az nf3 chipset-es alaplapokban nem lehet egy frekvencia fölé tuningolni a 6800-as széria kártyáit, tehát nem a kártya tudása szab határt a tuningnak hanem a chipset. Az ultra órajelet már nem engedi (400MHz) általában 375MHz körül megy csak hiba nélkül.
nekem pl 360-ig tuti megy
a ram az szarabbul megy a lapban
[Szerkesztve] -
tyutyu1983
tag
válasz belaazallat #1279 üzenetére
Hello! A memória órajeleket nem lehet külön állítani, csak a gpu-ét tudod 2D-ben és 3D-ben külön állítani!
Lenovo IdeaPad Y580
-
belaazallat
addikt
válasz eastsider #1282 üzenetére
nem hangos mert vízzel hűtöm
mert ne termelje fölösen a hőt"Ha valami el tud romlani, az el is romlik. Ha nem tud elromlani, akkor oda kell adni Bélának, és el fog... ;]" by peterkeT \__/ Online FPS nick: Celpont \__/ Minden út járható. ... Harckocsival! Hummer rulez!
-
belaazallat
addikt
válasz tyutyu1983 #1283 üzenetére
Még bios módosítással se?
"Ha valami el tud romlani, az el is romlik. Ha nem tud elromlani, akkor oda kell adni Bélának, és el fog... ;]" by peterkeT \__/ Online FPS nick: Celpont \__/ Minden út járható. ... Harckocsival! Hummer rulez!
-
eastsider
nagyúr
válasz belaazallat #1284 üzenetére
az más...
passz
sry -
tyutyu1983
tag
válasz belaazallat #1285 üzenetére
Ami az enyémen van bios, ott csak a 3D-t lehet beállítani, 2D-t sajnos nem. Amiket néztem, azok közül csak az ulráéban lehetett.
Lenovo IdeaPad Y580
-
belaazallat
addikt
válasz tyutyu1983 #1287 üzenetére
Neked is inno 6800Gt-d van, a tied AGP-s? enyém pci-x -es. mind kettőben lehet állítani, 2d/3d.
Sejtettem, hogy nem lehet állítani a memet.
Köszi!
Van itt vki ért a vga bios berheléshez?
[Szerkesztve]"Ha valami el tud romlani, az el is romlik. Ha nem tud elromlani, akkor oda kell adni Bélának, és el fog... ;]" by peterkeT \__/ Online FPS nick: Celpont \__/ Minden út járható. ... Harckocsival! Hummer rulez!
-
Flogeir
csendes tag
Üdv mindenkinek!
Tegnap vettem egy Club3D 6800-ast (128MB). Tegnap minden flottul ment, letöltöttem hozzá a legfrisebb drivert az nVidia honlapról (most verziószámot ne kérdezettek, de ha jól emlékszem valami 81.x-es, de szerintem a jelenség szempontjából ez most nem érdekes).
Szóval tegnap minden ment rendben, tesztelgettem 3dMark2003-mal, 3dMark05-tel, fiam játszott egy másfél órát NFS Underground2-vel, én nagyjából ugyanennyit Starwars Commando-val. Az élet szép volt és jó, és örvendezénk vala.
Ma bekapcsoltam a gépet, majd negyedóra ott hagytam a gépet egy 5 percre, mire visszajöttem levágta a monitort. Elsőre azt hittem hibernálta magát a rendszer, bár 5 perc pihenő miatt nem értettem mire fel. Semmire nem reagált, reset... Már bootoláskor zöld pixelek voltak szétmázgálva, majd az Xp alatt is mindenféle szivárványszínű pixel ''felhő'' (hasonlót csak jobb hűtésre érdemes Gecube 9600XT-mel láttam, amikor túlmelegedtek a memóriák), majd spontán újraindult. A jelenség dettó ugyanez, minden újrainduláskor.
Konfig: Asus K7N8X, 2800+ barton, 2x512MB Kingston 400 MHz, 80 GB Maxtor + Pioneer DVD lejátszó + BENQ DVD író (bár utóbbiakat már lekötöttem, és semmit nem befolyásoltak a helyzeten) Táp: 400W-os Azona. Op rendszer XP prof.+SP2
A kártyán maradt a gyári hűtő, és nem volt húzva.
Én arra gyanakodok, hogy a táp nem bírja, mert mégis csak noname és már van vagy 5-6 éves, de a legkétségbe ejtőbb az, hogy tegnap miért nem volt semmi gond, most pedig miért nem képes akárcsak egyszer is normálisan indulni? Létezik, hogy a táp így adja meg magát egyik pillanatról a másikra? Ja mellesleg egy régi Geforce2-es kártyával gond nélkül bootol...
Help me plz! -
tyutyu1983
tag
válasz belaazallat #1288 üzenetére
Nekem agp-s van. Attól függ, mit szeretnél tudni róla?
Lenovo IdeaPad Y580
-
belaazallat
addikt
válasz Flogeir #1289 üzenetére
Hali!
több minden lehet, lehet hogy elszálltak a memek, Póbáld ki egy másik gépben, ha ott is előfordul uez, akkor irány a gari.
tyutyu1983:
lehet hogy a két kártyának más a bios-a, meg az enyémen van egy bonusz chip a pci-x miatt. Nem tod feszt hol tudok állítani? Rivatunerben asszem nem lehet."Ha valami el tud romlani, az el is romlik. Ha nem tud elromlani, akkor oda kell adni Bélának, és el fog... ;]" by peterkeT \__/ Online FPS nick: Celpont \__/ Minden út járható. ... Harckocsival! Hummer rulez!
-
Fla$hly
aktív tag
Jó estét!
Egy olyan problémám lenne hogy, elkezdek játszani vagy firefox-ban böngészni, és becsikoz a kép, ilyen össze vissza színes csíkik, aztán kikapcsol a monitor, vissza, megint kikapcsol és lefagy a gép....
meg olyan hogy alapon 50 fokos a vidkari, játék alatt meg nem volt időm megnézni...
biztos vagyok benne hogy vidkari mert most egy 4MB-os van benn és ez nem problémázik semmit..
sztetek mi lehet? meghalt a hűtő? a ventri az forog rendesen, lehet hogy a gyári paszta szar?
jah és nem tuningolva használom...a kari 1 vagy másfél hónapos...
[Szerkesztve]Aláírás
-
Flogeir
csendes tag
válasz tyutyu1983 #1291 üzenetére
Hát 3 napon belül cserés (elvileg, remélem ordibálni nem kell miatta).
Csak annyi a gáz, hogy Pesten vettem, én meg debreceni vagyok, úgyhogy kutyagolhatok vissza (többlet költségekről nem beszélve). Persze, ha a kari rossz, akkor nincs mit tenni. Azt már szervezgetem, hogy holnap hol tudnám kipróbálni. De persze ott kezdődik a gabesz, hogy a környezetemben mindenkinek 300W-os tápja van. Mondjuk én még mindig inkább abban reménykedem, hogy az enyém is csak dísznek 400 W-os, már ha ennek lehetne örülni... -
vedini
őstag
-
belaazallat
addikt
Hali!
Olyat szeretnék, már ha meg lehet csinálni, hogy a kártya 2d ben alacson frekin menjen 300/600 és 3d ben meg 400/1100-on
ha nem lehet megcsinálni akkor az érdekelne hogy hogy lehetne 2d ben alacsonyabb feszen működtetni az inno 6800Gt-met
pci-x-es.
Köszi!"Ha valami el tud romlani, az el is romlik. Ha nem tud elromlani, akkor oda kell adni Bélának, és el fog... ;]" by peterkeT \__/ Online FPS nick: Celpont \__/ Minden út járható. ... Harckocsival! Hummer rulez!
-
vedini
őstag
válasz belaazallat #1296 üzenetére
a mem sebesség ugyan annyi 2D-ben és 3D-ben is, a gpu órajele eltérhet;
a biost nem feltétlenül kell átírni, akár riva tuner-rel is meg tudod a frekiket változtatni, asszem a ramot nem lehet 600-ra levinni, egyszer próbáltam 1000 alatt de fagyott a gép, de ha lehet majd kijavítanak,
alacsonyabb feszt a bios átírásával tudsz elérni pl: nibitor
de vigyázz, nehogy úgy járj, hogy túl alacsony feszt adsz a vidkarinak, mert akkor kidobhatod, mert mondjuk el sem indul a géped.
mért akarod a 2d-t levenni, csendes gépet akarsz?workworkwork...
-
belaazallat
addikt
vízzel hűtöm, nem a hang miatt kellene, hanem hogy hatékonyabb legyen.nem 6800Gtre terveztem a hűtést, de megbírkózik vele, játék alatt sem megy fel a kari 50 fok fölé
"Ha valami el tud romlani, az el is romlik. Ha nem tud elromlani, akkor oda kell adni Bélának, és el fog... ;]" by peterkeT \__/ Online FPS nick: Celpont \__/ Minden út járható. ... Harckocsival! Hummer rulez!
-
vedini
őstag
válasz belaazallat #1298 üzenetére
az nem is rossz, ha nem erre tervezted és mégis ilyen szuperül hűt, milyen blokkot tettél a karira, hány blokk van a rsz-ben, milyen sorrendben?
workworkwork...
-
belaazallat
addikt
egy 6800ra készűlt 6-7 milis réz lemezbe van a gpu fölött járat marva plexivel lefedve, cpu: Ordasi King 4R ez a sorrend is egy nagypolák fűtőradi a hőleadó.
[link]
[Szerkesztve]"Ha valami el tud romlani, az el is romlik. Ha nem tud elromlani, akkor oda kell adni Bélának, és el fog... ;]" by peterkeT \__/ Online FPS nick: Celpont \__/ Minden út járható. ... Harckocsival! Hummer rulez!
Aktív témák
Hirdetés
- Még mindig új Ryzeneket kap a Socket AM4
- Ingyen kellene, de tegnapra
- BestBuy topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Milyen routert?
- iPhone topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest