Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • HagaNRG

    őstag

    válasz tibcsiworld #3648 üzenetére

    Én nem tudom már, hogy mi ez.
    Egyetlen Lidl-ben láttam kirakva 3 db-ot. Fölötte az ár: 79 Euro.
    Megakadt rajta a szemem és fél percnyi gondolkodás után rájöttem, hogy ez így, ebben a formában, még az extrém magas euro árfolyam mellett is kihagyhatatlan vétel- legalábbis egy próbát mindenképp megér a dolog.
    Otthon, este tűnt fel a számlán, hogy a 79 is még lejjebb csúszott, a pénztár már csak 59-nek számolta el. Másnap visszamentem és elhoztam még egyet. Így most van két akkus fűnyírónk, egy a szülőknek, egy magamnak.
    Akksi az még nincs hozzá bár, várom türelmesen a hétfőt. (életem leghosszabb ideig várt Lidl akciója ez, mert mintha itt már vagy 2 hete emlegetnék a tagok, hogy a Lidlben akciós lesz az akkus fűnyíró, meg az akksik is: Bementem érte hétfőn, nem volt. Mentem csütörtökön, akkor sem. Valamiért aztán még így is azt hittem, hogy szombaton tutira lesz, megint megnéztem a reklámkiadványt, erre látom: hétfő.
    Jövő héttől viszont a Szlovák Lidl-ben megint lesz pár akkus gép, flex, valamint excenteres csiszoló és damilos szegélyvágó is, úgyhogy megfogadtam, hogy beújítok mindenből egyet és mivel amúgy is csak ilyen alkalmi barkácsember vagyok, nekem simán tökéletes kell, hogy legyen az akkus verziója minden ilyen szerszámnak. (meg hát, milyen jó érzés lesz hi-technek lenni, még ha csak budget hi-tech is :)

    Kis update:
    Ma megint csináltam egy fűnyírást a Parkside egy-akkus, 32cm-es gépével (csak, hogy nehogy valaki összekeverje a kettőt, mármint a nagyobbikkal, ami két akkus).
    Azért most helyesbítenem kell, mert ahogy utánaszámoltam, ilyen 15-20 perc volt csak az üzemidőm. Hozzá kell azonban tennem, hogy ez még mindig csak fél-teszt, mivel mint mondtam, a csavarozógépem 2Ah akksuval rendelkezik és én azzal használom a fűnyírót.
    Természetesen hétfőn megveszem majd a 4Ah verziót, aztán hajrá!

Új hozzászólás Aktív témák