Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Mr. Teddy

    őstag

    válasz Kleroo #5219 üzenetére

    Pl. miket találtál a fake összehasonlító oldalon, amik hasonló dolgok voltak?
    Vizsgáld meg úgy a fülest inkább, hogy a tied vs az eredeti. Ha van különbség akkor nincs értelme tovább beszélni, hogy cx500, mert akkor biztos hogy faket fogtál ki. Nincs olyan, hogy ez a rész nem passzol, de ettől még eredeti, ezzel csak magadat áltatod.
    Bocsi, hogy ennyit kérdezgetek, meg kételkedek, hogy fake, vagy nem fake, de egész egyszerűen sehogy nem tudom elhinni, hogy 7k-ért végfelhasználóhoz hogy tud eljutni a füles.

    Továbbá, ha csak árnyalatnyi a külömbség cx300 és cx500 között, akkor az érdekes, mert elvileg cx400-as füles a kettő között van, tehát innen nézve két fokkaljobbnak kéne lennie a cx500-nak, ergo mindenben jobbnak kell lenni.

    És ismételten bocsi, de én ezt a gondolatmenetet követem. Ami drágább, jobb. Illetve bolti ár alatt feleannyiért nem hiszem hogy kapni faket, de ha valaki bebizonyítja nekem, akkor veszek több darabot is...

    A többiektől is bocsi az enyhe cinizmusomért, de valamiért úgy érzem, ha a topikban rákeresek a cx300-ra, kb minden 2. hozzászólünak kamu fülese van, és arról mond véleményt, ezzel véleményt mondva az eredeti fülesről.

Új hozzászólás Aktív témák