- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Pendrive probléma
- OLED TV topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Napokon belül megjön az új, M4-es Mac mini is
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Asztrofotózás
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gaming notebook topik
Aktív témák
-
emre
veterán
Úgy örülök hogy Vettel-nek szurkolni kell
A stabil diktatúra ugyanúgy társadalmi alku eredménye, mint a stabil demokrácia, csak az alku logikája más.
-
IreN!CuS
őstag
Webber Kimi ezredre ugyan az
Mclaren első sör
[ Szerkesztve ]
Smoke weed Everyday :D / Aki beperelte magát és nyert / ".....A fiú barát akkor is barát marad ha berakja ...""Go for the eyes Boo, GO FOR THE EYES!! RrraaaAAGHGHH!!!"
-
AMD Power
titán
Lewis Hamilton újra az első....!!!
[ Szerkesztve ]
-
leslieke
Jómunkásember
McLaren, Mercedes, Renault jók, Ferrari nagyon gyenge.
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
Csabee.
nagyúr
Na Button megint jó volt..
Suminak jó most még a 3. hely is! Csak legyen már végre dobogón a versenyen!
Üdv: Csabee.
-
Sanya595
senior tag
WTF reklám.....
-
SpongyaBob
veterán
A fenébe Button..
i11 White 64GB, AirPods 2, Lumix GX7
-
MPowerPH
félisten
Szép volt Schumi.
A Ferrari meg no comment, egy rakás kaki. Lehet kezdeni a tisztogatást, mert futamon ez még rosszabb lesz.
[ Szerkesztve ]
Don't Tread On Me
-
MODERÁTOR
Raikönnent miért büntetik?
20 éve a Prohardveren
-
Sanya595
senior tag
Váltó hiba...
(#44164) shteer
Nem váltótt cseréltek csak egy alkatrészt és ezért a bünti....
Legalábbis Én igy tudom...[ Szerkesztve ]
-
AMD Power
titán
Lotus és Grosi nagyon jó volt!
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz callmeakos #44158 üzenetére
Pénzé'...
(#44164) shteer: A hiba önmagában büntet.
[ Szerkesztve ]
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
atila4
senior tag
Vettelnek már nincs meg a csodaszerekre és így már Webber a jobb. Schumi meg megint ott van. Remélem most nem romlik el alatta az autó
Windows 11 / Galaxy S24+ / Asus ROG
-
shteer
titán
a rajtrács első 10:
1 - Hamilton
2 - Button
3 - Schumacher
4 - Webber
5 - Vettel
6 - Grosjean
7 - Rosberg
8 - Alonso
9 - Perez
10 - Räikkönen..szerintem jónak tűnik
-
proof88
addikt
Vettel amúgy kemény gumival ment Q3-ban. Nem láttam a közvetítést, azért mondom mert nem tudom hogy mondták-e.
szerk.: Kimi és Vettel, a 2 haver egymás mellől
[ Szerkesztve ]
-
McCartman
őstag
Webber és Raikkonen ezredre (1:36,461) azonos időt ment a 4-5. helyen.
[ Szerkesztve ]
Pentium I @233 Mhz MMX ; 96 Mbyte EDO RAM ; Voodoo 1 4 Mbyte ; 3,2 Gbyte Maxtor UDMA 66
-
MPowerPH
félisten
válasz TESCO-Zsömle #44171 üzenetére
Nekik talán az lenne a legideálisabb. Mert azt ők is jól tudják, hogy az 5. körtől elég nagy hátrányba kerülhetnek.
Don't Tread On Me
-
giigz
veterán
SCHUMACHER!!!! Remelem a versenyre is marad valami a tempobol...
-
Motion_Blur
félisten
Schumi és Kimi előtt le a kalappal
McLarenek hozták a kötelezőt, ha nem lesz eső holnap sima 1-2, csak fordított sorrendben
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
decibel
aktív tag
Azt kell, hogy mondjam, hogy eddig nagyon elégedett vagyok az m1-el. A Mezei/Wéber párosítás nagyon bevált, Mezei visz egy kis színt és izgalmat a közvetítésbe, Wéber pedig szakmaiságot. Mindkettővel maximálisan elégedett vagyok. Képminőség is jó lett. Maradjon ez a színvonal és le a kalappal az m1 előtt.
Schumi szépet autózott egyelőre úgy tűnik, hogy ebben az évben időmérőn jobb mint Rosberg, ha versenyen is jobb lesz, mint tavaly, akkor végre ki lehet jelenteni, hogy lerázta a rozsdát. Eltartott egy ideig, de végre időmérőkön is a régi Schumit látjuk nem csak versenyen.
Ferrari gyász. Alonsot sajnálom.
Kimi előtt le a kalappal, öröm újra látni a fejét az f1-ben, ráadásul láthatón jól érzi magát, sokat vigyorog."you are a monkey poo-poo"
-
-
-Mike-
addikt
Rosbergnek eddig MSC a legkönnyebb csapattársa. Aha.
-
Oliverda
félisten
-
JJános
addikt
Nagyon tetszett amit ma láttam. Végre Sumi dobogón. Remélem holnap is.
Kimi nagyon jó volt, remélem előbb-utóbb felér az elejére.
Mekik sajnos nagyon az elején vannak. Remélem nem lesz meki uralom.2007-05-06 óta itt!
-
JJános
addikt
válasz atila4 #44167 üzenetére
"Vettelnek már nincs meg a csodaszerekre és így már Webber a jobb."
Gondolom csodaszekeret akartál írni.
Ha meg Vettel előrébb végez, mint Webbó, akkor jöttök a nyomják Webbert dumával. Nem unjátok még? Mert én piszkosul.
El lehetne még gondolkodni esetleg, hogy Vettel kemény gumin volt.2007-05-06 óta itt!
-
kukinyo
addikt
Vettel a 6,-7. körben már 3. lesz.Webbert letudja a rajtnál, Schumi alatt pedig elfogynak a gumik.Hogy a mekikkel mit tud csinálni az kérdéses, nagyon összerakták őket.
-
raczger
őstag
Kezd összerázódni az élmezőny, 4-5 tizeden belül az első 4 csapat: McLaren, Mercedes, Lotus, Redbull.
Ferrari nálam már középmezőnyös autó lett abszolút, de ott legalább elsők Alonsovalwww.movat.hu - http://bit.ly/2mIziA4
-
törölt tag
válasz raczger #44188 üzenetére
És most hogy megkapta azt a karosszériát, amivel Alonso is futott Ausztráliában, már Massa sincs annyira lemaradva. 3 tized. Ennél nagyobb különbségek is vannak a pilóták közt más csapatoknál, pedig nem minden csapatnak van egy Alonsoja. Kérdés a futamon mennyire fog(nak) küszködni a gumikkal.
De a Ferrarinak sztem már ez az éve is kuka. Még ha össze is szedik magukat az európai futamokra, akkora hátrányt gyűjtenek be addig, amit már nem fognak tudni ledolgozni.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz szőröscica #44190 üzenetére
Én még reménykedem a csodában. Még feltámadhat, bár valszeg valami változásra lenne szüksége, pl egy gyengébb csapattárs, ami növelhetné az önbizalmát. Ha visszatérne a régi önmaga senki nem szapulná. A balesete előtt nyert egy vb címet - Raikkonennek - majd hajszál híján vb lett és szépen elverte Raikit. Csak az emberek nagyon gyorsan felejtenek. Nem számít, én a kezdetektől Massa-nak szurkoltam és reménykedni fogok hogy egyszer visszanyeri a régi teljesítményét amíg el nem hagyja az F1-et.
-
Peat;)
veterán
válasz kukinyo #44187 üzenetére
Rajtnál nem tudom hogy mekkora előny a keményebbik keverék, szerintem inkább hátrány. A körülötte lévők versenytempója meg egyáltalán nem annyival rosszabb hogy könnyen előzhessen Vettel, így az is benne van hogy visszaesik rajtnál és be is ragad. Kényszerből csinálták a dolgot mert a lágy gumikkal totál nem találta meg az összhangot Vettel. Nem nagyon tudják beállítani az autót, kicsit vicces az elmúlt éveket nézve. Én örülök neki, mert így mint a múltkori futamon megint bizonyíthat Vettel. Nem a kedvenc pilótám közel sem, de igenis top pilóta sokak véleményével ellentétben.
Holnap száraz futamon gumizabálás fog dönteni, nem az hogy melyik autó a gyorsabb egy körön. Ha meg nem száraz akkor is káosz, így jó kis meccs lesz.
-
szeva000
addikt
válasz Motion_Blur #44177 üzenetére
Ráadásul Hamilton körében még bőven volt jópár tized...Nem olyan egyértelmű sztem a mostani pár tized az autók között.Én úgy látom,hogy a meki előrébb van bőven bárkinél.
Hemcsi is megérdemelné a győzelmet,mert a 2időmérőn igen komoly teljesítményt nyújtott.
Nah,de itt az időjárás még közbeszólhat...
Ezért meg is tettem alonso-t győztesnek....23X-os szorzóval nyomták -
DemonDani
addikt
-
proof88
addikt
válasz kukinyo #44187 üzenetére
Schumi megtartja a pozícióját a rajtnál, és az 1. kör végén a hosszú egyenesben megeszi a mekiket. Így a 2. körben már első lesz, aztán amikor kopnak a gumijai, feltartja őket. Hamilton nem fogja tudni megelőzni, beragad mögé, Button meg eleve lemaradt Hamiltontól, és a 10. körben felgyorsul, Hamilton kijön boxba gumikat cserélni, Button meg lendületből megelőzi Schumit. Aztán jön az eső és így lett a csokapik.
-
törölt tag
válasz proof88 #44197 üzenetére
Ezen a pályán nem hiszem hogy lehet tartani valakit aki gyorsabb.
Mercedes sötét ló hogy hova tudnak érkezni a futam végére.
A Williams és a Lotus meglepően jó, Perez is érdekesen hozta a jó eredményt.
Futamra McLaren és Red Bull vívás, de a Lotus is jó kell hogy legyen.
Alonso-t a Ferrari-val és a Mercedes-t nem igen tudnám hova tenni de valahova a Lotus környékére, és a Toro-k kell hogy jöjjenek...meg Maldonado a Williams-szel. -
szab.tam
nagyúr
najó. én most nézem, hogy nincs délutáni ismétlés...
[ Szerkesztve ]
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
Aktív témák
- Annak, aki NAGYban gondolkodik: Jonsbo N3 ház (8+1 lemez), NAS alaplap Intel 8505 processzorral
- GAMER PC: Új i5-10400F/11400F -RTX 3080 GDDR6X -512GB-4TB NVMe SSD -Új 16/32GB DDR4 - GAR/SZÁMLA!!!
- Eladó ASUS ROG Strix G15 (G513RW-HQ035) - Erős hardver, hibátlan állapot, MacBook váltás miatt!
- Új Sony Alpha 7 IV BONTATLAN GARANCIÁS
- Új Sony Alpha 7 IV + FE 28-70 mm F3.5-5.6 OSS objektív BONTATLAN GARANCIÁS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest