Aktív témák
-
e=mc²
őstag
-
7600 GS
addikt
válasz Mela Kehes #49700 üzenetére
Azért Kubica meg Hamilton nem ugyanaz a szint az ego-t tekintve. Már láttuk, hogy anno milyen jól működött a Hamilton-Alonso kapcsolat...
-
prmcsk
addikt
válasz Mela Kehes #49698 üzenetére
Az már csak lovas szekeret fog vezetni, mint mondtam, anno.
Rajkókőne még időben észbe kapott, hogy mi a 3,14csát is keres olyan sportokban, amihez semmi köze, kevés hozzá és életveszélyes az F1.-hez képest. Arról már nem is beszélve, hogy bagóért, az F1.-hez viszonyítva.[ Szerkesztve ]
"Azé lesz egy ország, aki teleszüli". Kezdek aggódni magamon. Ha a katicabogarat hasznosabbnak tartom, mint a krumplibogarat, már rasszista vagyok ?
-
AMD Power
titán
válasz Mela Kehes #49698 üzenetére
F1-be már sohasem.
-
JJános
addikt
Ezt a képet a facebook-on találtam Kubiczáról. [link]
2007-05-06 óta itt!
-
Vigneau
félisten
válasz !Overdose! #49711 üzenetére
Tudtam, hogy azt kellett volna írnom - de legalább közel jártam...
Te mondd azt, hogy rablótámadás, a te hangod mééélyebb... Blaaah...
-
ViiiiktorOC
senior tag
válasz MPowerPH #49716 üzenetére
Tiszta szívemből kívánom hogy visszatérjen! Hiányzik a mezőnyből!!!
De, akkor is van bennem egy "de". Ha visszatér majd egyszer, (amit nagyon remélek) tud-e majd olyan szinten versenyezni mint a balesete előtt.
Lásd Massa és a rúgó, azóta szinte semmi kimagasló teljesítmény.[ Szerkesztve ]
LamboLVR - CSR2 Lambo T. Hungary
-
Mela Kehes
addikt
válasz ViiiiktorOC #49717 üzenetére
Szerintem pont emiatt nem fog visszajönni. Így csak a jóra emlékezünk. Schuminak is inkább otthon kellett volna pihengetnie. Bezzeg Prost még nyert egy 4. VB címet mikor visazajött. Aztán gyorsan el is pucolt.
"Ha lehet menni akkor menjünk, ha meg tökölni kell akkor meg tököljünk."
-
Misi 007
Közösségépítő
Jó arc Robert nekem is hiányzik a mezőnyből de elkövette azt a hibát hogy rallyzott és ezzel gyakorlatilag elcseszte az F1-es karrierjét.
-
Oliverda
félisten
válasz Mela Kehes #49718 üzenetére
Akkor illene bejelentenie, hogy legalább a szurkolói ne áltassák magukat tök feleslegesen. Mondjuk szerintem ez még nem egy eldöntött dolog, és ez ezért nem történt még meg.
"Minden negyedik-ötödik magyar funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből."
-
atike
nagyúr
Nem tudom visszatérhet-e...
Szerk:
most nézem, hogy más is belinkelte már... sorry...[ Szerkesztve ]
-
MPowerPH
félisten
válasz callmeakos #49724 üzenetére
Pedig nem kell. Már haladó stádiumban van a rehabilitációja, idén nem, de jövőre már elképzelhető, hogy F1-es autóba ülhet, és élesben tesztelhet.
Don't Tread On Me
-
prmcsk
addikt
válasz Peat;) #49709 üzenetére
Én nem látok benne poént, csak a puszta tényeket.
Ha valaki a F1. után, mellett, kalandvágyból elmegy ralizgatni, hegyi bikázni, ám tegye, de számítson rá, hogy sokkal veszélyesebb és hamarabb borulhat fel, mint a bulgárszatyor.
Ha valakinek annyi esze van, hogy a csilliós állását egy filléressel veszélyezteti, arról én nem tudok mást gondolni és ezt már az eset(ek) után is megírtam.
Az eredményeiket meg inkább hagyjuk...
"Azé lesz egy ország, aki teleszüli". Kezdek aggódni magamon. Ha a katicabogarat hasznosabbnak tartom, mint a krumplibogarat, már rasszista vagyok ?
-
-Mike-
addikt
Esős futam lesz?
Tudom, az esély 50%. Vagy igen, vagy nem. -
X3B6O0X
aktív tag
válasz -Mike- #49728 üzenetére
Szombatra nagyon ígérik, vasárnap viszont 30°C-t írnak meg napsütést. Nem egy szerencsés időjárás, az már biztos...
"...a vörös árnyalatú gombok azonban nem kaptak háttérvilágítást, viszont fényvisszaverő festést igen, ami persze jópofa, de pont sötétben annyit ér, mint egy tetszőleges politikus vagyonnyilatkozata" © Bog
-
HaZsolt
őstag
válasz csucsbicep #49720 üzenetére
Most Raikonennel mekkora párost alkothatnának
-
-
proof88
addikt
válasz AMD Power #49733 üzenetére
nem egyszerű a dolog, tele van lassú kanyarokkal a pálya ahonnan gyorsan kéne kigyorsítani, aztán meg van egy rohadt hosszú egyenes ... dönteni kell, mennyire hamar érje el a végsebességet az autó hogy aztán azzal menjen az egyenes végéig, vagy gyorsuljon tovább de később éri el azt a sebességet amit az első verzióban előbb elér. igazából nem értem, hogy miért mindig a mclarennél probléma ez már tavaly óta. biztos van rá valami magyarázat ...
-
dangerzone
addikt
-
-Mike-
addikt
válasz dangerzone #49748 üzenetére
Aktív témák
- Tudományos Pandémia Klub
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Milyen mosógépet vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- World of Tanks - MMO
- Politika
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- DELL LATITUDE 7390 8th generációs I7-es processzor
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI P65 Creator 9SD notebook - i7 9750H 16GB RAM 512GB SSD GTX 1660TI MAX Q 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest