Hirdetés

Hirdetés

  • Amazon Fire TV Stick 4K Max

    lo A Müncheni Országos Bíróság helybenhagyta a Nokia keresetét. A panasz szerint jogsértést követett el az Amazon. mert...

  • Shadows of Doubt teszt

    gp Vajon mennyire – és meddig – lehet szórakoztató egy véletlenszerűen generált detektíves játék? Végtelen mélységű összeesküvések várnak vagy csak felületes ügyek? Kinyomoztuk, mit is kínál ez az ambiciózus indie projekt!

  • Ajánlatott tett a Qualcomm az Intelért?

    ph A The Wall Street Journal exkluzív riportját egyik cég sem kommentálta.

Új hozzászólás Aktív témák

  • Raymond

    félisten

    A CP2077-hez meg annyit hogy ugyan az uj Crysis-nak titulaljak ossze-vissza de amit eddig lattam rola az RTX az egyetlen ami megoli a teljesitmenyt igazan. Egyebkent gyengebb kartyakon is jol fut es 1080p felbontason egy nagyon elterjedt GTX1660(S/Ti) kategoriaju kartyan is lehet jatszani High-on es egy 1650Super is jo Medium-ra. Ez lehet ugy hangik hogy meh, de a jatek nagyon szep meg ezeken a beallitasokon is. Ultra->High szokas szerint megint keresni kell a difit, Ultra->Medium mar azert meglatszik de a jatek meg mindig nagyon szep es ha az elejetol Medium-on jatszod akkor nem azon fogsz gondolkodni hogy milyen lehet Ultra-n. Amit egyebkent megnezhetsz mert a grafikai beallitasokat itt peldakent vehetik mas jatekok ugyanis semminek nem kell jatek restart, kimesz a menube, ballitod amit akarsz es visszamesz a jatekba, meg level/checkpoint reload sincs.

    [ Szerkesztve ]

    Privat velemeny - keretik nem megkovezni...

Új hozzászólás Aktív témák