- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
Aktív témák
-
mcbobo
tag
vagy játsz tetrist
-
kribe
őstag
[link]
3) The HSI heatsink must be used together with the cooler. If the original heatsink integrates the HSI heatsink into one, then you cannot use VF700 on the card.My soul was removed, to make room for all this sarcasm.
-
Rover623
félisten
Figyelembe véve az eddigieket, súlyosbítva ezzel a hsz.-el, a rögtönítélő bíróság a következő verdiktet hozta: a héten már nem adhatsz több tanácsot fanatikus-tagnál ''fiatalabb'' fórumozónak...szerencsére az ''idősebbek'' már el tudják választani a búzát az ocsútól...
primus inter pares
-
Bobbacsi
veterán
válasz Norman01 #1804 üzenetére
Ha nagyon nem akarsz lapot ,procit cserélni ( vagy nincs hozzá ''kedved'' ) elmegy ez a kártya 4x AGP-s lapban is A fiam gépe Asus TUSL2-C és abban van egy Inno 6600GT simán tud játszani a mostani játékokkal is ( FEAR,COD2 ,Starship.....stb ) De megfontolandó ,mert az AGP csatolás lassan kimegy a divatból
-
werwolf
csendes tag
Természetesen nem vettem le a bordát a HSI-ről Bocs ha félreérthető volt.Viszont ez lehet az egyetlen amire gondolni tudok, ugyanis a Zalman szerintem nem fúj oda levegőt ellentétben az eredetivel amin van egy kis kivágás amin keresztül pont a HSI bordára fúj.
Azthiszem szerezek egy chipset hűtőt és rárakom a bordára, akkor kiderül.
Ja és ha a kisebb fordulatszámra dugom (talan 5V) akkor alapfrekin is fekete képernyő, szóval ekkor sztem mégkevésbé hűti. -
-
mcbobo
tag
Az idő a legjobb tanár - eltekintve attól, hogy az összes tanítványát
> > megöli. -
cgate
csendes tag
Sziasztok!
Letöltöttem az MSI vidikártyámhoz egy Live Update nevű progit, amivel reményeim szerint tudok majd BIOS-t frissíteni, csakhogy eddig nem igazán működik... Először keresgél egy kicsit (nem tudom pontosan mit), aztán képtelen csatlakozni a letöltő szerverhez. Vki esetleg használta már ezt a progit???Life is pain... Get over it!
-
bigyo.su
tag
Sziasztok!
Múlt héten vettem egy Inno 6600GT-t, és felraktam hozzá a ForceWare 77.72 drivert, és néha azt tapasztalom, hogy átvált 640x480-ra képem, és az egér olyankor nem ott van, ahol a monitor kijelzi? Ennek mi lehet az oka? Tegyek fel egy régebbi drivert esetleg?
ThxEgy sör nem sör. Két sör az fél sör, négy sör az egy sör, de hát egy sör nem sör!
-
Rover623
félisten
Aztán mondjad kicsi korpa (hogy maradjunk a malomiparnál), mire alapozod a kijelentéseidet...?
Hány mérést végeztél annak érdekében hogy kiderítsd: mit jelent teljesítményben a 4xAGP vs. 8xAGP...?
Vagy mit számít a FastWrite...?
Mennyit jelent az SBA a gyakorlatban...?
Milyen hatással van a VGA teljesítményére az AGP Aperture Size mérete...?
Végeztél teszteket a különböző VGA benchmarkok körében hogy melyik milyen mértékben függ a VGA-n kívüli alkatrészek (proci/memória) teljesítményétől...?
Hány játékot/grafikus motort vizsgáltál már meg módszeresen: melyiknek milyen mértékű proci vagy VGA függése van...?
Mert én (többek között) ezeket is megtettem/meg szoktam tenni...és csak utána szoktam megpróbálni tanácsot adni...rühellem a ''vak vezet világtalant'' szituációkat...primus inter pares
-
pmheros
őstag
Hali, emberek! Elkezdtem húzni a 6600GT -met, apró fekete mákszemek pontok jelentek meg a képen. Melyikből vegyek vissza, a GPU vagy a MEM hibája?
nem vagyok tökéletes
-
Csiborbogár
őstag
válasz Rover623 #1829 üzenetére
Szia!
Hadd csatlakozzam hozzád! (remélem nem bántalak meg vele)
Annak idején én is indokolatlanul okoskodtam, de megbántam, és a Te kritikád, mégha kemény is volt, segített ebben. Azóta én csak oda próbálok szólni, ahol tapasztalatom is van az adott dologról.
Javaslom mcbobo te is tegyél így, különben nem sok társra fogsz lelni. Nem csak a tanács lehet segítség, hanem néha a kritika is, amiből önkritikát tanul az ember.Ha lehetne egy kívánságom, akkor törölném az emberek szókincséből a full, meg a max szavakat, mert úgysem jelentenek semmit
-
Gergo_pet
aktív tag
Rover kicsit jobban is kifejthetnéd a véleményed. én egy tesztre alapozom, amit a PH csinált, valószínűleg értenek hozzá, ajánlom figyelmedbe, hogy előbb nézd, meg utána beszélj.
A minőség és a mennyiség nem számít, csak sok legyen és jó!
-
Rover623
félisten
válasz Gergo_pet #1837 üzenetére
1. nem kell kifejtenem bővebben...
Megtettem már párszor, több topicban is...
2. AGP vs. PCI-e...lerágott csont...próbálj csak ilyen címmel topic-ot nyitni...mire kiirja nálad a fórummotor hogy ''Sikeres hozzászólás...'', addigra vmelyik modi már be is csukta...
3. le kellene szokni arról hogy ''tuti úgy van mert itt meg itt írták és ott biztos értenek hozzá...ti meg nem mert csak hülye mezei fórumozók vagytok...''
Ott is csak emberek vannak, úgy mint itt...ők is véges ismerettel rendelkeznek épp úgy mint mi...
Azt se felejtsd el, hogy múlik az idő...egy mai kisiskolás tudna néhány fogást tanítani egy múlt századi ''tanétó''-nak...ebben a szakmában pedig nem évtizedekben, hanem hónapokban gondolkodunk...
Egy tavalyi tesztet/cikket nem biztos hogy most is felvállalna a szerzője...
Arról most ne is beszéljünk, hogy ha így lenézed/lenézitek ezt a közösséget, mi a fenét keresel/kerestek itt? Minek teszitek fel a kérdéseiteket nekünk, földi halandóknak...ha úgyis hülyék vagyunk hozzá...?
4. Javaslom a következőt: lusta vok megkeresni a tesztet, de valószínű hogy Fless vagy Rudi volt a szerző...azonnal írj neki(k) egy levelet hogy a mi kisszerű vitánkat eldöntendő isteni módon nyilatkozzanak ki ebben a fórumban, fehéren-feketén: az AGP jobb/gyorsabb mint a PCI-e...primus inter pares
-
addikt
válasz Rover623 #1839 üzenetére
Megvédenélek én is a ''hozzá nem értéssel'' kapcsolatban. Főként azért is, mert ha olyan ember dolgozna olyan helyen ahol te, aki nem ért hozzá szóval az gáz lenne.
Flashget, Bobbacsi: Köszi a help-et sikerült feltenni bár hiányolta a 908-10 hsz-nál lévő zip-et, de azzal sikerült és terheletlenül 48 fok.
McBobo: Lehet sokmindenben igazad van, de akinek az is megteszi (értem ezalatt kártyára most van pénze a többire majd lesz) akkor nem kell lebeszélni, hogy az úgy szar (már pardon). -
Flashget
félisten
Bobbacsi!
Majd keresdlek MSN-n mert kellenének a cuccok, linkek amiket küldtél..sajna azok mentek a levesbe a vinyóval együtt.Realme GT Master Edition
-
DeepDish
őstag
6600 Gt-hez kellene legujabb driver!
Geforce and TNT2 vagy Geforce Go 7800 GTX nekem az elso kell ugye?
Aktív témák
Hirdetés
- Befutottak a LEGO Horizon Adventures első értékelései
- Politika
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Melyik tápegységet vegyem?
- RAM topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- BestBuy topik
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest