Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #16820480

    törölt tag

    válasz malphitee #52374 üzenetére

    Az Ak100 kimeneti teljesíténye 1,5Vrms, ami nem túl sok. A nagyobb, bumszli lejátszók vannak olyan 2-2,3Vrms körül, és az igazán nagy és bumszlik pedig kicsivel efelett. Mondjuk persze ttól is függ, hogy milyen fejest kötsz rá, de ezeket (főleg az AK100-at) nem arra tervezték, hogy fejest hajtson. Eleve a 3,7V-os akksi nem is lenne elég ilyen célokra.
    Egyébként nem csoda lejátszó az AK100, cask egy kifejezetten jó hangú cucc. És aki eladja, az jellemzően felfelé vált róla, mégjobb hangú cuccra.

    Egyébként szerintem sem lenne elég egy szifon egy W40 alá. Ugyan én i5-öt próbáltam, de kifejezetten szar, túlszaturált hangja volt. Sokkal szívesebben hallgattam még a Nexus 4-ről is zenét, pedig az sem volt egy nagy szám azért.

    honfoglalo: Amiket te hallottál BA-k, azok nem mélykiemeltek, de ez nem azt jelenti, hogy nincs olyan, ami az lenne. ATH iM03 és 04 például kifejezetten mélykiemelt, az UE900S is elvileg az (csak a sima UE900-at hallottam, az csak enyhe V, de azt mondják az újról, hogy kicsit többet kapott a mélytartomány), illetve a W30 is enyhén mélykiemelt, a W50 meg nagyon mélykiemelt. Ez árban mind a 846 alatt van bőven.

Új hozzászólás Aktív témák