- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Amazon Kindle
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
-
PROHARDVER!
Ez a topik azért jött létre, hogy legyen lehetőség a telefonok kamerájának minőségét összehasonlítani. Ebből kifolyólag elsősorban az számít, hogy mivel készült az adott kép, mivel így aki esetleg telefont szeretne vásárolni és fontos szerepet tölt be a kamera a választásban, az meg tudja nézni, hogy mégis mire képes egy-egy készülék.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dwatti
addikt
OK én ezzel kevertem (van némi hasonlóság )
-
MikulasB
tag
Oké, de minek keresi valaki a pénztárcájához mérten a legjobb kamerás telefont, ha nem érdekli, hogy a lehető legjobb képet készítse vele. Én amúgy azért is kezdtem ide írni, hogy hátha kapok ötleteket mit lehetne javítani a kepeimen, de aztán rájöttem, hogy egyszerűbb utána olvasni.
https://www.flickr.com/gp/144773729@N02/eSX556
-
Arcképgyáros
-
w333
félisten
Grat hozzá ... szeretni fogod nagyon !
(#57579) Aryon87
G5 képek szerintem jobbak !
szerk.
Egy kis érdekesség : Pixel XL vs Galaxy S7 Edge
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
Quqesz
nagyúr
Más gatyát jord ennyinideig, míb nálad van egy telefon...de legalàbb van tapasztalat. Nyithatsz egy fórumot magadnak lassan...
Aryon
Első körben G5 sztem is. A teniszcsarnoknál az épület élesebb a G5 esetében, és nem annyira zajos.[ Szerkesztve ]
Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel! 7pro
-
Arcképgyáros
Szerintem ugyanaz a minőség.
S7 jobban élesít, ami nagyítás nélkül jobban mutat, de a Honor világa nekem jobban tetszik.
Bár a képből nem derül ki, hogy melyik kép készítése volt macerásabb
(OIS különbségre gondolok)Szerk: a Honor képe kékebb, de most ezt lehet orvosolni.
rlaci2: szép kép
[ Szerkesztve ]
Xperia 1 III / Xperia XZ Premium / iFi xDSD Gryphon / TAGO STUDIO T3-01 / Acoustune HS1750CU /Acoustune RS One / WF-1000XM4 / XP-PEN Innovator 16
-
Aryon87
félisten
Sztem sokan jobban orulnenk, ha visszaternel a Honorhoz, nagyon jo kepeket hoztal vele, van itt S7 boven. Plane hogy meg banod is a lecsereleset.
Jo ha vannak "ritkasagok" is, mint pl nekem a G5 meg a Mi5[ Szerkesztve ]
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Aryon87
félisten
-
w333
félisten
-
Arcképgyáros
Off: a Honor tud sima pendrive-ot tárhelyként kezelni, ha megfelelő átalakítót használok?
Mert ez és a a kamerás képesség az, ami csábító az S7E-ben, de ha a Honorban is megvan a funkció, lehet, hogy ő lesz a következő elsődleges telóm.[ Szerkesztve ]
Xperia 1 III / Xperia XZ Premium / iFi xDSD Gryphon / TAGO STUDIO T3-01 / Acoustune HS1750CU /Acoustune RS One / WF-1000XM4 / XP-PEN Innovator 16
-
ShadowLac
addikt
S7 jobb.
De sajna nem ugyanaz a beállitás a 2 kép. S7 nem csak a kép közepe éles pl autógumi és a mellete levő havas dombocska.
De nem ua a2 kép ezért nem lehet összehasonlitani csak találgatni lehet.
S7 nagyon jó.ne sajnáld a Honor8 at.Xperia Neo, S Avance, S 2,3,4,5,6,7,8,9,Xiaomi MI8,Pixel 2XL,MI9,S10plus,Pixel 4A5G,MI11,S21plus,Pixel 6,S20 Fe, S21 Fe, S22 utra,s23ultra, s24Ultra
-
Quqesz
nagyúr
Lehet állítani a H8-ban a fénymérést?(spot,középresúlyozott,mátrix)
Ha rányomtál a kijelzőre, akkor kisebb lesz a mélységélesség, mint ha csak simán végtelenbe mér fókuszt. Meg ugye a két kamera is szerepet játszik ebben(pl bokeh hatás).
[ Szerkesztve ]
Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel! 7pro
-
Arcképgyáros
-
-
DaWehun
tag
nem reklámként, de nem tudom te anno nézted e a topikot mikor ezeket felraktam, ilyeneket azért néznék s7-től is, mert így nem vagyok benne biztos, hogy ködös időben sokkal jobbakat készítene. kevés fénynél és este elismerem jobb, de csak az ois hiánya miatt lehetetlen állvány nélkül értékelhető képet csinálni H8-al.
[ Szerkesztve ]
...
-
kacsa7
őstag
Ha tudtam volna, hogy a H8-P9 gyorsan kinövi a kezdeti problémáit, ami a fotós képességet is érintette (sokan panaszkodtak a fórumban, hogy a 2 kamera képét rosszul rakja össze pl, torz a kép stb.), az S7 helyett azokat választottam volna. Nekem az S7 egyéb tulajdonságai teljesen feleslegesek és egy Full HD kijelzővel beérném. Mondjuk a kezem nem túl stabil, így nem biztos, hogy rosszul döntöttem az OIS miatt
Amit az S7 nagyon jól tud, és nem tudom a másik 2 tudja-e. Sorozatfotó. Az S7 tökéletes fókusszal lő 1s alatt kb. 10 képet HDR-ben is. Ez gyors dolgok (pl. pici gyerek) fotózásánál óriási előny. Így ki lehet választani a megfelelő képet. -
Aryon87
félisten
Engem is egyre jobban kezd meggyozni a Honor 8. Gondolkodom, hogy vajon megeri-e a Mi5-t lecserelni ra?
Foleg a kamera miatt is?Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
natë
nagyúr
-
ShadowLac
addikt
Nagyon gáz az S7.nagyon rossz képeket csinálsz vele.
Gyorsan passzold el ,szerezd vissza a Honor 8 at. Az maga a menyország.Xperia Neo, S Avance, S 2,3,4,5,6,7,8,9,Xiaomi MI8,Pixel 2XL,MI9,S10plus,Pixel 4A5G,MI11,S21plus,Pixel 6,S20 Fe, S21 Fe, S22 utra,s23ultra, s24Ultra
-
-
ShadowLac
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Fotózás mobiltelefonnal
- Bemutató Eszközök telefonos makrófotózáshoz
- Bemutató Ötletes telefotózás okostelefonnal
- Bemutató Ötletes makrofotózás okostelefonnal
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest