- Apple notebookok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- TCL LCD és LED TV-k
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Projektor topic
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Samsung LCD és LED TV-k
- ZIDOO médialejátszók
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
-
PROHARDVER!
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
PR0JECTNR56
addikt
válasz plus44 #23128 üzenetére
A mély tartomány elég szignifikánsan jelen van a zenében, de nem nyomja agyon a dallamos gitár részeket. A sima/ iker/ háttérben menő szólókkal is nagyon jól bánik, tehát tényleg nincs az, hogy csak a mély homloklebeny rengető puffogása megy és a gitárokat meg összenyomná a háttérben.
Viszont szerintem a deathcore/death metal számok nagy részénél egy kis közép+magas kiemelés nem árt, mert a pince alá hangolt gitárok hajlamosak túl sok mélyet generálni a súlyosabb részeknél.
Túlzott szeparációt vagy részletességet senki se keressen rajta, az előnye sokkal inkább abban rejlik, hogy nagyon szórakoztatóan szól.
Ezt hallgattam most vele sokat (FLAC, 1036kbps) a szám közepén lévő szóló mindent visz. A gitárok hasítanak ezerrel, a váltások nagyon jól érezhetőek és a két gitár összjátéka is nagyon jó. A szólókról meg már áradoztam eleget, úgyhogy most már abbahagyom.
Életet visz a zenébe és nem lesz halálosztó studió vagy referencia fülmonitor, de mikor a buszon mínusz akárhány fokban is durván léggitározni támad kedvem, azért az sokmindent elmond, hogy mennyire élvezhető a hangja.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Apple notebookok
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Tőzsde és gazdaság
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Autós topik
- F-Secure termékek
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest