Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Zozzy94

    tag

    Sziasztok!

    Nagyon gondolkozom újra egy gamer laptop vásárlásán, igaz volt már egy Asus G752VS-em, amit nagyon nehéz szívvel de 60 napon belül visszaadtam, pont kifogtam egy hibásat, de ennek ellnére valamiért csak G752-t vennék, igaz több mint 8 GB RAM-mal, meg boldog lennék ha társulna hozzá egy 8 gigás 1070-es. És már előre látom, hogy ismerősem mondani fogják, hogy "de miért nem asztali gép?! stb stb..." :)) Ahogy nézegettem alsó hangon 600 ezer, bár inkább közelebb lenne a 700-hoz. Most már jobban oda fogok figyelni mielőtt megveszem, szerintetek mire kellene odafigyelni vásárlásnál?

    Esetleg van-e még olyan gamer laptop amit tudnátok ajánlani? Fontos, hogy mindenképp 17" legyen, nagyon bejött a nagy kijelző. Pl. az Acer-nek most ez a Predator szériája mennyire sikerült jól? Még esetleg arra hajlanék ha nem Asus.

    Ami még gondolom egy érdekes dolog lehet az az akkumulátor. Nyilván egy gamer laptopnak nem ez az erőssége, de azért pár évet kibírnak ezek az akksik?

    Oldalakat tudnátok ajánlani, ahol tudnék nézelődni gamer laptopokat? Eddig Media Markt, Notebookspecialista, Emag-on nézelődtem.

    Előre is köszönöm!

    [ Szerkesztve ]

    iPhone 12 Pro Max 256GB & AirPods Pro2

Új hozzászólás Aktív témák