Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Alukard

    senior tag

    válasz Pi 1505 #2180 üzenetére

    Kevesebb macerával (és lehet olcsóbban is, mert 1 tekercs nem 2 fillér) megúszod, ha veszel 1et, mert a barkácsolás mint olyan kellemetlen mellékhatásokat okozhat, de 1 tipp (nézd meg a normális töltődön, hogy mekkora az áram amit lead, aztán fogsz 1-2 madzagot meg 1 multimétert és megméred, hogy a kikapcsolt gépre mennyi áram megy (ha töltődik az aksi), innentől a képlet 1szerü, bár nem vok otthon aksik+tápok terén).


    Más:

    Aki cerkát vesz procinak (legyen szó lapyről vagy asztaliról), az megérdemli minden baját (uram isten mennyit hallottam, hogy ''lassú a gépem, mit lehet tenni?'' ''Celeron proci?'' ''Az... miért? az rossz?'' ''Dobd ki'').
    Én is abba a táborba tartozom akinek nem az akksi élettartama számít (bár mondjuk tény hogy legalább 1 órát elvárok tőle full hajtáson), hanem a mobilitás.
    A lapykről általában meg annyit, hogy döntsd el mire akarod használni és aszerint válassz, ha meg nem értesz hozzá keress vkit aki igen. (haver most vesz 1 lapyt 360 ért és rosszabb tulajdnoságokkal rendelkezik mint a PA 1510... nem beszélt senkivel elötte).

    Ja és igen AMD rulz :DDD

    https://blackfyre.ninja

Új hozzászólás Aktív témák