- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Házimozi belépő szinten
- Samsung LCD és LED TV-k
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen monitort vegyek?
- OLED TV topic
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- TCL LCD és LED TV-k
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
Aktív témák
-
matyics
őstag
Egy teszt erejéig húzz le minden foghyasztót a tápról, a vidkari kivételével és így próbáld meg. Ha így sem jó, akkor próba tápcsere. Ha másik táppal sem megy, akkor vissza a boltba gariztatni.
Ha Isten azt akarta volna, hogy ne maszturbáljunk, akkor rövidebb kezet csinált volna
-
willis
csendes tag
hali mindenki
Végre megjött a 6600GT kártyám, de van egy kis problémám. Nem tudok vele filmet nézni, mert mikor elindítom, akkor mintha lefagyna a gép vagy a proci 100%-ra ugrana.
Valaki segítsen, hogy milyen driver(eke)t tegyek fel!
üdv -
Ziog
aktív tag
Egy régebbi hozzászólűsban olvastam, hogy valaki Veszprémben vett egy Zalman Vf-700 Cu-t.
De most lázas keresésem elenére sem találom.
Ha tudna valaki segítséget adni?
Megköszönném nagyon. -
sevril
csendes tag
Szerintetek mijen ez a kari:Geinwar gf6600GT 256MB agp ,és megéri e megvenni 45000-ért?Fontos lenne holnap vennék karit.
sevril
-
cucujka
tag
válasz msgt.fubar #1082 üzenetére
Ez alapján úgy tűnik, hogy csak annyiban más, hogy hangosabb...(mert itt AlCu-t hasonlitanak össze full rezessel, ezért nehezebb az), ergo nagyobb fordulatszámú ventit raktak rá, de a 6600GT-t alapfordulaton (1800-1900 RMP között) is (jól szellőző házban) elégségesen lehűti a VF700 is.
Jut eszembe, újrapasztáztam, mert beapplikáltam egy előlapi panelt, és a hőmérő szenzorát odaraktam a mag közelébe. Csökkent a hőfok (most alap 35-38, max. 54-55, ''golyóssal'', hosszútávon). Igaz, bekerült egy házventi is, 1800 fordulaton.SocketA + AGP powa ;)
-
Steve05
csendes tag
üdv mindenkinek
most tervezem új gép vásárlását a következő konfiggal:
ASUS i848 P5P800-S LGA 775 DDR AGP SATA ATX 2.0
Intel P-4 2667 /800 LGA 775 BOX 1MB
Samsung 120 GB. 7200 rpm SATA-150 8MB 3év gar
2*512 MB DDR Ram 400 Mhz Samsung,Hynix
GeForce 6600 GT 128 MB DDR3 TV DVI 8x AGP INNO
24/4/40/16x LG 4167B DVD-writer drive
ATX P4 Midi Torony 4x5.25 Codegen 400W
ennyi lenne szerintetek ez igy milyen lesz a videókari jó ebben a konfigban vagy inkább amd 64biteset vegyek?
légyszi írjátok meg mit kellene vááltoztatni vagy jó igy
előre is köszönöm -
cucujka
tag
A negyedik szenzor nincs még bekötve, majd akkor az lesz a HSI-n. Csak már így is az egész estém ráment a kábeldzsungel rendezgetésére, és nincs túl nagy kedvem szétbontani.
SocketA + AGP powa ;)
-
sosperecek18
őstag
Én a te helyedben a 2,6 gigás p4 helyett egy 2800+ A64-et vennék meg hozzá egy pci-e, lapot pl: Giga K8nf9(mert nekem is ez van), vagy esetleg egy Sli-s giga lapot!
A 6600gt helyett meg egy X800gt-t, mert az jobb és egyes helyen még olcsóbb is!Szabadságot az Ultráknak! XBOX 360 Gamertag: torinho86
-
Steve05
csendes tag
válasz sosperecek18 #1277 üzenetére
ez igaz de ebbe az alplapba később belemegy majd a p4 dual core is ami 2mb l2 cache amit néztem az meg 1mb vagyis nem rossz
videókari meg ahol néztem a gépkonfigot ott nincs x800gt de még x800 sem
köszi a hozzászólást -
Steve05
csendes tag
csak úgy nagyjából ok?
mert ennyire van pénzem tudom hogy a a pci-e jobb meg minden de az nekem már drgága úgy ugyhogy azszem ez lez és a számtechboltban nem sok választásom van -
willis
csendes tag
No a problémám továbbra is fennáll. Próbáltam a BF2-t, nagyon szépen megy, de egy filmet már nem tudok elindítani. Hogyan tovább? Milyen driver kell hozzá?
-
KWP4
csendes tag
Helló!
Egy kis segítséget kérnék Tőletek.
Csütörtökön lettem egy boldog(?) tulajdonosa egy Geforce 6600 GT kártyesznak (AGP-s verzió), noname, nvidia referenciakártya. Külön vettem hozzá egy elosztót is a táp számára, az AGP-s verziónak mint tudjuk külön táp kell.
A konfigom egyébként egy Asus a7v8x lap, AMD Athlon XP 2000-es proci, 512 memória, SB Live 5.1 hangkártya meg egy Leadtek Tv-tuner.
A problémám az, hogy valahányszor 3D-s alkalmazást használok (tipikusan valami 3d demó, vagy játék), egy nem túl hosszú idő után csontra fagy a gép. A hang beakad, és onnantól a gép többé semmire sem reagál, csak a reset gomb következhet.
A fagyás kizárólag akkor következik be ha valami olyan progit használok ami használja a 3d-s kártyát, tehát sima windows desktoppal nincs probléma, és egyébként a géppel sem, működésileg. Viszont 3d-s dologban bármikor fagyhat. Van amikor 30 percet is bír, van amikor már 1 perc múlva fagy, de előbb utóbb fagyni fog ez biztos. A kártyesz természetesen nincs túlhúzva.
Eddig jóformán mindennel próbálkoztam ami eszembe jutott, ezek pedig a következők:
- a tápcsatlakozók cserélgetése (egyébként 400W-os Mercury tápom van, bírnia kéne)
- hangkártya átdugása másik slotba, hátha akadnak
- Nvidia driver cseréje, több verziót kipróbáltam mindegyik uazt. produkálja
- Microsoft knowledge base előkotorta, hogy az Athlon procik és az új AGP kártyák nem mindig szeretik egymást. Erre adtak egy megoldást amiben a registryben kellett egy új bejegyzést létrehozni. Megtettem, nem változott a helyzet.
- Teljes windows újratelepítést is csináltam, jelenleg egy friss ropogós windows előtt ülök - a hiba ugyanígy fentáll.
- BIOS frissítést nyomtam az alaplapra.
Ezeken a dolgokon minden túl vagyok, és egyik sem hozott eredményt. Úgyhogy el vagyok keseredve, és kérdezlek titeket, mit tudnék még tenni? Vigyem vissza a kártyát a boltba, vagy van valami amit még nem néztem meg tüzetesebben a saját portám körül?
Előre is köszönök minden segítséget!
Tamás -
Bobbacsi
veterán
Ez a 400W-os Mercury táp ma már másodszor fordul elö itt a topikban ! Lehet hogy az a gyenge láncszem ? Probáltad már ugy hogy csak a vid kártya van a gépben ,többi kártya kivéve ? Külön vezetéken tápot adni a kártyának ? Ne legyen semmi más azon a tápvezetéken !
Másik gépben kipróbálni a kártyát ?
Másik jó minöségü 360-420W-os táppal kipróbálni ? ( kölcssönkérni valakitöl egy próba erejéig )
Tessék,ma mindenki megelöz
[Szerkesztve] -
-
willis
csendes tag
emberek valaki linkelje be a drivereket a kártyához amit használ.
Mert én már kész vagyok -
willis
csendes tag
mégvalami
alaplapot ma visszaállítótták, F2 vel indítottak. Lehet hogy ott is kell állítani valamit? -
őstag
Szerintem tutira a tápod kevés,nekem is ugyanez a gondom.
350wos chieftec tápom van erre:
p4 nw 2.8@3.6,1 gb 500 kingmax hardcore,x850xt pe,audigy 2
2 vinyó,2 dvd meghajtó
Erre a 350w kevés,tök random időközönként a hang beakad a gép leáll.,csak és kizárolag játékban.PH PS5/XBOX discord link https://discord.gg/QUKTTkrrrA
-
L@co
aktív tag
Nekem is rakoncátlankodik a 6600GT Mercury táppal (400Wos az enyém is), de már megnéztem egy noname 400Wossal is és azzal is xar már csak holnap megnézem egy egy cheiftec 460ason, ha azon se lesz jó a tuning akkor nem volt szerencsém ezzel a vid. karival. Mások aszongyák h. a megjelenést követő első szériák elég gyengén húzhatók, és én sikeresen vettem egy ilyet
Egyébként ez télleg így van??
Nem akarom elhinni h. nem lehet húzni a videókártyát!! -
willis
csendes tag
hm
[Szerkesztve] -
willis
csendes tag
-
Bobbacsi
veterán
Ha Infineon ramok vannak rajta akkor elképzelhetö ,hogy a memóriát nem lehet csak kis mértékben húzni De nálad más gond van szerintem Ha a 460-as Chieftec-el sem megy akkor az kártyahiba lehet .Vagy összeférhetetlenség az alaplap ,és a kárya között .Nagyon nem szeretik egymást
-
matyics
őstag
válasz Steve05 #1282 üzenetére
848-as chipsetes lapot akarsz venni???
Ne haragudj meg, de te csúnyán le vagy maradva számítástechnika jelenlegi állásáról.
Szvsz írd le ide, hogy mennyi rá a lóvéd és hidd el sokan tudnak és fognak is segíteni abban, hogy azért a pénzért, tényleg a lehető legjobb konfigurációt vehesd meg. Itt a PH-n is sokan foglalkoznak új és használt alkatrészekkel, amik újban is jóval olcsóbbak általában mint a kisker bolti árak. A jó állapotú, esetenként garanciális használt cuccokról nem is beszélve. Szóval ha hallgatsz egy régebbi motorosra, akkor nem kapkodod el a vásárlást, hanem szerzel egy kicsit több tapasztalatot és elolvasol egy-két ajánlatot. De természetesen ez a te pénzed, a te döntésed.Ha Isten azt akarta volna, hogy ne maszturbáljunk, akkor rövidebb kezet csinált volna
Aktív témák
Hirdetés
- GIGABYTE RTX 2060 OC 6GB (GV-N2060WF2OC-6GD rev. 2.0)
- ASUS Expedition GTX 1050 Ti
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 12Gb
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
- MSI GeForce RTX 3060 Ti GAMING Z TRIO 8GB (ingyen posta)
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest