Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • csekorichard

    újonc

    Sziasztok!

    Nagyjából 40-60k keretből szeretnék megoldani egy fülhallgatót, mert a fejhallgatómat kezdi megviselni a 4-5 éve tartó mindennapos utaztatás. Szóval főleg tömegközlekedés, munkahely lenne a felhasználás helye. Zenei stílusok terén elég diverz az ízlésem, a klasszikustól a folkon keresztül a hörgősmetálig minden előkerül rendszeresen, talán a rock'n'roll van túlsúlyban, egyedül az elektronikus zenékhez nem szoktam nyúlni.
    Meghajtani egy Fiio BTR3K-t használok, és a fejhallgatóhoz pld. szereltettem rövidebb kábelt, mert mellényzsebtől fülig elég kényelmetlen a hosszú kábel, ezért kissé ódzkodom a nem cserélhető kábelektől.
    Aprón látok egy RHA T20i-t (40k) és egy Shure SE425-öt (45k) amikről jókat olvastam, de az RHA-nak nem cserélhető a kábele, ezért inkább a Shure felé hajlok. Azt esetleg meg is kínálhatnám egy 2.5mm balanced kábellel, hogy üzembe helyezhessem végre a Fiio 2.5mm kimenetét (igazítsatok ki kérlek, ha ez felesleges volna). A shure se425-ről elég sok jót olvastam, de főleg 2012 környékéről, nem tudom fejlődött-e azóta annyit a világ, hogy elavultnak minősülhet egy 10 éves design?

    A dilemmám tehát az, hogy érdemes-e ebből a kettőből valamelyiket választani, vagy inkább egy novemberi akcióval valami mást próbáljak megcsípni boltból (és ha utóbbi, akkor mit)? Illetve, hogy a shure választása esetében volna-e értelme a 2.5mm balanced kimenethez külön kábelre beruházni?
    Köszönöm szépen a segítséget!
    Üdv:
    Richárd

Új hozzászólás Aktív témák