- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen monitort vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- TCL LCD és LED TV-k
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen SSD-t vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Hogy is néznek ki a gépeink?
-
PROHARDVER!
Téma összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
ottobacsi
tag
válasz Flashget #2842 üzenetére
Bocsi, ezt nem válaszként akartam írni, csak valamiért így sikerült.
Nekem lett egy édes-keserű tapasztalatom.
Tegnapelőtt megérkezett egy napszemüveg amit 10.08-án rendeltem 0.99$-ért, 14-én küldték a képet a csomagról, a postai pecséten is 14 szerepel. Egyébként a napszemcsi használhatatlan, szó szerint egy nagy nulla, nem ajánlom senkinek...
A keserű az a dologban, hogy a másik 3 csomagogcskámnak még nyoma sincs, az egyikről 08.19-én, a másik kettőről pedig 09.09-én küldték a képeket.
És ugye mind sima unregistered chinapost levél.
Amit svéd postával küldenek, az időben ideér mindig. (3-5 hét)
Nem nyavajgásképpen írtam le, csak egy tapasztalat.[ Szerkesztve ]
-
ottobacsi
tag
Az UV védelemről nem tudok nyilatkozni.
Azt leszámítva hogy büdös mint a kotera, abszolút kényelmetlen, rosszul megtervezett műanyag darab.
Ha feltolom teljesen hogy takarja a szememet, akkor már szinte a homlokomon van a lencse, ha meg lejjebb engedem akkor meg nem takar.
Kisebb fejű ember is felpróbálta és ugyan az a helyzet. -
PH!überrangú
csendes tag
válasz ottobacsi #2851 üzenetére
Nekem sem akarnak a China post feladások megérkezni. Az viszont lutri h milyen postával méltóztatnak küldeni. Én kénytelen vagyok úgy értelmezni a dolgokat h a china post feladás az pusztán tartozás az ördögnek. Most kezdek szerelmesleveleket írni 60 nap után. Részemről 1 szál gyufát nem fogok rendelni többet. Most ez könnyű lesz betartanom, mert kütyü óverdózist kaptam, miközben a mörfi is farba rúgott. Ez utóbbi szerint a minibicskáim megrendelése és majd megszívása után 200 Ft-ért kaptam darabját egy kinai boltban hullaf@sza jó rozsdementes acélból. Pedig előtte elég sokáig hasonlóba sem botlottam. Remélem másnak több a szerencséje lesz ezekkel. Másik rendelős oldalon soha semmi nem tűnt el és szintén alappostával dolgoznak. A 11.88 dodós S5 convoyommal is gondolom már vmi okos-ügyes ember játszik vhol ázsiában.
A múlt homályos, a jelen átláthatatlan, a jövő sötét.
-
ottobacsi
tag
válasz Flashget #2854 üzenetére
Ami majdnem 3$ "rendes" áron.
Nem vártam semmit, csak leírtam hogy milyen, és mindezt csak mellékesen...Ha valaki vesz egy telefont 40$-ért és időt szán rá hogy leírja a tapasztalatait, amik nagy valószínűséggel nem lesznek túl jók, akkor gondolom arra is az a megfelelő válasz hogy: 40$-ért milyen telefont vártál?
Pedig csak azért írta le hogy más ne fusson lyukra vele.(#2855) bbdzyx
Te milyen felháborodásra gondolsz? -
bul07
nagyúr
Simán csak leírta hogy sz@rt se ér , hogy megóvjon másokat is a vásárlástól
Inkább megköszöni kellene nem oltani hogy mit háborog itt e szent helyen
(Ő vette 1$ nézd meg most az árát, ha nektek nem számít akár 1$ is akkor csinálok egy külön paypal számlát és jöhetnek rá a 1$-ok )
Na mire megírom
[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
tahepa
senior tag
válasz PH!überrangú #2856 üzenetére
Úriember biztosra nem fogad....de ezer ft értékben rendeltem ismét ettől a "csodálatosan becsületes" shoptól..és fogadni mernék hogy ez SEM fog megérkezni címemre.
Ez az 1000 ft lesz a fogadás tárgya...én mindenképp nyerek.1. Ha nem jön meg a cucc akkor bízonyítást nyer ISMÉT hogy ez egy tróger banda.( ez mondjuk sanszos)
2. Ha megjön akkor lesz egy 1000 ft-os pendrive-m. -
-
tahepa
senior tag
válasz tibcsi0407 #2860 üzenetére
"...nyugtával a napot..."
-
Outlander
addikt
Ha meg is jön, akkor is köpködés lesz mert 1000 ft-ba max 8gb-os pendrive fér bele, az meg szvsz manapság már kicsi... ha ennél nagyobbat vettél 3-4 dollárért, akkor lényegtelen hogy megjön-e vagy sem, nem lesz benne öröm, mert fake..
Illetve ha nagyon noname vagy "figurás" akkor 8gb sem biztos.[ Szerkesztve ]
Work until You no longer have to Introduce Yourself.
-
tahepa
senior tag
-
azbest
félisten
válasz ottobacsi #2857 üzenetére
Köszi, hogy a kérésemre kifejtetted miben rossz
Azért kérdeztem rá, mert így sokkal informatívabb a véleményed. Régebben máshonnan szemövedre csíptethető előtétet vettem, végül is a funkcióját be tudná tölteni, de eléggé betükröződött a belső oldal, így zavaró volt. Nemrég, amikor szemüveget cseréltem, akkor eleve olyat választottam, amihez van gyári előtét, ami jobban passzol rá.(#2859) tahepa
a sima nyomkövetés nélküli küldeményeknél nagy rizikófaktor a posta és a kézbesítő. A falumba egy rozsdás szöget sem küldenék postával, mert esélyes, hogy elhagyják vagy ellopják.
Ellenben városba, munkahelyre rendelt küldemények kapcsán az utóbbi öt évben csupán egy-két eset volt, ami viszont a feladó sara is lehetett (abból is az egyik kanadai volt). Két-három esetben találkoztam csalóval, de előre gyanús volt, mert hihetetlen áron kínáltak valamit. Persze igyekszem nem kétes alakoktól rendelni általában.
Fél tucatnyi esetben pedig később érkezett meg, mint a régebbi paypal védelem volt, ezért reklamáltam. Amikor pedig megérkezett, akkor kifizettem nekik újra a visszatérített árat.Szóval akinek a nyomkövetés nélküli levelei eltűnnek (60 napig sem ér oda), annak esélyes, hogy lop a kézbesítője vagy a helyi postán valaki, mert másoknál a postai hibahatárnál nem tűnik rosszabbnak az arány.
Ha esetleg a postaláda könnyen hozzáférhető helyen van, akkor más is rájárhat. Például az albérletemhez sem szívesen rendelek dolgokat, mert bárki, akik jön-megy a lépcsőházban hozzáférhet. Zárni meg nem érdemes, mert a bubis boríték nem is férne bele. Az ajánlott leveleket pedig sokszor nem is kézbesítik, csak bedobnak értesítést. A munkahelyen ember veszi át, másrészt azt eleve komolyabban is veszik a postán és a kézbesítők is.[ Szerkesztve ]
-
wentworth
tag
válasz Flashget #2865 üzenetére
18650 akkut mivel kuldik? Cn post?
Mert en is cn raktarbol rendelnek, de erdekes hogy felaron adnak mindent.... akcio nelkul. Akkor talan nem csoda hogy atb@szas.
Mert ha kisebb haszonkulccsal is dolgoznanak, akkor ennyi nem megerkezett rendelesbol nem tudnak megelni. Csak ha sumakolnak es kamu.
1500 mindenhol a cucc, naluk meg 550, akcio nelkul. Erdekes... Nemde?
Most nem tudom mi legyen.[ Szerkesztve ]
Vi10 32G Q32G221510...
-
tahepa
senior tag
Különleges helyen lakom és különleges helyekről rendelek....a GB rendeléseim kivételével minden megérkezett eddig ( kb.50 BG rendelés , 15 db EB rendelés , 10 db BI rendelés , több mint 100 Ebay rendelés , több tíz AE rendelés....mind-mind free postával amúgy filléres tételek.)
-
Outlander
addikt
válasz wentworth #2866 üzenetére
Svéd, austrál, nl, swiss, de inkább svéd..
Attól h Kinában van, nem feltétlen csak kínai postával jöhet, ott nincs monopol helyzet mint nálunk...
Azért olcsó mert olcsó, máshol más az olcsó, itt is van olyan ami drágább mint máshol.. nem kell ebbe semmit belelátni..
Van amit ennyiért tudnak beszerezni, valamire kevesebbet tesznek, stb stb arról nem is beszélve, h talán idén vagy tavaly alakult(?), még egyenlőre szerzik az ügyfeleket, és mivel ha nem jó árakkal?!
[ Szerkesztve ]
-
Flashget
félisten
válasz wentworth #2866 üzenetére
GB-n az árak érdekesen tudnak mozogni.
chuwi tab elfogyott majd kb. 10 nap múlva újból lett 124-126 öjróért. napokig tartotta is ezt az árat majd egyik este (kínai idő szerin reggel nyitáskor) ugyanez a 32GB-os tablet felment 139-re a 64GB-os 141-ről 161-re (alis árakra) ment fel aztán a mi időnk szerint délelőtt újra a normális áron 124 öjró volt és rögtön rendeltem
Túl sokat nem adnék az árra ilyen téren. olyan mintha egy szoftver figyelné mire kattintanak sokan főleg ami promócióban jelenik meg.
nem tudom szállítással kapcsolatban ez így van e még...
[link]Realme GT Master Edition
-
őstag
válasz Flashget #2871 üzenetére
ere az árra még mi rakódik rá? (vám,áfa ?)
Fold 4,Note20 U+Watch Active 4+Tab S7 FE*** i14 Pro +watch 7 SS**iPad PRO 12,9 ,Mac Air M1 **VIDEO:DJI Osmo Pocket&Mobile 3**DRON: Mavic AIR FMC,**ZENE:FIIO M11+FH5,Sharling M1,DragonFly Cobalt**FEJES.:AKG545,845BT,BOSEQC25,Audeze LCD2,Sony WH1000XM3,Focal s.Clas,Grado SR80e
-
sicc33
aktív tag
Gratulálok a nyerteseknek! Köszönet a lehetőségért hpsafl fórumtársnak!
-
Kozy10
tag
Gratulálok a nyerteseknek! Köszönjük a lehetőséget
-
XtremLor
őstag
Gratulalok sracok!
hpsafl neked meg koszonjuk a jatekot!
"Legen...Wait for it...Dary"
-
wentworth
tag
Thank you for your inquiry at gearbest. Really sorry for this delay.
We have refunded 65.89 product cost to your account. We are sorry we can't refund your shipping fee and insurance since they were used and they were not charged endly by us. We are really sorry for this, but it's also a lost to us. We hope you could understand us.
This ticket would be closed, if you have any other issues, please feel free to open a new ticket and submit us your question at any time.
Thank you for your support.
Best Regards
Nem adtak vigasz pontot csak zartak a ticketet az elegedetlen uzenetemre.
Nyissak egy ujat, amibe irjam hogy kb 10 dollarral kielegszek a walletre?Vi10 32G Q32G221510...
-
tibcsi0407
félisten
Gratula a nyerteseknek!
utdetailing.hu
-
hpsafl
tag
válasz Outlander #2887 üzenetére
Hirtelen összekavartalak titeket(Outlander, Flashget) és a válasz Outlander-nek
Bocsánat Flashget, tényleg kimaradtál, pedig ellenőriztem is, nehogy valaki kimaradjon.
Következő játéknál a sok hsz miatt(633db) a nyitó hsz-be is be lesz írva a játékkiírás, hogy nehogy valaki lecsússzon róla, valamint kereső szó is lesz, mert így mindet megtalálom, és nem tudok felette elsiklani.
[ Szerkesztve ]
Blogom: http://gearbest.blog.hu/ Egyedi kupon: gbkupon@gearbest.com
-
cbrfireblade
aktív tag
Üdv!
Hogy pozitív visszajelzés is legyen a GB-ről.... 2 hét alatt megérkezett az Xtar H3 fejlámpám, okt 19-én adták postára (China Post), ma reggel pedig átvettem.
A rendelés még a nagy ünnep előtt történt, így kicsit elhúzódott, egy darabig "processing" állapotban volt, írtam nekik, melyre azonnal válaszoltak és minden a leírtaknak megfelelően zajlott.
Szeptemberbe szálltam be a külföldi vásárlásba, azóta 3 lámpát vásároltam a GB-től és az arány 3/3... remélem marad is ez a jó arány! -
bugizozi
őstag
Sziasztok!
Látom, hogy másnak is gondja van a szeptemberi rendelésekkel.
Nekem szept 16-án adták fel, azt írták, hogy várjak november 16-ig, ha addig nem érkezik meg akkor visszakapom a pénzt.
Sztem esélytelen h jöjjön addig vmi... muszáj megvárnom a nov 16-t v kérhetem most is a refund-ot?
Korábban már kértem a visszafizetést de csak egy sablon regényt írtak meg ezt a nov 16-ot.Köszi!
VCP7-DCV, CCNA ||| Ami működik, ahhoz nem szabad hozzányúlni!
-
Outlander
addikt
válasz tibcsi0407 #2889 üzenetére
Hála a csodás ph rendszernek, nem lehet egyedi avatarod, illetve lehet, de nem mindegy h mi és az sem hogy kinek. Nekem pl soha nem lehet.
-
WOT-H-A-C
veterán
Köszönöm, köszönöm!!
"Akár hiszed, hogy sikerül, akár nem, mindenképp igazad van."
-
-
ottobacsi
tag
Gratula a nyerteseknek!
-
Vertigo18
addikt
Csalás!!! Óvok!!!
Gratula a nyerteseknek, köszönjük a lehetőséget!!!
Vásárolnék M.A.G.U.S. kiadványokat! Pm me!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Külpolitika
- PayPal
- iOS alkalmazások
- Farming Simulator 25
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest