- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen monitort vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- OLED TV topic
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- TCL LCD és LED TV-k
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Hobby elektronika
-
PROHARDVER!
Ez a topik azért jött létre, hogy legyen lehetőség a telefonok kamerájának minőségét összehasonlítani. Ebből kifolyólag elsősorban az számít, hogy mivel készült az adott kép, mivel így aki esetleg telefont szeretne vásárolni és fontos szerepet tölt be a kamera a választásban, az meg tudja nézni, hogy mégis mire képes egy-egy készülék.
Új hozzászólás Aktív témák
-
SOAD19
addikt
válasz Quasi_modo #36099 üzenetére
[ Szerkesztve ]
-
rizso
addikt
válasz randras_83 #36102 üzenetére
Nálam "Adult content" - mi lesz ez?
Eladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger | D-Link DIR-860L router
-
mikesgabor
aktív tag
-
Quasi_modo
nagyúr
-
irgum
addikt
darálásra váró 1 kg csili paprika: link
iPhone 6 Plus
-
Lecs@
addikt
Dunaparti séta, kirándulás képek. Közepes fényviszonyok. Oppo Find 7 .
512 GB
-
hkari
őstag
Egy két kép 930-al. Ezekkel már viszonylag elégedett vagyok
-
Atlantisz48
őstag
válasz Quasi_modo #36099 üzenetére
-
irgum
addikt
Köszi!
A fejlődés inkább a Plus tekintetében szembetűnő. Sok tesztoldal szerint a legjobb kamera a mai mobilokban. Vannak akik szívesen vitatkoznak ezzel, DE!!! Ha a kamerát nem pusztán a fotók minőségében és pixelszámolgatásban vetjük össze a többivel, hanem összességében (messze legjobb videófelfétel és autofókusz, szuper auto üzemmód, stb) nézzük, akkor én hiszek azoknak az oldalaknak.
-
irgum
addikt
válasz Quasi_modo #36115 üzenetére
Persze, viszont például az se mindegy, hogy auto módban jól találja el az expozíciót, fehéregyensúlyt, vagy kézi móddal, csúszkákat hosszú másodpercekig állítgatva érjük el ugyanazt, ami a te szemednek meggyőző lesz. Egy veréb félmásodpercig van a korláton, a másik félben a jegenyefa legtetején csicsereg. Például ekkor is RENDKÍVÜL FONTOS, hogy ne kelljen babrálni a készüléket. Remélem egyetértünk ebben is.
-
Quasi_modo
nagyúr
Rendben van. Viszont mondhatom azt is ha gyorsan kell exponálni akkor a lényeg, hogy minden részlet meglegyen. Aztán legfeljebb PS Lightroom.
Megjegyezném, hogy egyik mobillal sem kell sokáig állítgatni. (A 808-cal sem, a párom Z1 C-jével sem és az is egész jó képeket lő.)
szerk.: Elég ritka eset, hogy nem fér bele még 2-3 másodperc...[ Szerkesztve ]
valami
-
irgum
addikt
válasz Quasi_modo #36117 üzenetére
Hát ha csak lovasszobrot szeretsz fényképezni, akkor biztos ritka. Ha természetet, rovarokat, állatokat esetleg egy kisbabát, aki folyton nyüzsög, ott bizony számítanak a másodpercek. Ne csak a saját fotózási megszokásaidat vedd figyelembe, ahány ember annyiféle látásmód. Na ebben viszont remélem végre egyetértünk, ha már az előző eszmefuttatásomat nem kultiváltad!
-
s3nsitivity
addikt
válasz Quasi_modo #36117 üzenetére
+1.
Mondjuk az i6/i6Plus képei számomra nem túl megnyerőek.
" Widespread acceptance of an idea is not proof of it's validity " (Robert Langdon)
-
laccy88
senior tag
ne kezdődjön elölről a vita....
-
irgum
addikt
válasz s3nsitivity #36119 üzenetére
Szerintem igen jó képeket lő. Akkor nem a legjobb, ha pixelt számolgatunk, ezt senki nem vitatja. De videóban most abszolút a legjobb, autofókusz eszement magaslatokon remekel, nulla kamera app beállítással szinte tökéletesen találja el a kép paramétereit. Na ha mint mondom, összességében (pl videó képességeket is figyelembe vesszük) nézzük a kameráját az i6-nak akkor tényként kezelhetjük, hogy Ő van a kamerák trónján.
-
legiaap
félisten
Ez most gyenge lett...hol a fókusz? Amúgy már korábban is tettél fel paprikás képet és ott sem igen találtam. Mintha a sok tárgytól zavarba jönne a kamera. Ilyen esetben jobb ha ráböksz valahova és akkor legalább egy pont éles.
[ Szerkesztve ]
How are U today? Just kidding...I don't care!
-
irgum
addikt
Én csak nehezen viselem, hogy amíg nokiák vannak a tesztoldalak szerint a csúcson, akkor mindenki csápol, meg örül, de ha épp az "iFos" akkor azok a cikkírók elfogultak, lefizették őket. Értitek gondolom a lelkiállapotomat ezzel kapcsolatban.
legiaap ! A fókusz a csilin van ami nem nagy felület lett a képen, cserébe látszik a tál mérete amiben várják a darálót.
[ Szerkesztve ]
-
irgum
addikt
válasz s3nsitivity #36128 üzenetére
Erre nem szívesen reagálok semmit. Ha nincs érdemi mondanivalód, ne reagálj nekem. Köszi!
-
-
B1T3
addikt
Néztem nemrégiben összevetést a Note 4-gyel, és bizony elkalapálta videózásban az iPhone 6 Plust. A dinamikatartományban sokkal erősebb, na meg ugyebár ott a 4K lehetősége is a Samsungnál. A fehéregyensúly belövése és az OIS talán jobban remekelt az iPhone-nál, de részletességben nem veheti fel a versenyt a Note 4-gyel.
-
Quasi_modo
nagyúr
nézzük a kameráját az i6-nak akkor tényként kezelhetjük, hogy Ő van a kamerák trónján
Látod az ilyen kijelentések mindig szúrják a többi drukkerek szemét. Mindenkinek a magáé a legjobb, az ilyen kinyilatkoztatások valahogy sosem szimpatikusak. Tőled valahogy többet vártam.valami
-
B1T3
addikt
-
sixpak
nagyúr
Hi guys, pár képet betolok a nagy vita közben:
Tó
Család & tó
Virág
És ha már pénz a téma:
negyed dolcsiNéhány kép vágva van, de ez látszik a képarányokon.
LG G Pro2
https://www.flickr.com/photos/86396338@N05/
-
Damage401
senior tag
válasz BobTail #36067 üzenetére
Szia,
Lumia 930-nak igen jóra sikeredett képei vannak. Nincs zaj se. Viszont ahogy észrevettem, 930 melegebb színbeállítással dolgozik (sárgás), 830 pedig hidegebb színnel (kékesebb). De mindkettő jó, ha kettő közül kellene választani akkor egyértelmű 930
Siemens MC60>Sony Ericsson K300i>Sony Ericsson K750i> Sony Ericsson C902> HTC Desire > Nokia C7> Sony Ericsson Neo>Sony Xperia P>HTC Desire X> Sony Xperia L>Nexus 4>LG G2>Sony Xperia Z1 Compact> Sony Xperia Z3 Compact> Apple Iphone 6>Sony Xperia Z5 Compact>Samsung S7
-
jacis
nagyúr
LG G3
iPhone 15 Pro Max, Samsung Galaxy Z Fold 5
-
Lecs@
addikt
512 GB
-
B1T3
addikt
Ez tetszik. Szép a fájlmérete is a az LG G3 képeinek, ahogy látom (6,8 MB, jacisé 5,1 MB). Ami mondjuk nem probléma, legalább nincs agyontömörítve. Ennek ellenére így is kicsit „Lumiás”, csak itt nem olyan nagy a felbontás, mint a 1020-nál, így nehezebb kompenzálni a pici festményesedést (főleg jacis képénél látható ez). De ha nem akarok kötekedni, akkor tényleg abszolút elfogadható képeket készít a G3.
-
rizso
addikt
Hát öregem, sajnálom, de veled ebben sem lehet egyetérteni Az a G3 kép pont olyan semmilyen, az alapján nem lehet következtetéseket levonni.
hito: veled sem értek egyet, nekem pont az első tetszik leginkább.
Eladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger | D-Link DIR-860L router
-
Daniel Alves
őstag
Tekerés alkalmával készítettem pár képet
i5S
őszi levelek
nyamiiiOrbea Orca OMR M10iLTD www.translapschallenge.com
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Fotózás mobiltelefonnal
- Bemutató Eszközök telefonos makrófotózáshoz
- Bemutató Ötletes telefotózás okostelefonnal
- Bemutató Ötletes makrofotózás okostelefonnal
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest