Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • B1T3

    addikt

    válasz hito #35896 üzenetére

    Számomra is, valószínűleg az lesz a következő telefonom, ha elfogadhatóra süllyed az ára. A gyártói garanciás Note 3 már nagyjából kifutott sajnos, de legutóbb 145-150-ért láttam, és nekem ahhoz képest legfeljebb 20-30 ezerrel ér többet az újdonságokat tekintve. Hangsúlyozom, nekem. Az ujjlenyomat-olvasó és a szívritmusmérő szenzor engem nem köt le, ahogy a nagyobb felbontású kijelző sem, sőt, kifejezetten sajnálom, hogy nem maradtak a Full HD felbontásnál. Ami pozitív, az maga a dizájn, az anyaghasználat változása, illetve a kamera összességében pozitív irányba fejlődése…
    …Ez a nem túl hatékony OIS téma nekem új. Remélem, nem hardveres probléma (bár az OIS kifejezést leírva azért erre van esély :D). Linkelsz 1-2 videót, amelyeket problémásnak találtál?

    (#35898) Econ
    Egyszerűen 100%-os nagyításban nagyon látszik, hogy ehhez a felbontáshoz kicsi ez a szenzor. HDR-ben főleg brutálisan (valamit valamiért). Persze a többi telefonnál is, de itt konkrétan az zavar, hogy nagyon digitális hatásúak a képek, sokszor az az érzésem, hogy meg lehet számolni a pixeleket.
    Mint mondtam, így is megfelelőek (hiszen ha belegondolok, 8-10 megapixelre konvertálva őket simán elfedhető sok hiba), de bíztam benne, hogy valamicskét csiszolnak az ISOCELL szenzorukon.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák