- Vezetékes FEJhallgatók
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Már nem fut a régebbi Windowsokon a legújabb Steam kliens
- Milyen notebookot vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kompakt vízhűtés
- Home server / házi szerver építése
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
-
PROHARDVER!
Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.
Új hozzászólás Aktív témák
-
jimpo
senior tag
válasz xy.zsolt #95490 üzenetére
Régen írtál ide
Ez jó észrevétel, valóban így van.
Futni szoktam, ma is voltam. 8,8 km 44:07 5:00/km 609 kcal 254 W 151 bpmKevesebb mint a tegnapi, meg nem is az Endorphin PRO 2 volt rajtam. Ma ugyanis az Altra Paradigm 6 került a lábra, ami hát egészen más súlycsoport.
Direkt méretkeztem 73.4 kg voltam futás után, úgy hogy ezen a távon lecsúszott egy bő fél liter közben. Meg ettem is addigra mire rá álltam a mérlegre.
A formát nem veszítettem el, az maradt. Ránézésre legalább is...Persze a futás nem megy olyan szuperül, de az csak átmeneti. Mert az erő meg van most is, csak a futómozgás hatékonysága és a keringés van ellustulva.
Plusz pici súlyfelesleg, ami igazából nem zavar. Mondjuk 68-70 kilósan könnyebb a tempó során mozgatni a testet az biztos.De azért heti 5-6 órát elporoszkálok általában.
[ Szerkesztve ]
A 1080p felbontás játékokban lehet nem a legszebb, de legalább simán fut a vason... :DDD
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest