- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen videókártyát?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Teszten a SteelSeries Apex Pro Gen 3 billentyűzet
- Gaming notebook topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
csakb
őstag
Mostanában kínlódom ezzel én is, és úgy látom, két lehetőség van.
1. Kevés a pénz. Ebben az esetben SD minőségben lehet csak gondolkodni. Keresni kell egy olyan kamkordert, aminek van kompozit kimenete, és az ide küldött élő képről minden feliratot, ikont, hülyeséget el lehet tüntetni, beleértve az akku töltöttségjelzőjét is. A kompozit jelet pedig egy pár ezer forintos EasyCap grabberrel lehet digitalizálni, ez pedig már könnyen kinyomható streambe.
2. Pénz nem számít. Ez esetben már HD-ben is lehet gondolkodni. Kell egy HDMI, vagy HD-SDI kimenetet tudó kamera (tippek típusokra: HDMI, HD-SDI), HDMI, vagy SDI-dekóder kártya (pl. BlackMagick Design Intensity Pro és népi zenekara). A dekódolt matériát már lehet küldeni streambe.
Már csak az a kérdés, hogy hangot hogyan akarsz.
A kompozit kimenetes kamerákkal kapcsolatos tapasztalatok engem is érdekelnének, mert mostanában vennék párat előadások streameléséhez, és itt - a magasságos Budapesttől távol - nincs nagy, kipróbálható választék a helyi boltokban.
-
csakb
őstag
Az előző hsz-emben linkelt kamerák mennek az Intensity Pro kártyával. Sajnos nincs személyes tapasztalatom, én is csak innen vagyok ennyire okos: [link]. Illetve ez volt még számomra hasznos: [link].
Egyébként meglepően szegényes irodalma van ennek a témának az interwebeken, vagy csak én voltam eddig nagyon béna a keresés során.
[ Szerkesztve ]
-
csakb
őstag
Hát igen, az árvák könnyét is el lehet költeni erre a játékra.
Ezért maradok én is az SD minőségnél, aztán majd lesz valami.(#4537) fasd: Pontosan. Ez a legegyszerűbb, és persze a leggyengébb minőségű megoldás. De még mindig használhatóbb lesz, mint egy webcam.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Szólánc.
- Java programozás
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Fotók, videók mobillal
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Videó stream letöltése
- Asszociációs játék. :)
- Milyen videókártyát?
- Akciófigyelő: Most kell bringát venni? A OneSport akciósan kínál két biciklit is
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest