Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • bertokl

    tag

    Sajnálattal olvasom, hogy többeknek visszamondja, vagy nem teljesíti a megrendelését a GB, de hogy legyen pozitív is, leírom a tapasztalataimat.
    Az elmúlt 2 hónapban több mint 80 megrendelésem volt tőlük, kivétel nélkül kuponos, vagy a lehető legalacsonyabb összegre pontozott, és mindegyik a legolcsóbb szállítási módot kiválasztva, természetesen mindegyik biztosítás nélkül. :)

    31 db van úton, amiből 1 db az ami 30 napon túli, a többeknek is késésben lévő Tigernu-T hátizsák.

    A többi, kb. 50 rendelés hiánytalanul megérkezett, általában 2-3 hét közötti szállítási idővel. Karácsony közeledtével, mintha látnék szállítási idő növekedést, de ezt természetes dolognak gondolom.
    Az, hogy nincs raktárkészletük, azt azért nem tartom valószínűnek, mert a legtöbb rendelésemet 24 órán belül, de sokszor akár 3-6 órán belül feladják. (Hogy a "shipped out" náluk szombaton vagy vasárnap mit jelent azt persze nem tudom. :) )

    Az EU raktáras rendeléseim nagyobb részét nekem is sokára adták fel, de annyira alacsony áron voltak, hogy még rákérdezni sem akartam ticketben, nehogy megforduljon a fejükben, hogy visszamondják. :)
    Az utolsót holnap veszem át.

    Az ügyfélszolgálatuk hagy kívánnivalót maga után, néha nekem is az az érzésem néha mintha egy robottal, vagy óvodással beszélgetnék. Ez egy kínai webshop, a gondolkodásuk nem európai, de nem is ezért szeretjük, - ha szeretjük, - hanem ezért:

    Kínai webshop, 2db szállítással:

    Magyar webshop, 1db szállítás nélkül, (felhívom a figyelmet az eredeti árra):

    Ha bármelyik megrendelésemmel probléma lesz, biztos vagyok benne, hogy a pénzemet viszontlátom, de ha neadjisten mégsem, majd a paypal visszaadja szépen.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák