Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • kirjak

    aktív tag

    válasz maximilian4 #19090 üzenetére

    Örülök hogy neked is tetszik :DDD mert erre időt és energiát + anyagot fordítani rettentően fontos , az hogy throttling-olnak meg gagyi a paszta az 1 millás kategóriában amellett igenis objektivizálom a szépséget mely így semmi valódi értelmet nem nyer, nézzük akkor a rezet plexi alatt az az igazi. Egyébként meg igazad lehet valahogy el kell adni. :D Bár az egyén érzésvilágából kiinduló nézőpont elég messze áll a valódi értékektől számomra :(((
    ( Sok autó és nő is van ami/aki nagyon "szép" és jó sokba is kerül de a használati értéke nevetséges )

    Visszatérve a gépekhez az eladókkal diskurálva kiderült hogy az összes gép közül az
    ASUS G752VS-BA295R OC Edition szerintük a legjobb vétel a náluk kaphatóak közül a kiterjesztett 4 év garanciával némi felárért GTX 1070-el szerelve.
    Az Omen szériát egy az egyben lehúzta bár szerinte nagyot fejlődött és sokan veszik már, azonban hoznak is belőle vissza ugyanannyit mint a többi márkából felülvizsgálatra.
    Ennek részleteibe nem mentünk bele de egy polcra mutatott ahol neonzöld cimkével megbélyegzett dobozokban állt pár gép "a vevő visszahozta" felirattalkb 250 frankkal olcsóbban.

    Az AW sorozatról pedig nem tudták megmondani hol lehetne megtekinteni/kipróbálni belőlük akár csak egyet is in der Schweiz. :U

    [ Szerkesztve ]

    A tisztelet mindenkinek jár! ASUS ROG Chimera G703VI-E5060T

Új hozzászólás Aktív témák