Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • nyávogi

    tag

    válasz geot #593 üzenetére

    Szia geot!

    Gombás csirke:

    kevés oliván kisütöd kb 5dkg bacon, vagy más, húsos szalonna-féle zsírját, ha kezd pörcösödni, beleteszed a kis kockákra vágott csirkét. Borsozod,sózod, fokhagymázod, és pirosra sütöd. Amikor pirulni kezd hozzáadod a kis doboznyi, felaprózott gombát. ha elfőtte a gomba a levét, hozzáadsz 1 füstölt ízű camping-sajtot , egy deci tejszínt és összeforralod.Gázt elzárod és ha kihűlt egy kicsit (pár perc) hozzákeversz egy nagy doboz tejfölt(NEM light!!)
    Közben megfőzöd a rizst, leveskockás-vízben, egy gerezd hagymával(a hagymát bele is apríthatod, mindegy), és ha megfőtt, akkor összekevered a csirkés keverékkel. 10 percet érdemes állni hagyni, hogy a rizs szívjon magába némi tejfölös ízt, akkor jobb.
    Csemegeubival mmmmm... :)

    [Szerkesztve]

    az alkohol nem adja meg a választ, de legalább elfelejted a kérdést...

Új hozzászólás Aktív témák