Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • whitemetal33

    tag

    válasz FuRiONight #21547 üzenetére

    Tessék
    A bolt megbízható, az ár benne van a keretben és maga a gép sem annyira rossz. Én meg maximilian birtoklunk ilyesmi gépet (nem pont ezt a típust). Az én személyes tapasztalataim alapján az újrapasztázás előtt is de főleg utánna azt kell hogy mondjam hogy a hűtése okés, nincs throttling tehát ki tudja használni rendesen a procit meg a kártyát. Nem túl nehéz (2,5 kg) a kijelző is elfogadható (játékra!)
    Ennek alternatívája talán az Lenovo Y520 lehet, már elméletileg nincsenek vele azok a súlyos problémák és árban talán ennyiért egy 1050 Ti modellt is tudsz találni viszont biztos hogy kicsit forrófejűbb lesz mint az Acer.
    Remélem segítettem :R

    Bocsi de nem akarok duplát.
    A VX5-nél mostanában észrevettem hogyha egy bizonyos (csak egyetlen bizonyos) szögben áll (és az nagyon hülye szögben kell legyen) a fedlap akkor a kijelzőn elmegy a kép és teljesen fekete lesz viszont elég egy kicsit úgy kb.: fél centit arrébb mozdítanom és ismét visszajön. Ez így rendben van? Annyira nem zavar viszont egy cseppet idegesítő mert rám tudja hozni a szívbajt. Egy ilyen miatt ha nem súlyos nem szívesen gariztatnám mert tényleg használat közben nem zavar.
    Ja és ez nem feltétlen rémítsen meg attól még kafa noti a VX5 :DDD nem típushiba!

Új hozzászólás Aktív témák