Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • LanyUs

    senior tag

    válasz tomcica #55514 üzenetére

    Én összefoglalnám ezt a futás/izomnövelés dolgot ( és el is engedem itt a témát ), mert Tomcica már megválaszolta 1 éve a kérdést, hogy hová kell tenni azt a heti 2-3 testsúly/súlyzós edzést...

    Tomcica idézetek! :R Ezek alapján Mindenki tovább tud lépni a fejlődésben.

    "Ha a reggeli ketogen allapotban levo ablakot kiakarod hasznalni zsiregetedre, akkor ehgyomorra 15-30perc laza kocogas. Ha nem hagyhatod el a hazat akkor akar helybenfutas a szobaban.(ez esetben 15perc eleg is). Utana lehuzol egy feherjet + kis szenhidratot, annyit h ne zavarjon meg az edzesben.Ha puffaszt a feherje itt, akkor bezavar ez esetben csak szenhidrat menjen, majd utana eszel feherjet.Embere valogatja. JA, BCAA is jo + kis banan v datolya valami edes. Majd megcsinalod az erositest es utana zuhany es mehet a szenhidrat+feherjeben gazdag reggeli."

    "Hiaba csinalod ehgyomorra az erosito sulyozos edzest, maga az izom nem tud full zsiregetesbol energiat nyerni azokhoz az erosito mozdulatokhoz. Oda kell a szenhidrat. Ha nem adsz neki eleg szenhidratot akkor a feherjehez tud csak nyulni (ez lecsoffasztasnal jol johet, ha valaki gyorsan akar izmot vesziteni)"

    "Bent hagyhatod, csak egyensulyozni kell, ha minden nap megy erosites akkor menjen aerob laza zsiregeto zona legalabb 2x annyi. Az erositesnel NE ehgyomorra menjen, oda fel kell hogy legyen toltve, es utana is szenhidrat+feherje menjen.
    Erositesbolamugy heti 2-3 alkalom eleg, koztes napokon regeneralodjon az izom.
    Ellenben a laza aerob mehet minden nap.(ugye en a laza aerob alatt alapozos futast/kocogast ertem)"

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák