Új hozzászólás Aktív témák
-
kenwood3
addikt
válasz RootRulez #699 üzenetére
A Logitech-nek itt dicsérik ezt a gamepad-ját így nem lenne rossz szvsz ez a felállás.
(#700) -conrad- A haver úgy szokta vagyis én úgy láttam , hogy kiveszi az elemeket belőle , de mivel írtad , hogy így nem akarod próbáld meg újra telepíteni hozzá a drivert hátha az megoldja a problémád és újra ki lehet majd utána kapcsolni .
Big Bopper Nem tudok tanácsolni semmilyent sem de olvasgass vissza a topicba és nézd meg kinek milyen van és olvasgasd a tapasztalatukat .[ Szerkesztve ]
Mi az az ekezet dragasag??
-
Big Bopper
tag
kösz a segítséget RootRulez és kenwood3
olcsóbban szerettem volna megúszni de lehet hogy F310 lesz akkor
illetve még jobb lenne egy új eredeti Dualshock2 + az az átalakító amit RootRulez linkelt, csak az még többe lenne, viszont úgy elvileg az összes gomb nyomásérzékeny lenne, már ha ez pécén működik -
RootRulez
félisten
válasz Big Bopper #703 üzenetére
Engem az tart vissza még attól, hogy tudtommal a PC-n futó játékok jobban szeretik az XBox karokat (fifa sorozat pl tuti). Szóval a PS kar már csak azért se tuti, lehet nem lehetne jól bekalibrálni...
═════════════════════════════════════════
-
DeFranco
nagyúr
válasz RootRulez #704 üzenetére
F310 marha jó, nekem olyan van. Teljesen XBOX kar kompatibilis, tehát ha a játékban van alap xbox kiosztás, akkor itt is él alapból, és pontosan azt írja ki a képernyőre, hogy nyomd meg, ami a padon is van (ABXY, trigger, R1, stb.). (konzolon nem hiszem hogy működik azért a kar)
Gombok színre-megjelölésre megegyeznek.
A kar elég strapabírónak tűnik, bár én nem rángatom vadul, és van rá két év Logitech garancia. J.
Asassin's Creed I-II-vel, GTA IV-vel, Trine-al próbáltam, szuper érzést nyújt, ezeknél jobb, mint a billentyűzet, kiosztással nem kellett szenvedni, minden ment alapból. Én ha most vennék tuti csak xinputosat vennék (X360 kar, vagy Logi F széria, esetleg Chillstream)
Ha kérdés van, segítek szivesen.
[ Szerkesztve ]
-
RootRulez
félisten
válasz DeFranco #706 üzenetére
Igen, többek között ezért is vennék ilyet, mert ami xbox-al ment, az ezzel is menni fog, haver vett egy "teszkós" kart (inkább PS kontrollerre hasonlót, tehát háromszög meg X meg ilyenek vannak) és azzal se megy nála rendesen a fifa 09 vagy 10. Nem tud vele becsúszni.
[ Szerkesztve ]
-
Atla
senior tag
válasz -conrad- #689 üzenetére
Helló!
Nekem van itthon kettő is,szóval gonodlom feltelepitetted a hozzá kapott drivert.
Microsoft accesories 1.3 asszem ez van a lemezre irva.
Nos a középső gombot ha megnyomod akkor a képernyőre ki irja az akku állapotát,vagy elem ha azt használsz.Ezzel a gombbbal tudod bekapcsolni is a gamepadot,vagy a start gombal de azt hosszabban kell nyomni.Illetve egyes játékoknál ezzel a gombbal tudod behozni a Microsoft Windows Live menüt... És ennyi ez a gomb ennyit tud PC-n,na most ha hosszan nyomod akkor Xbox360-nal használva lehet h kikapcsolja a konzolt,de hogy a Pc-t nem fogja kikapcsolni vagy önmagát lelőni,megsemmisiteni az ziher.
Annyi a dolgod h vársz 2-3 percet anélkül h megnyomod bármelyik gombot,vagy elmozditod bármelyik kart,és a gamepad kikapcsol magától.Ez játék közben is érvényes,tehát
ha lerakod a gamepadot és a játékban vagy akkor is kikapcsol,természetesen ha bekapcsolod akkor folytathatod a játékot,nem kell ujrainditanod.Amire figyelni kell h minden játékinditás előtt be kell kapcsolni a padot,mivel ha lemaradsz akkor kimaradsz a játékból vagy a dobásból,mivel hiába kapcsolod be a játák már nem észleli h van készülék a kezedben.Bár az utóbbi fél évben megjelent játékoknál kiküszöbölték ezt is hál istennek.Megszámlálhatatlanul sokat szoptam ezzel.
Amit nem értek h miért akarsz FPS-t gamepaddal irányitani? Hagyd a fenébe. Ha azt mondod h ezt szoktad meg akkor gyorsan szokj vissza az egérre vagy szokj rá.Egyszerübb gamepadrol egérre szokni mint visszafele.
-
-conrad-
addikt
Hali,
én letöltöttem ezt a progit:
http://djpety.nt-hosting.hu/XboxExt/
ezzel 2mp-ig nyomvatartva a guide gombot felkínálja a választást a kikapcsolásra. -
RootRulez
félisten
Nah, meglett az F310, Win7 faszán felismerte. Fifa11 minden állítgatás nélkül egyből müxik, Már csak szokni kell, hogy nem bill...
-
Zool1981
tag
Sziasztok!Valaki segítsen nekem,ha tud,mert idegbajt kapok!A probléma itt kezdődik:van nekem egy logitech cordless gamepadom.Néhány játéknál(pl. Batman:AA) az analóg kar fordítva működik,ha előre nyomom,hátra megy.Olvastam,hogy az baja,hogy nem xinput-os a gamepad.Ma beruháztam egy Microsoft Wireless Xbox 360 PC kütyüre.Spóroltám rá egy jó darabig.Feltelepítem,bedugom,Batman indít és....ugyanaz az eredmény,a bal analóg kar fordítva üzemel,a játékban is,a menüben is.Remélem,nem dobtam ki 10 rongyot!!Tud valaki segíteni??
[ Szerkesztve ]
-
Ono 1982
csendes tag
Hello valaki tudna segíteni?Van egy Manta MM Rouge 815 gamepadom.és nem megy fifa 09 be a trükk kar /jobb analog/ anyit tudok hogy a játékba át kellett írni valamit de nem emlékszek és mivel behalt a gépem és menteni se sikerült mi az. Régebben is itt kaptam segítséget hozzá.Ha valaki tudja kérem jelezze előre is kösszönöm.
-
kenwood3
addikt
válasz Ono 1982 #716 üzenetére
Ez volt az előző hsz-ed
Magyarul a 328-as hsz-től olvasd a topikot és akkor esetleg megtalálod a választ is rá[ Szerkesztve ]
Mi az az ekezet dragasag??
-
Ono 1982
csendes tag
válasz kenwood3 #719 üzenetére
Szia nem értesz véletlenül a gampadokhoz? Mert nekem Manta mmrouge 815 van és a fifa 09 ben nem megy a joöbb analóg kar.Nem emlékszek pontosan de régen valmit letöltöttem azt hiszem hozzá és működött. ez le volt mentve de elveszettt és most nem tudom mit tegyek.Ha van ötleted akkor légyszi írj.
-
Sznepi
csendes tag
Helló!
Nekem NYKO Air Flo EX gamepadem van.Naon faja !
Mivel olvastam, hogy valaki Pesten keres ilyen kontrollert annak üzenem, hogy IV.ker-ben, a Váci úti Tesco-ban is lehet ilyet kapni... -
zseko
veterán
Nekem egy F510-em van. A kérdésem az lenne, hogy másnál is olyan az analóg kar irányítása, hogy egy darabig nem érzékel és mozdul, csak később? Magyarul holtjáték van benne? Én legalábbis ezt tapasztalom, és eléggé zavaró, mert húzom, nem megy, jobban ráhúzom akkor meg már hirtelen indítom meg és nagyot ugrik. Gondolkoztam az eredeti X360 kontrolleren is, árban sem sok különbség van, ám nekem a Logitech elrendezése jobban kézre esik. Előtte is egy RumblePad 2-m volt évekig, csak a hülye xinput miatt kellett lecserélnem. Arra nem emlékszem az is csinálta-e, de elképzelhető.
HR24.hu
-
alratar
addikt
Üdv.
Nemrég tönkrement a joypadem, és most jött el az ideje, hogy vegyek egyet.
Úgy tudom, hogy az xboy controller a legjobb, ami most a piacon van. (ha nem, meglehet cáfolni!)
Viszont nem tudom, hogy vezetékeset, vagy vezeték nélkülit vegyek? (Úgy hallottam, hogy a vezeték nélküli hamarabb beadja a kulcsot[fél év, kb.])10 féle ember van: aki ismeri a bináris számrendszert, és aki nem
-
Serpiko
addikt
Megvettem a NHL 09 játékot Pc-re. Az XBOX 360 controllert bedugom és nem történik semmi nem tudom vele irányítani a játékot. Mi a teendő, hogy tudjam a controllert használni? Érdekes más játékoknál megy simán pl: NBA2k11.
A titok akkor marad titok, ha arról három ember tud és ebből kettő halott. Névtelen kínai bölcs
-
Serpiko
addikt
-
Serpiko
addikt
válasz kenwood3 #729 üzenetére
Átnéztem az NHL 09 beállítását a gombokat tudom variálni, de a kontrollert nem lehet állítani sehol, de lehet tényleg csak nekem a figyelmemet kerüli el. Valaki másnak valami ötlet?
A titok akkor marad titok, ha arról három ember tud és ebből kettő halott. Névtelen kínai bölcs
-
Serpiko
addikt
válasz kenwood3 #732 üzenetére
Az komoly Viszont a kövi gondom NHL 09 pc játékot szeretném teljes képernyősre változtatni, mivel eddig csak ugy indul el a játék hogy mind a két oldalon fekete csík van.
Állítottam már a felbontáson is.
Windows 7em van.A titok akkor marad titok, ha arról három ember tud és ebből kettő halott. Névtelen kínai bölcs
-
Tgdt159
tag
Üdv! vettem ma egy genius gamepad-et. Viszont olyan problémám van hogy a jobb anagol kar nem megfelelően veszi az irányokat... jobb ball megvan cserélve a fel le vel... szval oldalra vannak a függőleges irányok... mi a megoldás rá ? hallottam talán van valami program ?
köszi előre is
-
GyéBen
tag
Sziasztok,
kezdő gamer vagyok, és egy olcsóbb gamepadot néztem ki magamnak:
M-Tech MT2021Valakinek esetleg van ezzel tapasztalata? Ugyanis a hivatalos Media-Tech oldalon még csak leírás sincs róla.
-
spawn82
tag
Sziasztok.
Keresgéltem itt a fórumban, de nem igazán leletem olyan választ amire vártam. A kérdésem a következő lenne. Van egy Rumblepad 2-esem. Olyan játékot keresem ( diablo szerű, tomb raider szerű ) ami szépen fut a paddal. Eddig csak egérrel irányíthatóval futottam össze, és talán vannak itt mások is, akinek az egértől fáj a keze. ( ínhüvely gyulladás ) Fps játékok ugyan vannak, de azokkal nem nagyon boldogulok, és nem az én világom. Az autós játékok tetemes részét végigjátszottam, de ha valakinek van olyan, ami kedvenc szívesen fogadom a válaszát. Lehet még nem láttam.Köszi a segítséget!
-
DeFranco
nagyúr
Ami nekem nagyon bejött:
Assassin's Creed I-II
Trine
Bionic Commando: Rearmed (nem a sima)A GTA IV is jó, de a gyalogos részeket szokni kell...
@GyéBen: te tudod, hogy mennyit tudsz rászánni, de nagyon ajánlom, hogy ha lehet, akkor jó minőségű gamepadot vegyél, és ha csak lehet, akkor xinputosat. Eből azt hiszem újonnan ez a legolcsóbb: [link] de valamivel kevesebbért láttam most az apróban. 2 vagy 3 év gari van rá, a Logitech a garanciával nem szórakozik, sokat olvasni erről itt a fórumon, és tényleg minőségi a pad.
-
spawn82
tag
válasz DeFranco #739 üzenetére
Köszönöm az első tippeket. A Bionic nem igazán nyerte meg a tetszésemet. Az assassin még várakozik az ítéletre. A trine viszont nagyon talált. Még nem sikerűlt kipróbálni, de a filmek alapján tutti nyerni fog. Már csak abban reménykedek, hogy tényleg lehet rendesen gamepaddal játszani.
-
zseko
veterán
Az Assassin-t én is támogatom Alapvetően fps-el játszom, tehát egér+billentyűhöz vagyok szokva, de az AC-t meg sem kíséreltem azzal játszani, gamepaddal tökéletes. És, mazohista módon pár fps-el is bepróbálkoztam (pl. Crysis2), viszonylag normálisan lehet vele játszani, de csodát persze nem kell várni.. Amit még gamepaddal játszottam az pl. a Darksiders.
(#741) DeFranco:
Csak kis kiegészítés, a Guardian of Light az nem Tomb Raider, hanem Lara Croft(#736) Tgdt159:
A gamepadod xinputos? Mert ha nem, akkor sajna sok mindenre nem számíthatsz az újabb játékok alatt Nekem is van egy évekkel ezelőtt vásárolt, tökéletesen működő Logitech Rumblepad 2 gamepadom, amit csak azért kellett lecserélnem mert az új játékok irányíthatatlanok vele Még csak dinputot használ, a játékok meg xinputot. Így vennem kellett egy újat, ami egy Logitech F710 lett.[ Szerkesztve ]
HR24.hu
-
Tothgera30
Ármester
Esetleg tudna valaki véleményt mondani hogy milyen wireless gamepadot vegyek!? Fontos lenne hogy kicsi legyen az adóvevője, mert laptophoz használnám és sokat hordoznám, tudom hogy perverz dolog (laptop + game + gamepad), de ha belejövök a játékba nem akarom szétverni a billentyűzetét. Szóval alapvető lenne hogy olyan Xbox360 controller szerű legyen, strapabíró, wireless, lehetőleg elemes vagy akksis amit könnyű cserélni (AA vagy AAA méretű), és a garancia nagyon lényeges számomra.
Én a Logitech F710-re gondoltam, már csak kívülről is elég komolynak néz ki és még a garanciáztatása is nagyon jól meg van oldva. Esetleg használtan megérné ilyet venni, vagy vette-e valaki aki tud róla véleményt mondani, esetleg eladná-e?
"A pokol nem hely, hanem állapot"
-
DeFranco
nagyúr
válasz Tothgera30 #744 üzenetére
Apróban láttam egyet, elég olcsón. Tudtomman ez az, ami xinputos, illetve az X360 pad, de annak a vevője elég böszme.
Az F710-é unboxing videók alapján "nano" méretű.
-
spawn82
tag
Egyenlőre még csak a Darksiders -t próbáltam ki. DE szépen lassan megint bevágom a sarokba ezt a szerencsétlen padot. A játék nagyon bele talált volna az ízlésembe, ha kezelné a padomat. Ill megy minden, de vagy csak a hős állát nézem, vagy csak a feje búbját. Elég élvezhetetlen így. Jobbra balra tudom a kamerát mozgatni, de föl le nem akar menni. Megnéztem a configot a win-ben, ott minden tökéletes. Szóval a game nem akar engem szeretni. Ill a trine nevű játék is megy. Az sem ugrál össze vissza. Még bepróbálkozok egy másik driver-rel. Hátha.
-
Tothgera30
Ármester
válasz DeFranco #745 üzenetére
Igen, sajnos az 360-as pad kiesik, mert épp akkora hogy a noti tatyójába nem férne bele minden. Tehát akkor az F710-es jöhet szóba, viszont aprón én most nem láttam, vaterán is elvittek egyet, talán 8k-ért de lehet hogy arra nem volt garancia. A másik pedig az hogy csak 510-est látok most, vagy Rumblepad 2-est, viszont ez utóbbi gondolom már régebbi széria, illetve a vevője ennek se kicsi.
"A pokol nem hely, hanem állapot"
-
DeFranco
nagyúr
válasz Tothgera30 #749 üzenetére
Ha 8k a vatera, akkor inkább a vizesbolt 9,5k 2 év garival, bontatlanul.
@spawn82: szivesen
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Chrome
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Apple notebookok
- Ford topik
- OLED TV topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Rendszergazda topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- 1db wd red 3tb wd30efrx és 2db wd30ezrx 100/100 keveset mentek
- 14.0" HD (1366x768) 30 pin matt laptop LCD kijelző
- Kacatvásár
- ÚJ BONTATLAN MacBook Pro 13 - 16" Apple M1 M2 M3 MAGYAR Billentyűzet AZONNAL DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook AIR M2 , M3 Legújabb magyar billentyűze 1 év Garancia Deák Térnél Azonnal
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest