- Termetes, 21:9 képarányú gaming monitort újított a Philips
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Napokon belül megjön az új, M4-es Mac mini is
- Kompakt vízhűtés
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- OLED TV topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
Aktív témák
-
törölt tag
válasz Motion_Blur #45848 üzenetére
Sztem inkább a Q2 eredményei a mérvadóak, nagyot hűlt a pálya.
Mindenesetre kíváncsi vagyok hogy a Sauber taktikában felnő-e a helyezéshez....mert úgy néz ki nagyon belenyúltak valamibe és az működik...azaz kovácsolni kellene belőle valamit.
Ez sem kis feladat sztem.
Webber-t és a McLaren-ket is előre várom,...a Mercedes gumiproblémáira meg kíváncsi vagyok...érdekes volt az a nyilatkozat ahol elmondták hogy Nico kijött cserére, mert csúszkált, aztán kiderült hogy a gumijai újszerű állapotban voltak (pont ezért csúszkált)
MS kieséseivel sem sikerült még feltérképezni szvsz a Mercedes gumihelyzetét (utalt is rá MS)...szal kíváncsi vagyok
Jó futam lesz....ja és persze a Lotus is elég hülye helyzet..akár 4-5. hely is kinéz eddig. -
törölt tag
Érdekes ez azért, nem véletlenül eszkalált a RedBull meg a Reanult mert tudják hogy a Merci időmérőn veri őket, és futamon ez óriási időveszteség mire áthámozzák rajtuk magukat.
A Mclarennek meg ez egy egész jó helyzet, közel vannak a Mercikhez vagy jobbak, remek védőhálójuk lesz a Mercik személyében... nagyon úgy tűnik erről fog szólni ez az év. Javítsatok ki ha tévedek. -
Thom!
veterán
-
Qorthral
őstag
válasz -Mike- #45853 üzenetére
Kobayashi nagyon szépet ment, de azért szerintem figyeljünk oda Perezre is, és semmiképp se írjuk le. Egyfelől a mértékadóbb Q2-ben ugyanott volt, mint Kamui, másrészt finomabban kezeli a gumikat, így nagyobb a mozgástere taktikai vonalon.
Mondjuk én mindkét Saubertől erős versenyt várok, illetve, bár ez kissé gonosz, de az év első kettős Mercedes pontszerzését.PH!antasy F1 Liga! 2010: 2nd :), 2012: 1st + overall 1st :))
-
proof88
addikt
Én csak azért parázok, mert a 2 Merci ha találkozik a pályán, abból sokszor ütközés van, legalábbis nem egyszer volt erre példa
-
Xirtam
veterán
Ezt holnap Koba behozza, ha nem csinál örültségét.
-
shteer
titán
eurosport: autoverseny
ez az auto GP? a WTCC betétfutama? csak most kapcsoltam át
raczger: thx
[ Szerkesztve ]
..szerintem jónak tűnik
-
Peat;)
veterán
Q2 alapján nagyon egyben van a mezőny megint, jó lesz a holnap. A két merci útban lesz az első pár kör után, esélytelen a dobogó nekik mivel megmaradt a gumiprobléma. Alonso fekete ló, most szerintem hibáztak a taktikával/vagy nem értem a q3-as kört, de így az első kiállások után is még a mercik mögött lesz, így el fog menni a futama. Kimiből sajnos nem nézem ki a dobogót, a Lotus versenytempója nem olyan bámulatos sajnos. Esetleg ha Koba hibázik, egyébként meg két mclaren+webber csata a tippem a dobogóra. Webber amikor minden működött az autón akkor nagyon jó tempókat ment idén.
[ Szerkesztve ]
-
werszomjas
addikt
Na én regisztráltam bwin-re, de tudja a fene ezek után kire fogadjak
Izgalmas időmérő volt
üdv
-
callmeakos
veterán
válasz werszomjas #45864 üzenetére
Én az izgalom végett tennék egy 10est Kobára
De valszeg ilyen stratégiával gyorsan csődbe mennékAll→M8
-
Zso2
őstag
válasz marcee #45822 üzenetére
Igen kár volt Mezeire cserélni Gyulánkat...
..dejó Alonso barátom legalább odavert Vettelkének...
A rajtnál egy Kobayashi kamikáze megmozdulás 3-an kiesnek és szabad a pálya
mondjuk az igazi Takuma Sato volt,kár hogy nincs e nagy forma bent[ Szerkesztve ]
Adelante ALONSO - Forza Ferrari | BF3-- satazso | Intel Core + Windows = Jaguar, behúzott kézifékkel.
-
Xirtam
veterán
Bár visszatérhetne az a több száz aero ellem ami 2008-ig ékesítették az autókat!
[ Szerkesztve ]
-
-
Xirtam
veterán
válasz shteer #45868 üzenetére
Gondolom te a nyilakra gondolsz. Az alsó fejlesztés a levegő útját próbálja meg jobban terelni a kipufogó felé. A cockpit melletti szintúgy az autó hátsó traktusa felé próbálja meg az áramlatokat javítani. De spanyolba több újítás lesz. ide 5 érkezett. Ebből 2 látható 3 pedig nem. Erről nem tudok többet. Igazából ennek a két aero elemnek se tudom még maximálisan a mivoltját.
Igazából az egyik legnagyobb problémája az F2012-nek a súlyelosztás. Teli tankkal szinte tökéletes az autó egyensúlya, így a gumikkal is jól képes bánni. De ahogy könnyül. (persze ez minden autóról elmondható, hogy könnyülve idegesebb lesz, de mégse), egyre rakoncátlanabban bánik a gumikkal és nem képes megtartani az üzemi hőfokot. Ezért a gyenge teljesítmény időmérőn. Hosszú etapon javult az autó gumikezelése, de csak az első 1/3-ban. A többiben fennáll megint a probléma. Ezért lesz felfüggesztés váltás.
#45869 Design? A Formula 1-ben sose volt olyan aero csomag ami a Design-re hajazott. Itt mindenek oka van és minden befolyásolja az autó karakterisztikáját. Ez nem utcai hülye gyerekek gyülekezete! Suzuki Swift-re minél nagyobb hátsó spoiler. Hadd örüljenek a fiatal csajok. Csak azt nem veszi észre a marhája, hogy több kg, szarabb légellenállás = több fogyasztás
[ Szerkesztve ]
-
Pá
addikt
Kicsi sajnálom, hogy betiltották a tankolást.
Pont passzolna a dolog Schuminak az idei Mercivel és szórhatná a gyors kvali köröket egymás után a könnyű autóval, ahogy a régi szép időkben, jó lenne nézni.''Annyira vagyunk egészségesek, amennyire a gondolataink humánusak.''
-
Xirtam
veterán
válasz mokus1 #45877 üzenetére
Hol írtam olyat, hogy számomra mind1? Annyit írtam , hogy engem nem érdekel az egyéni VB cím kihez kerül. Nekem a Konstruktőri VB cím a fontos.
#45882 Ennyire ne legyünk már szőrszálhasogatók. Véletlen és a szerencse két különböző dolog. Véletlen egybeesések vannak, és van a jó szerencse.
[ Szerkesztve ]
-
proof88
addikt
válasz callmeakos #45880 üzenetére
hátt 2009-ben, mikor massa lett a vb, a braungp-vell
-
bambano
titán
"Vettel nem jutott be a Q1-be..." (sic) azért ez gáz.
ja, meg miért nem fejezte be Vergne azt a kört, amiben jobb volt, mint az első...
[ Szerkesztve ]
Egy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis
-
giigz
veterán
Óóóóó, csak lenne Schumi dobogós...
-
shteer
titán
válasz Nowhereman #45882 üzenetére
az se véletlen. de ha így jobban tetszik: soksok meló és kis szerencse
legutóbbi futamot sem véletlenül nyerte meg ALO, kellett hozzá a csapat gyors kerékcseréje, szerecsésen időzített kiállások, a meki balfaszkodása, és a zseniális vezetés amit véghezvitt
a szerencse sem véletlen, csak forgandó
..szerintem jónak tűnik
-
-
shteer
titán
válasz Nowhereman #45895 üzenetére
én még mindig azt mondom, ha nem csúszik meg a kanyarban, akkor se előzi meg ALO-t a száraz nyomvonal mellett
..szerintem jónak tűnik
Aktív témák
- Windows 11
- Termetes, 21:9 képarányú gaming monitort újított a Philips
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AliExpress tapasztalatok
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Diablo IV
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Annak, aki NAGYban gondolkodik: Jonsbo N3 ház (8+1 lemez), NAS alaplap Intel 8505 processzorral
- GAMER PC: Új i5-10400F/11400F -RTX 3080 GDDR6X -512GB-4TB NVMe SSD -Új 16/32GB DDR4 - GAR/SZÁMLA!!!
- Eladó ASUS ROG Strix G15 (G513RW-HQ035) - Erős hardver, hibátlan állapot, MacBook váltás miatt!
- Új Sony Alpha 7 IV BONTATLAN GARANCIÁS
- Új Sony Alpha 7 IV + FE 28-70 mm F3.5-5.6 OSS objektív BONTATLAN GARANCIÁS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest