Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • MR007RM

    addikt

    válasz Kh@oSz #20933 üzenetére

    Egyiken sincs utómunka. Úgy válogattam hogy mindnél kicsit más legyen a szín a megvilágítás vagy beállás. Persze a pitypangokra célzok ezzel. Nem kell hogy mind tetszen! A méhecskés és a darazsas sok zoommal, de az látszik, viszont nem annyira rosszak szerintem hogy szégyenkezzek velük. A gyakorlatban nehéz feladat. Szedd le őket és nézd meg mennyi zoom van rajtuk, mert azért van a legtöbbjén. A 808-nál kb 20-22cm a fókusztávolság, míg másnál 8cm úgy körülbelül és ez nagy hátrány. Ha közelítek elég keveset bír el minőségbeli romlás nélkül. Azt a két legyeset elfelejtheted, vagy visszalapozva megnézheted korábban miket lőttem ugyancsak utómunka nélkül. :K

    Egyébként készíts jobbakat(Ha nincs 808-ad nem fog menni az eddig látottak alapján.) Nálam mindig az aranyközép a cél, de olyat ami nem csak nagyobb, hanem szebb és minőségibb és ezalatt ne csak az élességet értsd. Én is írtam fentebb hogy a zajosodás nem mindig rossz célozva az első rovaros utómunkás fotómra.

    Nálam sosincs utómunka a nagy többséggel ellentétben azért is utálnak néha. Ha jól visszalapozól jól leírtam mit hogyan gondoltam.

    (#20934) Wa2x: :R Azért csináltam többfélét hogy legyen köztük tetsző is. Egy jó fotónál az elképzelés is számít, ami nem biztos hogy mindenkinél ugyanazt az érzést váltja ki. Különbözőek vagyunk és ez nem baj. :)

    [ Szerkesztve ]

    MSI GT70, i7-4940MX (4x 4,0GHz), DDR3L 1600Mhz 32GB, 2TB SSD + 4TB HDD + 128GB micro sd, Nvidia geforce gtx 1070m 8GB (330W táp)/Xiaomi Fimi A3 drón

Új hozzászólás Aktív témák