Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • DeFranco

    nagyúr

    válasz Mardel #1240 üzenetére

    Jó, én a helyedben akkor is azt csinálnám, hogy mindent visszaállítanék az alapokra, és kezdeném elölről vibmod meg mindenféle dll nélkül.

    Azt kell megértened, hogy nem kell elhitetni a géppel külön, hogy ez egy x360 kontroller, mert ez a gép számára de facto egy x360 kontroller. Nem kell hozzá külön dll, mert a win7 alapból tartalmazza a szükséges dll-eket. Nem kell hozzá külön semmilyen driver, mert a win7 tartalmazza a szükséges drivereket.

    Ezért fizettél ki egy rakat felárat a 710-re, mert a Logi licenszeli az xinput szabványt, és az MS gőzerővel támogatja minden oldalról. Mivel ez az MS saját szabványa, ezért hidd el, hogy nekik van rá a legjobb driverük, beállításuk és dll-ük.

    Ha emellé még mindenféle 3rd party segédprogramot teszel fel, és extra fileokat másolsz ide-oda, azzal csak bekavarsz a levajazott üzemszerű működésnek. Lásd AC, ahol van egy sima meg egy fiktív kontrollered, csoda hogy nem keveri össze őket. Más gamepadok esetén persze erre szükség van (lásd xpadder) de itt pont hogy semmi.

    Ez a logika. Azért ajánljuk ezt, mert bedugod és megy, mindenféle dll szarakodás nélkül. iMac logika. Ha a támogatás benne van az oprendszerben (hidd el, hogy maximálisan benne van) és a játékban (azt mondjátok benne van, de most már keresek legalább egy dobozképet, mert akkor rajta kell lenni az x360pad logojának) akkor semmi dolgod nincs vele.

    1:vibmod le, minden más hack le
    2: eszközkezelőben eszköz töröl
    3: újra felismertet
    4: ha ott egy kicsit matatsz, meglesz a win saját tesztprogija a gamepadra, ahol tudod ellenőrizni a beállításokat
    5: játék kitakarít, elindít, örül

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák