Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Hi!King

    őstag

    Ja, amúgy nekem nagyon nem szimpatikus a futópadozás, de nem akarok senkit sem lebeszélni róla, ha valakinek esetleg az jönne be. Szerintem csak a tél miatt nem célszerű. Ismerek fázós embereket, feleségem extrém fázós, 25 fok alatt a lakásban is fázik, mindegy mit vesz fel,é és 20 fok már általában hideg neki egy étterem teraszán. De teljesen más amikor az ember mozog, túrázni például ő is jön -10 alatt szélben is, csak úgy kell öltöznie és folyamatosan mozgásban lennie, olyankor nincs leülés, meg csúcssör a hegytetőn, max. forró tea. A túrázáshoz képest a futás kevésbé durva hideg szempontból, mert intenzívebb és az ultrákat leszámítva kevesebb ideig tart.
    Persze kontrolláltság szempontjából előnyös lehet a futópad, futópadon nem lehet gond pontosan tartani a tervezett iramot, akár rövid résztávok esetében sem.
    Amit nem szoktam érteni, mikor pl. fényes őszi napsütés, jó idő, és azt látom, hogy viszonylag zöld városrészben a konditeremben bent sétálnak az emberek a futópadon. Nem értem mire jó ez.

Új hozzászólás Aktív témák