Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Hugo85

    aktív tag

    válasz Mtt #7210 üzenetére

    Amit én írtam árakat azok speciel MédiaMarkt-os árak voltak (azon belül is BP-Westend [ez nem a reklám helye], de gondolom máshol is annyi). Azt hiszem ott eredetit árulnak, legalább is én 3 napja eredetit véltem venni, 2 év helyi cseregaranciával.

    Az érzékenység maximum annyit fog változtatni, hogy bizonyos hangerőálláson hangosabb a nagyobb értékkel rendelkező, de igazából teljesen mindegy. Ezek mind 100dB felett vannak, vagyis elég hangosak. A frekvenciatartományra meg össze-vissza írnak valamit, illetve az alsó és a felső határ még nem mond semmit a hangképről, hogy milyen a frekvenicamenet.

    Azt hiszem már egy párszor le lett írva ebben a topikban, hogy ezek az adatok nem mondanak semmi érdemlegeset. Meg kell hallgatni, vagy olyan emberrel kell beszélni, aki már meghallgatta, a puszta számok teljesen haszontalanok. Legfeljebb a kábel hossza lehet érdemleges információ.

    Én azt tudom mondani, ami én hallottam. A Koss Plug-ot nem érdemes megvenni, kiegyensúlyozatlan, szinte csak mély van, de az nagyon, bár van pár pozitívuma is, illetve már elég olcsó, de nem egy tuti füles. Én most újítottam egy CX400-at, de egyelőre nem vagyok elégedett vele, viszont még szokom, úgyhogy egyelőre nem mondanék kőbevésett véleményt róla. Ha neked tetszett a CX300, akkor szerintem ezzel is meg lennél elégedve (mármint a hangzásával, szerintem a kábelezése botrányos), egyelőre nekem ez a benyomásom róla.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák