Aktív témák
-
McCartman
őstag
válasz #70869248 #45198 üzenetére
még jó.
Nem kell megfelelnie semmilyen 'világbajnokról felállított pozitív képnek' , ezzel szimplán csak magáról állított ki szegénységi bizonyítványt.
Amúgy meg mindenkinek lehet rossz napja , majd kiderül változik-e a személyisége ha esetleg nem úgy alakul az idény , ahogy azt (el)várja.Hamiltonnak és Alonsonak egyenesen jót tettek a szopórolleren eltöltött évek , úgy tűnik.
Pentium I @233 Mhz MMX ; 96 Mbyte EDO RAM ; Voodoo 1 4 Mbyte ; 3,2 Gbyte Maxtor UDMA 66
-
Mastre
tag
válasz ForRedGlory #45197 üzenetére
Nekem máig ez az etalon, ha esős versenyről van szó. Ilyet viszont mostanság már nem fogunk látni...
(Amúgy ebben az a vicc, hogy pár kör alatt DC kapott új hátsó szárnyat, és még bejött 6-odiknak )
-
Faterkam
addikt
Na ez egy gusztustalan húzás volt tőle anno, Hill és Villeneuve is mesélhetne a húzásairól!
"Ha nem válaszolok PÜ-re 1 nap alatt, akkor lehet, hogy az a 5 ember között vagy, akit letiltottam a 14 év alatt!" https://tinyurl.hu/LdG3
-
-Mike-
addikt
-
SzalaiG
addikt
Ekkor utáltam meg DC-t. Ez nagyon genyó volt tőle.
Örülök is, h nem lett VB, az ilyen ne legyen példakép. -
SzalaiG
addikt
válasz Dr. Romano #45210 üzenetére
Messze nem véletlen.
Direkt nem gyorsított, ahogy szokott, hanem kivárt, h betartson a mögötte jövőnek.
1-8 helyezett.... -
Motion_Blur
félisten
-
Pá
addikt
válasz Oliverda #45216 üzenetére
Azért ez a cikk sem teljesen pontos, legalábbis a nem emelte le a lábát a gázról rész félrevezető lehet.
szerk: Coulthard szavai 5 évvel később: "The reality is that I lifted to let him pass me, but I lifted in heavy spray on the racing line. You should never do that. I would never do that now."
[ Szerkesztve ]
''Annyira vagyunk egészségesek, amennyire a gondolataink humánusak.''
-
Oliverda
félisten
Tisztán emlékszek, hogy a következő monzai versenyen mondták a kommentátorok, hogy a telemetria szerint a gázon volt Coulthard lába. Mindenesetre az biztosnak látszik, hogy nem fékezett.
"Minden negyedik-ötödik magyar funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből."
-
TESCO-Zsömle
félisten
-
IreN!CuS
őstag
Smoke weed Everyday :D / Aki beperelte magát és nyert / ".....A fiú barát akkor is barát marad ha berakja ...""Go for the eyes Boo, GO FOR THE EYES!! RrraaaAAGHGHH!!!"
-
raczger
őstag
válasz Oliverda #45216 üzenetére
Ha jól emlékszem, azért volt olyan ideges Schumi, mert Coulthardnak nem volt felkapcsolva a hátsó villogója (vagy tönkrement) és ezért nem is nagyon látta, hogy picit belassult, mikor el akarta engedni. Videót megnézve valóban nem láttam, hogy égett volna neki az ütközés előtt a hátsó lámpája.
www.movat.hu - http://bit.ly/2mIziA4
-
Zso2
őstag
válasz Oliverda #45096 üzenetére
Nincs igazad,ellenben Gyulával.., én neki adok igazat.Ez már mindenhol így csinálják, megkerűlve lapátra rakják az embert,mert van egy ember(Mezei,aki még hozzáteszem nagyon szarúl csinálja a dolgát, mintha nem is tudná mi történik a pályán) aki benyalta magát. Gyula sokkal jobban beleélte magát a közvetítésekbe,(Laciról meg ne is beszéljünk ) ,nem volt ennyire száraz,mint Mezei.
Adelante ALONSO - Forza Ferrari | BF3-- satazso | Intel Core + Windows = Jaguar, behúzott kézifékkel.
-
shteer
titán
-
-
Zso2
őstag
válasz shteer #45230 üzenetére
Annyira azért nem nézte be, a 2 futamon többet rontott Mezei,mint ő idáig.
Az szerintem nem baj ,ha valaki beleéli magát, nekem bejött a humoros oldallal megpakolt közvetítés.[ Szerkesztve ]
Adelante ALONSO - Forza Ferrari | BF3-- satazso | Intel Core + Windows = Jaguar, behúzott kézifékkel.
-
-
Zso2
őstag
válasz shteer #45238 üzenetére
Tényleg ilyen szárazan szereted a dolgokat, lazulj egy kicsit
Nekem ilyen hülyeségek hiányoznak pl. ez egy a sok közül. Itt is tévedett Gyulám,de ezek csak tippelések, a Mezei meg konkrét dolgokat benéz.
[link]Kérem nem személyeskedni Mr. Belsős.
Tudok a szerkeszt gombról,de én úgy szeretem használni a fórumot,hogy mindenkinek külön írok.
Ti most kb annyi felesleget raktatok be ,a hsz.-kel mint én[ Szerkesztve ]
-
Oliverda
félisten
Ez minden csak nem jó.
A fenti dolog pedig nem vicc volt. Eddig legalább tízszer lettél figyelmeztetve, hogy ne duplázz, és használd a szerkesztés gombot. Egy hozzászóláson belül több másikra is lehet válaszolni.
"Minden negyedik-ötödik magyar funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből."
-
Zso2
őstag
válasz shteer #45239 üzenetére
Azért,mert Oliverdának és neked jobban bejön Mezei, attól nem biztos,hogy másnak nem jött be jobban Gyula-Palik,vagy Gyula-Gábor páros.
#45247) Oliverda Elnézést kérek ,hogy segíteni akartam ...
Ez sem jó? [link]
[ Szerkesztve ]
-
Faterkam
addikt
válasz Oliverda #45219 üzenetére
Nekem is ez él az emlékezetemben.. Meg amit Hillel csinált... Meg Villeneuve-el stb. Schumi se szent, sőt... Igaz ez már rég volt, fakulnak az emlékek és másnál meg szépülnek
[ Szerkesztve ]
"Ha nem válaszolok PÜ-re 1 nap alatt, akkor lehet, hogy az a 5 ember között vagy, akit letiltottam a 14 év alatt!" https://tinyurl.hu/LdG3
Aktív témák
- Milyen monitort vegyek?
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Óra topik
- Fotók, videók mobillal
- Ukrajnai háború
- Azonnali fotós kérdések órája
- Egérpad topik
- NVMe/SATA tárolóbővítés az Orico dokkolójával
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- További aktív témák...
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI P65 Creator 9SD notebook - i7 9750H 16GB RAM 512GB SSD GTX 1660TI MAX Q 6GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Asus VivoBook S513EA FHD notebook - i5 1135G7 16GB RAM 512GB SSD Inter Iris Xe IGP WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest