Aktív témák
-
MODERÁTOR
-
Male
nagyúr
válasz Flashcash #17584 üzenetére
Ekkora baromságot összehordani...
"Ez az eset teljesen felesleges volt" -> Ez majd az év végén kiderül, pillanatnyilag nem tűnik annak.
"óriási kárt okozott a sport hitelességének " -> Aki eddig azthitte, hogy az F1-ben nincs csapatsorrend az összes valamire is esélyes csapatnál, az vagy most látott először futamot, vagy teljesen hülye hozzá.... akkor viszont ezt sem fogja felfogni."Alonso mostmár másodszor egy csapatdöntésből szerzett előnyt" -> ...és az F1 története során eddig hány futamgyőzelem, helycsere született csapatutasításra?
Nem szóltam eddig hozzá a mostani esethez, de Lenox #17410-es ott van az igazság. Nem kéne ez a marketing maszlag, hogy nincs csapatsorrend az F1-ben... sok éve van, csak az utóbbi években nem lehet róla beszélni, és nyomni kell a nagy egyenlősdit.
Vállalják nyíltan, hogy van, és ne azon küzdjenek, hogy hogyan lehetne átverni a nézőt, és elhitetni vele, hogy pl tényleg fogytán az üzemanyag, tényleg nem jött le a kerék, tényleg extra balf@sz módon elfékezte magát, stb. -
hobizoli
nagyúr
válasz Barthezz2 #17588 üzenetére
Egy dolog vkit utolerni meg megint masik megelozni, van 0.4sec ketto kozt egy teljes koron, de azt lecci autozd ki a palya egyetlen elozesi pontjan, hogy elozni tudj egy ugyanolyan autot, mint a tied is. Kb lehetetlen. Lasd pl FA<>MS MS<>FA @Imola egymas utani ket evben, es ott azert tobb is volt a diffi a ket auto kozt
Azzal, hogy az eppen elol meno, de a pontversenyben hatul kullogo csapattars csakazertis "betart", azzal nem a csapatszelleemt erositi. Belathatna magatol is, hogy neki ez az ev mar elment, ha "sportember", nem kene raszolni se radiontöbb drón kell ;P
-
G.Zs.
senior tag
Ha a menyasszony apja az örömapa, a menyasszony anyja az örömanya akkor a menyasszony az örömlány?
-
Flashcash
Közösségépítő
""óriási kárt okozott a sport hitelességének " -> Aki eddig azthitte, hogy az F1-ben nincs csapatsorrend az összes valamire is esélyes csapatnál, az vagy most látott először futamot, vagy teljesen hülye hozzá.... akkor viszont ezt sem fogja felfogni."
Lehet itt jó frappáns szövegeket írni mindenre, de ez az eset kárt okozott a nézők szempontjából a sportnak ez tény nem baromság. Természetesen lehet hülyézni a nézőket, de ők már mást várnak el, ezért változtattak a szabályokon is. Biztosan vannak F1 guruk, akiket ez nem érdekel, de a sport egyelőre még a nézőkért van.
-
Male
nagyúr
válasz Flashcash #17605 üzenetére
Lehet, hogy azt várják el a nézők, hogy tényleg egyenlő legyen a két versenyző, és ne legyen csapatsorrend, erről nem láttam kimutatást (én nem várom el, de én csak egy vagyok a sok millióból).
Épp azzal nézik hülyének a nézőket, hogy megpróbálják velük elhitetni, hogy nincs ilyen... engem ne akarjanak átverni se ügyesen, se ügyetlenül. Vagy szüntessék meg tényleg a csapatsorrendet, de ezt reménytelennek gondolom (hiszen rohadt nehéz bizonyítani, ha ügyesen csinálják), vagy mondják ki nyíltan, hogy nálunk X az első számú mostantól Y-nak pedig az a feladata, hogy segítse őt a VB megnyerésében. Ebben semmi rosszat nem látok... sok más sportban is így van (Pl. a Tour de France-on hallani, hogy az mekkora kárt okoz a sportnak, hogy a csapat első számúját segíti a többi csapattag, akár a saját eredményük rontása árán is? Hogy egy teljesen más sportágból hozzak példát.).
-
Oliverda
félisten
válasz hobizoli #17607 üzenetére
Próbálkozzon tovább kitartóan. Erről szól a verseny, vagy inkább erről kellene szóljon.
Mondjuk Alonso-tól nem meglepő mert ha valami nem úgy történik ahogy ő szeretné akkor jön a hiszti meg a mutogatás. Lásd pl.: 2005 Montreal, 2007 Indianapolis, ésatöbbi. Úgy látszik a két Renault-os gyengébb év nem változtatott rajta sokat ilyen szempontból.
"Minden negyedik-ötödik magyar funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből."
-
Oliverda
félisten
válasz Viktor77 #17611 üzenetére
Az már a pilóták hülyesége ha egymásnak mennek. Egyáltalán nem szabályszerű, hogy két egyazon csapatban lévő pilóta csata közben kiüti egymást. Persze ez nagyban függ a pilóták kvalitásán és hozzáállásán is.
"Minden negyedik-ötödik magyar funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből."
-
Pompi
MODERÁTOR
válasz Barthezz2 #17606 üzenetére
Szerinted Massa (hogy másról ne is beszéljek) nem az a fajta aki hasonlóan "sírna" a csapatrádióba, hogy ha a lassabb csapattársa menne előtte?! De. Csak hát elég ritkán van ilyen szitu, főleg mostanában szerencsétlenségére. Szóval függetlenül minden egyébtől ez az Alonsó sír a csapatrádióba téma már nagyon unalmas...
Feel Good Inc.
-
Ijk
nagyúr
Na megint szívatják a ferrarit? Nem teljesen mindegy hogy ha azt mondják a rádióban hogy "kisnyúl" és erre elengedi a csapattársát, vagy ha egyenesem megmondják hogy "Felipe, engedd el Fernandot!". Az előbbire már nem egyszer volt precedens.
Vicc ez az egész F1, komolyan mondom./人◕ ‿‿ ◕人\
-
MODERÁTOR
Szerintem meg az a téma unalmas, hogy Massa szar, Alonso király, így ha ő van hátul Massa a balfasz, mert(Alo szerint) kötelessége ellenére nem engedi szegényt előre..
Egyébként csak hogy tisztázzuk, Ferrari drukker vagyok, de kicsit már sok ez az Alonso sajnálat. Szóltak neki(Massának)? Szóltak.. Elengedte? el.. Akkor meg? Nehogy már mindenért Massa legyen a hibás, Alonso szegény meg had sírjon, mert jogos..
[ Szerkesztve ]
Everybody lies.
-
addikt
válasz Barthezz2 #17566 üzenetére
Már pedig Massa benne van az egészben.Mi az hogy megérdemli a belesete után 1 évvel a győzelmet?Eddig mi a jó ******* j* ****** csinált?Semmit.
Alonso meg előzze meg,mint Vettel Webbert mi?Annak is f***** vege lett.
Alonso gyorsabb volt egész hétvégén,verseny közben is gyorsabbb volt,csak volt annyi önuralma,hogy előzéskor elvette a gázt,nehogy kilökjék egymást
Massa meg ha önként nem adja át a helyét ilyen helyzetben,akkor mi lesz ha Massa lesz VB esélyes?Akkor a csapattársa keresztbe tesz,de szerencsére idáig sose jutunk el,mert sose lesz VB esélyes.
Massa-nak meg gyorsabbnak kellett volna lennie és Alonso sose érte volna utol .De ez már én sem gondoltam komolyan.
Massa is csak örök 2. Mert olyan típus is.Ha nyerni akar,csináljon magának saját csapatot és ne legyen csapattársa azt hajrá. -
Pompi
MODERÁTOR
válasz Barthezz2 #17617 üzenetére
Azért azt mindenképpen Massa számlájára írnám, hogy kezelhette volna ezt az egész helyzetet profibban (elvileg ugye az). Ha már így alakult az egész, hogy a csapat rászólt és el kellett engednie Alonsót, akkor legalább annyi profizmus, vagy csapatjátékosság szorulhatott volna belé, hogy nem durcázik ennyire látványosan és nem nyilatkozik ilyen ehhez nem tudok mint hozzászólni dolgokat, meg megérdemeltem volna a győzelmet stb. mert ezzel már csak a csapatot teszi nehezebb helyzetbe - ahonnan ugye a fizetését kapja. Szóval oké, hogy nem tetszik neki - aláírom, de azért kezelhette volna jobban a helyzetet, legalábbis a nyilvánosság előtt - aztán majd a csapattal "négyszemközt" lerendezhette volna nemtetszését. De hát ő már csak ilyen...
Feel Good Inc.
-
MODERÁTOR
Mondjuk nem azért, de most ott ült az interjún, megkérdezik tőle telibe, hogy mégis mi volt ez, mit mondhatott volna? Hát őő, lecsúszott a lábam a gázról?
grabber:
Akkor visszakérdezek:Mi az, hogy el kell engedni Alo-t? Ő mi a r**** f****** csinál mindig, hogy a nála lassabb Massa mögé kerül, mikor előle rajtol és elvileg Ő a jobb? Komolyan mondom, úgy beszéltek erről az egészről, hogy Alonsonak minden alanyi jogon jár, és majd persze azért is Massa lesz a hibás, ha nem lesz meg a VB. LOL
Tovább pedig nem vagyok hajlandó erről vitatkozni. Nekem ez még mindig autóverseny, és nem arról szól, hogy a vinnyogót elengedjük, hanem arról, hogy a gyorsabb előz ha tud, ha nem akkor meg nem jobb. Ennyi.[ Szerkesztve ]
Everybody lies.
-
törölt tag
válasz Viktor77 #17611 üzenetére
Én már nem igen vágom ki akar lennie a rács túloldalán, egyszer azt mondjátok hogy mindig volt csapatutasítás, és azok a lelki szegények akik ezt sosem látták bezzeg ti, aztán meg hogy Hamilton-Alonso hogy bukta el a VB-t.
Most van vagy nincs, mert ez így nem stimmel....ha mindig is léteztek (csak a hülyék nem látják bezzeg), akkor Hamilton és/vagy Alonso nem bukhatta volna el a VB-t.
Massa-t nem lett volna szabad 7 nyomorult pontért rávenni arra hogy engedje át az első helyet Alonso-nak 8 futammal a vége előtt amikor a megszerezhető pontjai még akár 200 is lehet, a lemaradása meg 64.
-
Pompi
MODERÁTOR
válasz Barthezz2 #17621 üzenetére
Alonsótól megkérdezték, hogy kérte-e a csaptot rádión, hogy szóljanak Massának, valamint felhozták a "nevettséges" rádióüzenetet is, mégis tudott rá diplomatikusan (kitérően), a csapat érdekeinek inkább passzoló választ adni. Ez hiányzott Massától, fele ennyire legörbült tekintet kellett volna vágnia, és picit diplomatikusabban fogalmaznia szerintem, mert mondom ezzel már csak a csapatnak ártott.
Neked ez autóverseny. Nekik meg csapatverseny is. És inkább ők vannak benne, mint te, szóval ha nem akarsz erről többet vitatkozni, akkor légyszíves, többet ne írd le, hogy ki a *** az a síró rinyáló Alonsó, hogy a Massának őt el kell engednie, mert már lassan mást nem lehet tőled látni, szinte minden hozzászólásodban benne van ez a két dolog. Elfogadtuk, hogy ez a véleményed, nem tetszik. Kész.
Feel Good Inc.
-
MODERÁTOR
És Massa elengedte? El! Jópofát meg had ne vágjon, meg az interjún is mit mondjon egy egyértelmű kérdésre?
Azt meg had ne említsem, hogy az idény közepén vagyunk..Pompi: már megbocsáss, de ti talán nem ugyan azt írjátok le minden hsz-ben, velem ellentétes véleményről?
Megkérdezték Massát, mi történt a kanyarban, elment? Azt mondta el. Most komolyan kérdezem, ha elkezd magyarázkodni, hogy valami gond volt, vagy akármi, amiért lelassul, akkor azzal nem ártott volna többet? Megnézik a telemetriát, látják, hogy kamuzik, és puff.
Azért az,hogy Alonso elment, az könnyebben kimagyarázható, mint az, hogy mért is engedtem el. Szerintem..[ Szerkesztve ]
Everybody lies.
-
Pompi
MODERÁTOR
válasz Barthezz2 #17625 üzenetére
Ti? Én 3 azaz három hozzászólást írtam ide ma (vagyis ezzel már négyet bocs), kronológialag egyet neked aztán a többi az ezekre volt a válasz. Ja és az első hozzászólásom lényegi részére nem válaszoltál (Massa ugyanúgy sírna fordított helyzetben), csak jött sorban újra az Alonsó "fika".
Szerk: jó hát ha ennyire szemellenzős vagy, hogy szerinted, a durcisan az erről nem tudok mit mondani típusú válaszon kívül nem lehetett volna jobban simítani a dolgokat, akkor erre már tényleg nincs mit mondani.
[ Szerkesztve ]
Feel Good Inc.
-
Oliverda
félisten
válasz Barthezz2 #17621 üzenetére
Alonso mellé egy de la Rosa kaliberű versenyző kellene aki hű fegyverhordozója lehetne. Amikor Fisichella előtte volt hisztizett, hogy engedje el mert ő gyorsabb. Aztán amikor Hamilton volt a csapattársa akkor is történt hasonló most pedig ismét.
Mondjuk az is érdekes egybeesés, hogy Alonso vonzza a WMSC-s ügyeket.
2007 - McLaren kémügy
2008 - Renault kémügy
2009 - Renault crashgate
2010 - Ferrari team order gate"Minden negyedik-ötödik magyar funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből."
-
Viktor77
titán
válasz Barthezz2 #17625 üzenetére
Massa elbukta már a VB-t? El. Saját hibáiból? Igen. A csapattársának van esélye a címre? Van. Segítenie kéne? A józan paraszti ész ezt diktálja.
Oliverda: Ahogy az is érdekes, hogy Hamilton csinál valamit (általában nem egészen szabályosat), és hopp, megváltozik, kiegészül az adott szabály.
[ Szerkesztve ]
Csinálni kell. Kész. Pont.
-
Oliverda
félisten
válasz Viktor77 #17628 üzenetére
Abban esetleg csak az az "érdekes" hogy rávilágít a szabálykönyv hiányosságaira, pontatlanságaira. Jelen esetben pedig egy nyilvánvaló szabályszegésről van szó amiért megkapták az ott és akkor kiszabható legnagyobb (pénz)büntetést. A többi meg csak ezután jön.
Ijk:
Erre annyit mondanék hogyha ennyire zavar mások véleménye akkor kevesebbet olvasd ezeket a hozzászólásokat. Amúgy nem csak itt a magyar fórumokon megy ez ne aggódj.[link]
Mellesleg én csak rávilágítottam arra, hogy Alonso-nak egy olyan csapat kell mint a Renault ahol minden csak körülötte forgott és mindenki (még a csapattársa is) feltétel nélkül a keze alá dolgozott.
[ Szerkesztve ]
-
Viktor77
titán
válasz Oliverda #17630 üzenetére
Jaa, Hamilton pusztán jócselekedetként megmutatta a bíráknak, hol nem stimmel a szabálykönyv. Példákkal illusztrálva.
Ez jól szemlélteti a van kalapja, nincs kalapja viccet:
"Alonso az első, Massa pedig a második, a hangulat azonban elharapódzott. Ismerjük be, hogy ha Felipe nyert volna, azt mondták volna, hogy a Ferrari nem normális."Ha Massát engedték volna nyerni, rajtuk röhögne mindenki.
[ Szerkesztve ]
-
-
Viktor77
titán
válasz #70869248 #17633 üzenetére
Ezt sem te, sem én nem tudhatom. De ha 6 ponttal nyeri Alonso a vb-t? Ez pont annyira "ha", mit amennyire a te "ha"-d.
Viszont tenni csak a csapat tud, hogy így történjen. Megtették. Hülyék lettek volna nem megcselekedni (de legalábbis a McLaren-Red-Bull párosnak biztos kedveztek volna vele, így a mindenki alatt főleg őket értem).
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Viktor77 #17634 üzenetére
Nem lettek volna hülyék, ez nagyon gázos gondolat mert mindenkit arra kényszerít hogy hasonlóan cselekedjen hisz hátrányba kerülhetnek ha az egyik csapat ilyen módon tőr az elsőségre.
...sztem ez egyáltalán nem az a kategória aminek helyeselni kellene, mert ettől már nincs olyan messze a falhoz csapás...tök ugyan az az ösvény.Nem érte meg 7 pontért,..még akkor sem ha tényleg Alonso behúzza 1-6 ponttal a VB-t...mekkora VB lesz az..ezt aztán behúzta, a legjobb volt.
jó fiú voltál Massa, és bocsánat...Alonso meg 'megnyerte' a világbajnokságot...A kiscsapatoknak is ezt kellene, hisz az is eredmény, az újoncok közt elsőnek lenni...jó példa, látni rajta milyen pitiáner a húzás....8 futammal a vége előtt, miért nem 2 futammak az idénykezdés után...lehet hogy valamelyik betlizik mindkét futamon, és akkor már ez is számíthat a végelszámolásnál....
ez minden csak nem jó dolog.[ Szerkesztve ]
-
Peat;)
veterán
válasz Viktor77 #17631 üzenetére
Van sapka nincs sapka esete megy már jó pár futam óta a Ferrarival és Alonsoval.
Hatalmas égések lehetnek, mind Mclaren mind Red bull részről ahogy közeledik az év vége és esetleg nem a megfelelő ember van elől a pályán. Azért becsülöm őket, hogy ekkora kockázatot be mernek vállalni, mert ha ők később meglépik azt amit most a Ferrari, ilyen nyilatkozatok után, akkor attól a pillanattól fogva pl. "Hiteltelen Senki" lehet a nevük. Annyira felfújták, hogy most már finomabban sem tudják majd meglépni. Csak gratulálni tudok. Illetve elnézést. Horner már hiteltelen, a történtek fényében. Vagy mert nem a pályán történt és mert Vettel nyert vele akkor minden szép és jó...lehet. A Mclarentől nyilatkozták hogy ők soha nem tennének különböző autót a pilóták alá, nem ám. Örülök hogy egy év alatt ennyit változik egy felnőtt ember mentalitása
Ezt írom, pofátlanság. Ez kell ide. Ezt pedig idén nem a Ferrari dolgozta ki, hanem egy két másik csapat, ők csak átvették. Persze hogy még bénák, idén csak most kezdték el. Amikor a Ferrarit kritizálja valaki az egyben kritizálja a Mclarent és Red Bullt is, ők alkották meg azt a pályát ahova a Ferrari most belépett. Láthatólag nagyon nem tetszik nekik.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
-
MODERÁTOR
A ti alatt azt értettem, hogy mindenki, aki velem ellentétes véleményen van, tudtommal a magyar helyesírási szabályok szerint a ti több embert jelent, amibe jelenleg te is beletartozol, mert te is velem ellentétes véleményben írtál nekem címezve.. Nem is értem a kérdésed. Ha azt írtam volna, hogy Te, akkor jogos, de így ezzel mi gond volt?
Most egy felvetésre mit válaszoljak? Lehet sírna, lehet nem, majd ha lesz olyan helyzet, ki fog derülni. Ez meg megtörtént eset, nincs előtte ha..
Egyébként már írtam, Ferrari drukker vagyok, így fontos nekem lényegében mindkét pilóta, csupán az nem tetszik, amit mindenki Massára dob most.(Nem írom le újra, mert már az előbb is kiváltotta nemtetszésed..) Lehet, hogy fordított helyzetben meg Alo-t védeném, vagy akár kit ilyen helyzetben, mert nem ember, hanem a szituáció kérdése ez a dolog.Az előbb nekem dobtad, hogy nem vagyok f1 berkein belül, nos igaz, de te sem, így nem tudhatod, hogy adott helyzetben Massa helyében mit mondtál volna, vagy mit nem.
De ha már itt tartunk, te se válaszoltál nekem. Megkérdeztem, hogy akkor szerinted arra a kérdésre, hogy mi történt a kanyar után, hogy elment mellette Alonso, mégis mit mondanál, vagy mit kellett volna neki? És ezt nem kötekedésből kérdezem, hanem komolyan érdekel.
Arra meg hogy ugyan azt írom mindig. Olvass vissza, aki szerint nincs igazam, szinte ugyan azt írták le nekem vagy 20x. Észérvekkel mással ti(nem csak te, mindenki) sem tudok jönni, mert nincs.
Én elfogadom, hogy Alo jobb helyzetben van, neki jobban kell a pont, de van hátra 8 futam, bárkivel, bármi megtörténhet, így szerintem korai dolog azt kijelenteni, hogy ezt így kellett csinálni. A csapat elcseszte, mert nem a futamon, a biztatás után kellett volna szólni Massának, hogy ez van fiam(tudom, jusson eszébe magától). Szerintem ha el van döntve, hogy Alo van favorizálva innentől, akkor le kell ülni, és meg kell beszélni. Nem azt várni, hogy majd Massa magától megteszi, aztán ha nem meg baszogatni. Nem lett volna egyszerűbb?Everybody lies.
-
Peat;)
veterán
válasz #70869248 #17635 üzenetére
Nem hiszem hogy érdekli Alonsot a hogyan nyeri meg a vb-t eset, mivel az eddigieket sem ismerték el igazán. Illetve az elmúlt években sem ismerték el igazán az akkor nyerőket. Ha ezen múlik akkor sajnos megérte a dolog, tetszik vagy sem. Nem mi döntjük el hogy megéri-e vagy sem. Mi azt döntjük el hogy szép vagy nem szép. Én nem láttam olyan véleményt ami azt írta volna hogy szép.
"hisz hátrányba kerülhetnek ha az egyik csapat ilyen módon tőr az elsőségre" Ez elfogultság. A ferrari most alkalmazza azokat a módokat amit Horner alkalmaz, vagy amilyen kapcsolatba került Hamilton a szabálykönyvvel. Eddig ők voltak hátrányban, ezt bátran leírom az elmúlt futamok alapján és ebből én sosem fogok engedni. Láttam amit láttam, szememmel nem az érzésekkel...
-
Peat;)
veterán
válasz #70869248 #17639 üzenetére
Tudod mi a szomorú? Hogy ez a hozzászólás leíródhatott volna már idén pár alkalommal. Mégsem íródott le. Hogy is van ez?
És mi a különbség hogy most a Ferrari is beállt a sorba és mindenhol megy a játszadozás? Azt hogy én legalább leírom, hogy ez pofátlanság. Nekem sem tetszik.
[ Szerkesztve ]
-
Viktor77
titán
válasz #70869248 #17639 üzenetére
"Arra céloztam hogy pont most alakítjuk olyanná a világot amibe szr lesz élni."
Ezt most úgy mondod, mintha a F1 már évek óta nem kizárólag a pénzről szólna. Egy ideje szar. Ez van. El tudom képzelni, milyen kavarások mennek a háttérben (ahol ennyi pénz forog, ott szinte semmi történik tisztán). Ez a mostani manőver csak egy húzás volt a sok közül. Vagy inkább úgy mondom, ez került nyilvánosságra. Így most lehet ezen lovagolni.
Ha bármelyikőtök csapatfőnök lenne, és százmilliókról lenne szó, mind megléptétek volna.
(Persze, mind azt fogjátok mondani, hogy "ugyan, dehogy", persze az esélytelenek nyugalmával, mert sosem fog kiderülni).Csinálni kell. Kész. Pont.
-
Oliverda
félisten
Massa-val? Aki 2008ban még VB esélyes volt illetve tavaly is el-el veregette Raikkonen-t? Aki már bő 8 éve a Ferrari-nál van? Na meg ugye ott volt még a 2008as szingapúri eset is amiről Massa tavaly még azt nyilatkozta hogy kizártnak tartja, hogy Alonso nem tudott a dolgok hátteréről. Ergo én erősen kétlem, hogy ezek után Massa hallani akar arról hogy ő 2. számú pilóta legyen Alonso mellett aki ráadásul csak fél éve van a csapatnál. Jó, 2006ban 2. volt MS mellett de az egy kicsit más szitu volt. Rózsi, Fizikó, Trulli... ilyesmi kaliber kellene Alonso mellé hátvédnek.
-
törölt tag
válasz Peat;) #17641 üzenetére
Persze, nyílvánvalóan más az érzéseivel lát, viszont te a szemeddel
Nem csak hogy nem szép ha megnyeri Alonso a VB-t 6 pont alatt, hanem egyszerűen nem nyeri meg...és nincs is rajta mit vitázni. Hiszen nem lett volna az övé.
Ezt a Hamilton-s szabálykönyves m@rhaságot meg sztem hagyjuk, mert nincs és nem lehet érved, csak feltételezéseid amiket te már elfogadtál és bepasszintottál a nagy F1 igazság könyvedbe, ..ami viszont mindenkinek van, vagy írja aki azt hiszi hogy jobban lát másoknál. -
Nowhereman
őstag
különben meg:
Horner tiltakozása olyan bagoly mondja szintű...
A maFIA megint megmutatta hogy milyen kemény tud lenni. - szerintem a csapatutasítás büntibe a 100,000$-os csekk mellé még be kéne tenni, hogy a szezon végig nem használhatják a csapatrádiót/akkor osszák az ukázt, ha tudják...Utánam a kondenzcsik!
-
P00By
nagyúr
-
törölt tag
válasz Viktor77 #17643 üzenetére
..vagy éppen pont azért kellenek a szabályok mert nagy pénzek forognak.
Nem hinném hogy akár a Ferrari, akár a Mercedes, a Renault, vagy a Red Bull hagyná hogy a dollárszázmilliói homályos módon merüljenek el vagy fizessenek.
Ez önszabályzó rendszer...azt hinni hogy ez egy nagy katyvasz, ahol valamiféle érdekek irányítanak, az az igazi naívság ha lehet mondani.
Aki itt a kalapba dobál 100 milla dollárt, az szereti ha ráláthat.
...közös érdek csak a sport nézettsége, és hitelességének megtartása,...ezen bukhatnak.
De hiába Vettel lenne a tinisztár aki még milliókat ültetne le a tévé elé, ezért a Ferrari nem fog az ablakon kihányni 100 millát az ziher. -
hobizoli
nagyúr
válasz Nowhereman #17646 üzenetére
Kitennek a tablat a celegynesben, hogy Felipe brake or u r fired
több drón kell ;P
-
Flashcash
Közösségépítő
Nagyon rá szeretnéd húzni Massára a dolgot.
Ne várj el olyat egy pilótától verseny közben amit a teljes Ferrari csapat a verseny előtt nyugodtan karosszéken ülve is képtelen volt megbeszélni. Ez volt Eddie Jordan és Coulthard véleménye is a verseny után. Ők pedig vettek részt csapatutasítésban, tudják mit jelent ez:1. Csapatutasítást nem a versenymérnöknek kell közölnie.
2. Ennél jóval diplomatikusabban kellett volna fogalmazni. Rob Smedley nem volt erre felkészülve.
3. Minden esetre fel kell készülni, amit itt a topicban leírtunk a verseny előtt, hogy simán elképzelhető előzés Alonsoval és Vettellel szemben, mert nem igazán jól rajtolnak mostanában azt a Ferrarinak is tudnia kellett.
4. Ha Alonsot akarták favorizálni, akkor előre meg kellett volna beszélni a pilótával és a versenymérnökkel, nyilvánvalóan ez nem történt meg hiszen Rob Smedley még győzelemre bíztatta a versenyzőjét kb. 10 körrel a csapatutasítás kiadása előtt. (valaki ezért is a versenyzőt butázza, akkor a Ferrari csapat mi volt? barom vagy valami durvább? a pilóta mit gondoljon? 10 körrel előtte nyerni fogsz, utánna meg mégis inkább engedd el Alonsot)
5. Az elengedés nem így nézett volna ki, ha a helyzet tisztázva lett volna előre.
6. Nem szivárogtatunk ellenünk felhasználható bizonyítékokat a csapatrádión. (Alonso team)Ebben a helyzetben a Ferrari végtelenül amatőr csapat volt, Alonso teamje pedig szánalmas, ha a Ferrari bukni fog pontokat akkor 60%-ban az ő rádiózásuknak köszönhetik majd, ami valóban rögzített és felhasználható bizonyíték, ellentétben a futam utáni nyilatkozatokkal.
Aktív témák
- DELL LATITUDE 7390 8th generációs I7-es processzor
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI P65 Creator 9SD notebook - i7 9750H 16GB RAM 512GB SSD GTX 1660TI MAX Q 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest