- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Gaming notebook topik
- BIOS frissítés
- Videós, mozgóképes topik
- Apple asztali gépek
- Házimozi belépő szinten
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
-
PROHARDVER!
Téma összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zoty4
őstag
újból mélységesen csalódtam a gearbestben
10.16-án rendeltem egy fülest akcióban amikor még több mint 10 db volt belőle
nem küldték mert elfogyott a kinálatból , majd ujra visszakerült flash salesben ekkor rájuk írtam hogy mi van már, mert egy hete rendeltem és még fel sem adták.
Írták hogy nyugi, várjak 2-3 munkanapot, közben megint elfogyott a készletből. és már 11 nap eltelt a rendelés óta és még mindig nem adták fel!!!
mondjuk már kezdek leszokni róluk, mostmár 1/10 gb a maradék bg és ali, maguknak köszönhetik[ Szerkesztve ]
-
veterán
Innen hány embernek tűnt el cseh csomagja?
Nekem kettő, ami 23-26-án lett célországba elküldve. Hogy melyik a valós a kettő közül, mivel mindkettőnél ez a 2 dátum van.[ Szerkesztve ]
Legfrissebb Banggood, Geekb, Ali kuponok: https://t.me/kinabolrendelek
-
Norbika88
senior tag
Teljesen kedvemet szegte ez a sok hsz amit itt olvasok, hogy telót rendeljek gearről.
Feketében lenne spanyolban is, melyiket jobb választani EU vagy Spain?
-
veterán
válasz Norbika88 #13153 üzenetére
Spanyol raktár nem szállít hozzánk.
Kérdezz rá az eu-ra is, hogy van e raktáron mert a postázás okt 31- nov 6-ot ír.
Garanciával kapcsolatban nincs sok tapasztalatom.
Vagy visszaküldöd, vagy felajánlanak valamennyi összeget, és megcsináltatod itthon.[ Szerkesztve ]
Legfrissebb Banggood, Geekb, Ali kuponok: https://t.me/kinabolrendelek
-
bul07
nagyúr
válasz Norbika88 #13153 üzenetére
Telefont vagy más nagyobb értékű műszaki cikket úgy rendelj hogy garancia szinte egyenlő a nullával
Így ne számítson a rá költött pénz mert lehet hogy nemsokára újra venned kellKifejtve
Jön egy telefon pár nap elromlik
Felveszed velük a kapcsolatot
Ekkor kezdik úgy hogy visszafizetnek valamennyit és tartsd meg és javítsad meg te a telefont
Ezután jön az hogy visszaküldés, csakhogy nem ám EU raktárba , hanem Kínába
PayPal évente pár visszaküldést áll(ha így van még)
Na és jön az utánajárás mert ki kell tölteni pár papírt hogy visszaküldött árú és ha Kínából javítva vagy csere telefont elküldik akkor ne keljem Áfát fizetni
Papírmunka megvan telefon felad, levelezés a paypal-al, és várakozás míg kiér 20-40nap, ekkor elkezdődik a vizsgálat/javítás ez 5-30nap is lehet, ha ez megvan és javítva van vagy döntve hogy újat küldenek(ez lehet akár egy másik javított darab is) jön a szállítás ami újra 15-45 nap, ekkor beérkezik magyar honba és jön a NAV papír hogy áfa köteles(97% hogy megfogják) na ekkor kell bizonyítani hogy visszaküldött árúTehát egy garanciáztatás lehet akár 100+nap is de ezt előre senki nem fogja megmondani
Ki van meg ilyen hosszú ideig telefon nélkül?Én ezért is húztam meg egy 20e Ft-os határt műszaki cikkre mert ezt még el tudom viselni hogy ablakon kidobott pénz lett(főleg lelkileg bántana)
Nem csak a Gearbest-re igaz ez az összes Kínai webshopra
[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
bul07
nagyúr
válasz Norbika88 #13158 üzenetére
Persze a fentiek csak akkor állnak ha nincs szerencséd
Én rendeltem Doogee X5 telefont tavaly ősszel csak úgy teszt gyanánt, egy hónapot használtam majd eladtam pár ezerrel olcsóbban mint ahogy vettem, és azóta is rendben működik
De volt egy amit a Gearbest-től vettem LANDVO L500S (Én kis írásom róla)pár hét használtam ugyan úgy eladtam, a tulajnál ment még pár hónapot és tönkrement , csak italos állapotában szétharapta így nem is tudtam megpróbálni garanciáztatniHa nem sürgős várj, nincs egy hónap és jön a fekete péntek
Én is arra várok a kiszemelt egy Samsung A5(2016) 50e Ft alatt lesz meg is veszem
Tavaly a A3-as 40e Ft-ért meg lehetett venni
Persze ezekben nincs csilló mag, de több évig is kiszolgálhatja az embert
Öcsémnek több mint egy éve A3-as telefonja van, nem egy leesést élt túl több Tempered Glass-t kellet már rajta cserélnem mert összetört ez eséstőlVagy van még a http://eustock.eu/ magyar garanciával (hogy hogy megy náluk garancia azt nem tudom)
[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
üszök
őstag
Hát ha a Samsung A5(2016) 50k lesz szólj,mert én is veszek egyet. 100k körül van az ára szerintem jelenleg.
A J5(2016) esetleg lesz annyi,nyáron előfordult 55 körül akciósan,a sima J5 45 körül futott ki,annyit adnék is érte ha lenne még valahol."Semmi szükségem rá,és pénzem sincs"
-
bul07
nagyúr
Én már láttam 75e Ft-ért, bár az emagon
J5(2016) most 65e Ft [link] fekete péntekem lesz 40-ért , már ha ép belekerül az akciós kínálatba
Én úgy számolok ahogy írtam
A(2016) 50e körül lesz
A3(2016) 40e alatt
Még a határt nem álmodtam meg hogy mi az a max amit adok érte , mert A3 (2016) is jó telefon( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
Beni2360
félisten
ha jól emlékszem akkor a Cseh postát tovább küldés után már nem lehet követni. majd a postás vagy az sms jön.
Szept.19-20 az már kérdéses ott gubanc van. szvsz[ Szerkesztve ]
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
sambenez
addikt
Most mindent cseh postával küldenek?
Mert nekem eddig minden holland postával jött, de mostanában nem rendeltem semmit. Viszont ha a csehekkel ennyi a baj akkor inkább hanyagolom az innen rendelést. Pedig egész gyorsan megkaptam eddig mindent gond nélkül. -
Steve1207
veterán
válasz Turbobacsi #13165 üzenetére
Detto, ugyanez az időpont nálam is. Először rendeltem így, de soha többet. Erre a rendelésre 2 hétre leadtam Ali-n is párat, azok meg már megérkeztek az országba szokás szerint.
.
-
bul07
nagyúr
Ha jól tudom következő hónap 25-én lesz , de egyes cégek van hogy egy héttel hamarabb csinálják
Bár most rákérdeztem és az emag nem ad rendes magyar Samsung garanciát, bár még ettől lehet bevállalomAz biztos hogy tavaly is a A3(2015) 39.900Ft volt , és azelőtt ilyen 65-70e Ft környékén volt teljes áron
Mi van a Gearbest-el semmi jó akció, ha megnyitom ezt a fórumot csak a probléma probléma hátán, semmi jó akció
[ Szerkesztve ]
-
Beni2360
félisten
Rendeltem egy racsnis behajtó fejet és a Holland NL postával 2 hét alatt itt volt. Meg is lepődtem. nagyon masszív erős fej, nem is gondoltam volna
[ Szerkesztve ]
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
Beni2360
félisten
Mi van a Gearbest-el semmi jó akció, ha megnyitom ezt a fórumot csak a probléma probléma hátán, semmi jó akció - tele vannak a dobozok.
-------------------------------------
Persze nem figyeltem a TN már más is írta.[ Szerkesztve ]
-
Zoty4
őstag
mai levelezés:
Dear Support,
I did but you has suggested. It means have been waiting other 4 days. Unfortunately these products have not been shipped yet.
I have checked that there is no QCY QY19 headset black coloured in the storage now. I would like to make a deal, because I need these products ASAP. So the deal is that I would like to change the colour from black to white. In that way I hope I can get it earlier, because when I ordered the black one, it looked like I would get it in time. But the shipping is delayed, that's why I hope the best with the exchanged colour product.
After this bad luckily situation I hope I can get some extra points as recompense.best regards
Zoltan
válasz:
Dear Zoltan,
Thank you for reply. We apologise for any inconvenience here.
Just checked your order again in our system carefully, we are sorry to inform you that the QCY QY19 Bluetooth V4.1 Sport Earbuds you bought is not available in stock right now which caused the pausing of your order.
Stock and Availability shown on this site is for your reference only. While we strive to provide the most accurate and timely stock and availability information, availability information may become out of date and may change between the time you added an item to cart and the time your order is received. Check Terms and Conditions from http://www.gearbest.com/about/terms-and-conditions.html
We are sorry about this, and we are always improving our system.We can offer you the following options:
Option 1 Wait a little more
We expect to ship the item within 7 to 15 business days.
Once we ship it you will receive an email from us.Option 2 Exchange with another item of your choice
Please send us the URL of the product you would like to choose instead.
If there is any price difference with the original item, we will either refund it to you on your wallet or send you an invoice to pay for it.Option 3 Cancel and refund
In this case, we will refund to you on your GB Wallet (store credit) and exceptionally reward you with extra points(e.g. If your refund is USD 1=2 points, USD 3=3*2 points=>get 6 points etc). You can use these for your future purchase.Option 4 Cancel to get refund on your original account.
Can you please let me know your decision?
We look forward to hearing from you and will do our very best to assist you.
Thank you for your understanding.
Best Regards
Vincy
Gearbest Customer Service
http://www.gearbest.com/melyiket válasszam?
a lényeg hogy 14,99$ért rendeltem egy fekete fülest, most 17 felett van más szinű, fekete nincs náluk most raktáron. De igazából már jó lenne a fehér is csak jöjjön, odaadják ezt azon az áron amennyiért rendeltem a feketét?[ Szerkesztve ]
-
senior tag
válasz Okosandroid #13105 üzenetére
Neked van vmi ujság?
Black Phone (Hellas Tel) Mobiltelefon és Számítástechnikai Szaküzlet és Szerviz, Tatabánya, Sárberekben (Vegas Burger mellett) közel 22 éve működünk! Értékeléseim, visszajelzéseim: https://hardverapro.hu/tag/inferno81.html#elado
-
bartal96
csendes tag
Sziasztok!
nemrég irtam hogy már 4 napja azt irja a csomagomra, hogy Expired(Lejárt).
Most viszont már ezt?
2016-10-27 00:00 22000, Praha 120, The consignment was returned to the sender.
Mi a fene történik a csomagommal? Miért küldik vissza? -
Okosandroid
tag
válasz Black Phone #13183 üzenetére
Sajnos továbbra sem kaptam meg a telót. Most ott tart a sztori hogy a vámkezelést lefolytatták és a kézbesítésig türelmem kérte a kedves Melinda nevű hölgy,akivel már volt pár e-mail váltásom. Leghamarabb szerda lehet a dologból a hosszú hétvége miatt úgy gondolom, ő időpontot sem tudott mondani. A telót október 5-én rendeltem és egy tokot is utána október 14-én. Mondanom sem kell,hogy a tok már vígan megérkezett csütörtökön
-
kiezTe90
senior tag
Sziasztok!
Cseh postáról eddig nemsok jót olvastam a fórumon, és a gearbest nekem is azzal küldte a csomagom. Kérdésem az lenne hogy már a magyar posta oldalán is elérhető miszerint "célországba elküldve". Ez okt. 25-re írja. Szerintetek mennyi idő kell neki még ideér?
Egyre többször egyetértek Thanosal...
-
Imi1981
veterán
Nekem az my order-ben holland postát mutat.Azzal mi a tapasztalat? Remélem nem lesz semmi gond. Ha máskor rendelek akkor ha lehet EU raktáron lévőt rendelek. Csak most is mint mindig türelmetlen voltam.
-
Hurkafej
aktív tag
Sziasztok.
Tudjátok, hogy a pontok meddig maradnak meg? Nyáron mintha fél évről beszéltünk volna. -
cidalain
veterán
Ilyen gyalogsagi aso szeruseget vett mar valaki?
Ha igen erdekelne a tartossaga. Koves taljon hogyan teljesit, mondjuk. Esetleg osszeallt havat lhet e bontani mondjuk vele.
Teli autos kiegeszitonek vennem.>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
-
206 cc
senior tag
válasz cidalain #13199 üzenetére
Szia !
Én vettem ilyet, igaz itthon kb. 3000.-ft volt de nem ajánlanám csak homokozóba!! ...jó jó... porhóhoz is jó lehet!!206cc „- pedig nem is én utállak Téged.Te utálod saját magad” .... a problémát nem az jelenti, hogy valaki hülye,hanem az hogy nem ismeri be....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest