- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen egeret válasszak?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Projektor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen videókártyát?
- Milyen monitort vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
-
PROHARDVER!
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
krino
tag
Tessék itt egy csináld magad videó, zajvédős megoldás:
-
DemonDani
addikt
-
SÖ
addikt
válasz themebuilder #12037 üzenetére
Ezek aztán rendesen kitakarítják a fület.
-
SÖ
addikt
válasz fi:zi'k #12040 üzenetére
Már régóta nem használom azt a Koss fülesemet aminek hasonló memóriahabos szigetelője van. Mint egy rágót össze lehet gyúrni, és akkor a kisagyig felmegy, de egy idő után visszaveszi az eredeti alakját, ami elég bumszli, és ezzel kitólja magát sajnos a fülből. Legalább is nálam.
-
SÖ
addikt
Már sokszor olvastam, hogy a dupla harangos szigetelők megváltoztatják a hangot, de azt senki nem írta, hogy pozitív, vagy negatív irányban. Konkrétan nagyobb lesz a tér, vagy több lesz a mély, kevesebb magas?
-
Dave™
nagyúr
Szerintem nem egyértelmű, hogy negatív vagy pozitív, nekem negatívnak tűnt inkább, de nem is 100%-os az izoláció, mint a közepes simával, tehát ez is benne van a pakliban. Szélesíti a teret, bár némileg mesterségesnek hat, valamennyivel kevesebb a mély. Kicsit furcsa az egész.
-
Luissimo
veterán
Hááát, ez nem ilyen egzakt, mertugyebár nálam a cx500-on bejön a duplaharang és sokkal jobbnak itélem a hangját, mint a szimplával, de az Xears TD100II-n pl. nemtűrtem tovább egy percnél, mert sokkal szegényesebb lett a hangzása (és ráadásul a saját gumijával kevésbé tolható be az optimális helyére a fülbe)
szvsz, fülese válogatja. -
bigmasterg
addikt
-
Dave™
nagyúr
válasz bigmasterg #12062 üzenetére
Ezt megerősíthetem én is, a dupla kiegyensúlyozottan hozza a szintjét, a szimplánál ha elmozdul sokkal nagyobb lesz a változás. Nekem szerencsére stabil a szimpla közepes, és sokkal közvetlenebb élményt nyújt, a dupla valahogy olyan széthúzott, kinyújtott hatást kelt, persze lehet csak szoknom kellene.
SÖ: nálam nem szigetel jobban, mert nem tudom annyira benyomni, hogy a második szint, a közepes is rendesen zárjon, anélkül meg nincs teljes szigetelés. A sima közepessel megvan. Azért is jön be jobban, mert több részletet hallok.
[ Szerkesztve ]
-
Shufny
őstag
Szerintem mindkettőtöknél az a probléma, hogy nem passzol rendesen a fületekhez. Szórakoztam valamikor még kicsit az M1 dupljáváal, és sikerült jó ereményt elérnem, csak körülményesebben a kelleténél. A többin nem próbáltam ki még, és a hangzást se nagyon hasonlítgattam.
-
SÖ
addikt
válasz schawo #12070 üzenetére
Még mindig nem jött meg a PL50-em Kínából, csak igérgetik. Nem tudsz más márkájú BA fülest esetleg 20k környékén biztos forrásból? A Marshallról lemondtam, mert nulla a szigetelése, gyönyörű közép, magas, nagy dinamikával, de a szigetelés hiánya miatt kevés mély. Úgy meg nem akarok mászkálni vele, hogy folyamatosan egy ujjal tartom a fülemben.
-
titán
Ennyi idő, nekem is három hétig utazott...
Amúgy érdekes füles a PL50, beteszem a Xears után, és szarnak érzem. Hallgatom 2 órát, addigra nagyon tetszik, és a Xearst érzem borzasztónak. A két hangkép egyetlen ponton sem hasonlít. Tökéletes fordítottjai egymásnak.
evDirect villanyautós töltőhálózat
-
SÖ
addikt
válasz Shufny #12075 üzenetére
Kicsit kiábrándultam a PL50-ből is. Túlságosan kiegyensúlyozott hangzás annyira, hogy már lagymatag, de még nem mondtam le róla. Az A151-nek a zsinór zavar, merevnek tűnik. Az viszont jót tesz a mélyeknek, hogy megvan csavarva. Ez is valami új dolog lehet a MEElectronics-tól, mert semmi review-et nem találtam róla. De még ott van az Audio Technic ATH-CKM90 dupla BA-val. Árat még nem néztem.
-
Shufny
őstag
Nemrég került be a kedvenc review topic -unkba.
Kábelről annyit: "The cable may just be the best I’ve seen on a sub-$100 earphone"Kiváncsi leszek majd a többi MEElec (és F-A) fülesre, bár megint kezd nagyon sok lenni.
Az M21 pédául, ha végül M6 szintű lesz és olyan vagy esetleg még olcsóbban kapható, mint az most Amazonon, akkor lehet, hogy végre lesz mit ajánlani 8k alatt is. Első benyomások jók. Joker azt írta, hogy neki az M11+ -nál jobban tetszik, de sajna semmi nem garantálja, hogy lehet majd az MSRP alatt kapni, mint az M6/9 -et. Remélem rákapnak az olcsóságra, mert ahogy elnéztem head-fi -t, a $20 -os ár miatt rávetette magát mindenki az M6 -ra.[ Szerkesztve ]
-
Shufny
őstag
válasz Shufny #12079 üzenetére
Tudom, hogy 3. hsz. zsínórban, de gondoltam többeket érdekelhet: [link] , [link]
Érdemes, amúgy kicsit körbenézni ezen az uncle wilson's -on. Vannak pár érdekes cucc. (Jays, Hippo, CrossRoads, Sleek, Prodipe PRO 800)
Egyéb érdekesség is van itt: MIXSTYLE Headphone
Frequency Response: 500-20000Hz
-
dhcodoki
senior tag
Sziasztok!
MP3 lejátszómhoz keresek fülhallgatót ~8-10ezer forint értékben. Seni CX300-am van, kissé keveslem a mély frekvenciát, tehát valami "zúzósabb" kéne. A kialakítás az lehet ugyan az.
Zenei stílus: mindenevő.
-
I-S-T-I
tag
üdv! az AKG K370-es fülesnek az ezüst háza az alumínium? mert nálam kopik róla a festék
-| i7-9700K + RTX 2080 AORUS |- -| Samsung S20 FE 4G |- -| Sabbat E12 Ultra |-
-
SÖ
addikt
válasz Shufny #12078 üzenetére
Ahogy olvasom az A151 nagyon hasonlít a PL50-re. Kissé sűrű száraz testes hangzás. Mélyben jobb mint a PL50, ugyan nem túl dinamikus, de kiegyenlített és színes, mély-középpen van egy enyhe kiemelés, ami kissé meleggé teszi a hangját..A közepe kissé esik, ezért kicsit sötétebb az átlagnál, de egyenletesen jó. A magasa kiterjesztése is jó. Sztereója nem túl széles, de kerek koherens. Egy baj van vele, hamar kifullad, kissé halk szavú. Hangra a középkategóriában 10-ből 7,75-öt kapott ami nem rossz.
Amire még kíváncsi vagyok az a Eterna, Nuforce EK700, és a saját CC51-ese. Ezek állítólag egy klasszissal jobbak.
-
Shufny
őstag
Nem azt mondtad, hogy BA kell? Ezek amúgy elvileg egy kategóriában vannak összességében, csak teljesen különböznek. Mellesleg meg mi az az EK700, és hogy érted a kiváncsiságot? Mindegyikről írt már (a CC51 -ről még csak hozzászólásokat. Valószínűleg az is 8 körülit fog kapni hangra.)
dhcodoki: Jaj most jut eszembe, hogy te K601 tulaj vagy! Akkor a lehetőségek a szerintem a következőek: eltömődött, próbáld először felületen tisztítani a rácsot. Egyéb vegyszeres kísérletek többször is kudarcba fulladtak, szóval nem szivesen ajánlanám. Én nem találtam még rá sehol módot igazából. Nagyobb multtal rendelkező fülhallgató gyártók modelljein cserélhető a szűrő. Nem is ajánlanak semmit a kitisztítására, még a levehető filternek sem. Másik, hogy nem jó "fülbogyót" használsz, és nem megy bele rendesen a füledbe. Harmadik pedig, hogy valami nagyon elrontott hamisítvány a cucc. (talán kontakt hiba is tud ilyesmit eredményezni, de annak nem csak a mélyekben kéne jelentkeznie)
[ Szerkesztve ]
-
dhcodoki
senior tag
Sony NWZ-B135
Rákötöttem a PC-n lévő audinst DAC+erősítő kombóra, s ott is nagyon kevés mélyet produkál. Ha erősen benyomom a fülembe, s ott tartom, akkor valamivel jobb. Lehet a fülemmel van gond?? Az a baj, hogy a hagyományos (régi fajta) fülbedugós nem marad bent, mert ahhoz kicsi a lyuk. Akkor lehet bennem van a hiba, s nincs is értelme lecserélni?? -
Shufny
őstag
Mint kiderült nem kell sok basszus valójában, csak valami nincs rendben azzal a fülessel. Nem is tudtam, hogy gyártanak 2.5 -ös jack -kel Sennheiser -t. Ettől függetlenül az Eterna egy közkedvelt darab, de a K601 mellett nagyon valószínű, hogy túl sok lesz a mélye. $100 alatti kategória most nagyon pörög, szóval lesz miből választanod.
#12095: Abban a thread -ben, amit linkeltem az A151 -gyel kapcsolatban. A CC51 -re meg keress rá a keresővel. (felül: "Search this thread")
[ Szerkesztve ]
-
SÖ
addikt
válasz Shufny #12094 üzenetére
Sajnos gyártanak, Én is beleszaladtam egy ilyenbe. SOS kellett egy olcsó IME, és otthon kibontva láttam, hogy 2,5 jack-ja van. A baj az, hogy még 2,5 átmérőt sem éri el, és kóvályog a 3.5 jack átalakító aljzatba. Belinkelnék egy képet milyen ocsmányul néz ki 3.5-es bővítővel, de a múltkor le lettem cseszve.
[ Szerkesztve ]
-
Dave™
nagyúr
válasz schawo #12098 üzenetére
XR120PRO II, hogy pontosak legyünk Holnap elvileg érkezik pár darab, de azok mind elfogytak előre (ha minden igaz), utánpótlás jövő hétre várható.
érdemes lesz megvárni a felhasználói beszámolókat róla, kiderül csak nekem jön be annyira vagy tényleg nagyon jók
Ne bántsd szegény Thomast
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Interactive Brokers társalgó
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- EA Sports WRC '23
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vodafone mobilszolgáltatások
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Ukrajnai háború
- Vírusirtó topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Nintendo Switch
- További aktív témák...
- Belépűszintű Gamer PC Eladó + Monitorral + Billentyűzettel és Egérrel
- XBOX ONE FAT 500 GB gyári tartozékaival, 2 kontrollerrel és 2 játékkal
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest