- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Híres régészprofesszor segíti a GeForce-ok eladását
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- Hobby elektronika
- TCL LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
Aktív témák
-
Jim Karéj
tag
Végülis szerintem nem lehet különösebb baja, mert elvileg ugyanaz a mag nyuszik ezeken is.
A silencernek pedig le kellene hüteni csak azért félek ettől mert az inno 6800le-n nincs hőmérő, és nem venném észre ha gond van vele. Persze az is igaz hogy a
''számítógép füsttel működik és ha kiszáll a füst akkor vége'' de ezt nem szeretném.''Én már annyi különöset láttam, hogy semmit sem találok különösnek.'' Különös
-
je_ki
tag
készitettem két mérést - 6800 vs 6800 GS - azonos konfigban
425/825 és 500/1200 órajelen
a mérések pontosak, többször is mértem ugyanazokat a szakaszokat, a szórás is örvendetesen kicsi (1-2%)
(1280x1024 full grafika)
a LÉNYEG:
6800GS előnye:
FEAR: 24%
NFSMW: 23%rang: Crysis 1600x1200 High NoAA 22FPS
-
Freeman42
tag
És ez mennyibe kerül :ASUS Extreme N6800GT????
-
Cicero
őstag
Szerintetek ha veszek egy Thermaltake 400W-os tápot megszűnik a vinyó kattogása? Húzott videó kari melett produkálja csak a hangot, játék közben
Most egy Mercury 400-as van benne. Látom másoknak is akadtak gondjai a táppal
[Szerkesztve] -
Thomas1
addikt
Szerintem ha tutira megy a 16/6, akkor a 37k nem rossz ár.
Újnál nem 100%, hogy menni fog mindegyik letiltott pipeline és vertex.Eladó cuccok: https://tinyurl.com/yayrsbty
-
Cicero
őstag
válasz Thomas1 #1062 üzenetére
Thermaltake tápot hogy minősítenéd? Biztos, hogy nem a vinyó hibája, kettő külömbőző tesztet is lefuttattam rajta, egyikük sem talált bad sectort a vinyón, és CSAK húzott videókártya mellett kattogott
Azt meg tényleg nem szeretném, hogy egy 200 ezer Ft-os gépet hazavágjon egy mikka-makka tápegység
[Szerkesztve] -
Thomas1
addikt
Röviden: jók!
Jól jársz velük, jó tápokat gyártanak. Chieftec, Enermax, Zalman, FSP, Vantec, Coolink, Thermaltake ezek mind jó tápok.
Ez a helyes hozzállás. Ha van 200k-s géped, akkor azt a 10-15k-t nem szabad sajnálnod egy normális tápra. Persze azzal is lehetnek gondok, de elenyésző %-ban. És ha egy Enermax meghal, akkor nem visz mindent magával.Eladó cuccok: https://tinyurl.com/yayrsbty
-
Gorgo24
tag
Hi all! Nincs valakinek egy felesleges inno 6800 gt-re az eredeti hűtő teteje, az a fémlemez? Sűrgősen kellene, hogy visszatudjam vinni gariba a kártyát
-
ace_ventura
tag
Szervusztok!
Gondoltam fejlesztek egy kicsit a gépemen, és az nVidia 6800 128 MB AGP kártya úgy tűnik észrevehető teljesítményjavulást eredményezne a tesztek alapján. Jelenleg egy 9800 Pro + Zalman + OP1 tulajdonosa vagyok, remélem mindenki egyetért azzal, hogy látványos grafikai gyorsulást tapasztalnék a fejlesztés után.
Már hirdetem a kártyámat, és remélem sikerül eladnom: [link]
Mire figyeljek, melyik márkát nem javasoljátok?
Olvasgatom az apróhirdetéseket, és nem tudom, hogy maximum mennyit érdemes egy Inno3D 6800 128 MB AGP-re, ill. egy Asus V9999 -re ráfizetnem?
Van még itt a PH!-n egy Inno3D 6800 PE is, amin gyárilag hőcsöves hűtés van, és az opcionális venti zajszintje is igen szimpatikus: 23.8 dBA, viszont rumkola 46 kHUF-ra taksálja, nem tudom, hogy megér-e ennyit.
Van egy Gigabyte N68128DH nV6800/12/5 (325/700MHz) 128MB VGA is hirdetve 0nly.gl által, és ő 45 kHUF-ot akar ezért kérni. Ez mennyire éri meg?
A gépemben egy komoly procihűtő van (lásd konfigom), úgyhogy talán a paszív módban is elmuzsikálna a kártya, hiszen a 12 centis Papst megmozgat elég levegőt a házban, és a Radeon 9800 is ment OP1 nélkül is, bár csak kipróbálás erejéig.
Bocs a sok kérdésért, jóideje ATi-t használok, nemigen vagyok képben nVidia fronton az Geforce 2 MX400 óta. -
BobChemistry
őstag
egy villámkérdés: a 6800/6800Gt ugye ugyanaz a gpu van? (NV40)
tehát nincs külön non-gt mag, és gt mag, ugye?
[Szerkesztve]Bármilyen közel vagy valakihez, végtelen a távolság köztetek.
-
aginor
veterán
válasz ace_ventura #1089 üzenetére
Szerintem a sima Inno3D is ugyan az, csak a hűtésben tér el tőle.
Asszem tudom kitől akarod venni, 40nál kezdte az árát, aztán fentebb vitte.
Mindenképp vedd figyelembe, hogy Inno már 42k körül van boltban is, szerintem 46 nagyon sok érte.
Van itt egy Gigabyte valahol eladó, azt 35-ért szerintem már viheted.Azért vagyunk a világon,hogy valahol vegyünk egy ATI Radeon-t :))) by: LADA VFTS http://www.flickr.com/photos/40852488@N03/
-
ace_ventura
tag
Igen én is néztem 3 boltban is 42 körül van az Inno, és ennek megfelelően használtan már csak olcsóbban lennék hajlandó megvenni, de persze a hátralévő garancia idő is befolyásolja az árat. Én ugyan szeretnék pár hónap bolti garit, de ha valaki személyes garit válal, akkor valszeg abba is bele fogok menni.
''Van itt egy Gigabyte valahol eladó, azt 35-ért szerintem már viheted.''
Hát akkor én nagyon vak vagyok, mert nem látom ezt a hirdetést. Tudsz linket adni hozzá? -
aginor
veterán
válasz ace_ventura #1093 üzenetére
Valami Oly a neve a fickónak, már írtam neki privit, hogy keressen meg téged.
Este majd adok linket is, de most rohanok dolgozni.Azért vagyunk a világon,hogy valahol vegyünk egy ATI Radeon-t :))) by: LADA VFTS http://www.flickr.com/photos/40852488@N03/
-
ace_ventura
tag
Ő az, aki 52-ről indult, és most 45-nél tart. Nem tudom hogy honnan gondolod, hogy már hajlandó lenne 35-ért is odaadni, de ha ez igaz, akkor nem fogok nagyon háborogni ellene.
Persze apró szépséghiba, hogy a Gigabyte-ok 8/4 pixel/vertex shader egységgek rendelkeznek alapban, de ez állítólag gond nélkül átállítható az alap 12/5-re. De vajon mennyi az esélye a 16/6-nak? -
Cicero
őstag
Na most tényleg nem tudom, melyiket válasszam! FSP Blue Storm tápot 400W-osat tudnák szerezni 18k ft-ért, vagy Thermaltake 400 W-osat 12.500-ért..
[Szerkesztve] -
Cicero
őstag
bocs ez idecsúszott O_o
[Szerkesztve] -
Qru
MODERÁTOR
válasz ace_ventura #1089 üzenetére
Nekem is 6800PE-m van, én csak ajánlani tudom!!! NF3-lapban is szépen muzsikál sikerült 400ra feltornázni és stabil. (mem 900on döcög) 16/6-ra simán mod-olható és nem is bugzik. A hűtés pöpec! Réz memhűtő is van benne +1 heatpipe. Terhelve sem megy 55-60fok fölé NFS MW 1280*1024-ben. (fejből nem tudom milyen AA értéken)
#nincsbennetarcsi
-
Qru
MODERÁTOR
válasz ace_ventura #1099 üzenetére
Én még karácsony környékén vettem újjonan 76-ért az Astoria és a Balha között egy kiskerben. De akkor minden drága- és rég volt ugye, azóta nem tudom hol, mennyi...
Hőfokszabályozó... igazából passz, hőfok stimmel nem olvad a kari nem foglalkoztam ezzel a kérdéssel de pl Rivatunerből is lehet jól állítgatni külön 2D és 3D-s alklamzásokhoz de a gyári fordulatszámon nem állítottam bőven elég és nem is hangos annyira.
[Szerkesztve]
[Szerkesztve]#nincsbennetarcsi
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest