Aktív témák
-
zazahoho
őstag
no comment ,a verseny szellemisége tűnik el ismét a a piros autók ki mások lennének
echterion: csalonzó ez jó
[ Szerkesztve ]
Az idő nem magnószalag, amit oda-vissza lehet tekerni. (...) Az idő itt van. Használd ki.
-
Iron Funeral
őstag
Azért durva, hogy a Mercinek mekkora lemaradása van, aztán Bahrain-ban még simán esélyesnek tűntek... Most meg Kubica simán jobb náluk a Renaultban
LoL Alonso 1:16.6, valahogy lényegtelen, hogy ki az első, a Mercinek mindig megvan az 1 másodperces lemaradása körönként az összes pályán...[ Szerkesztve ]
Which Twilight do you like the most? Twilight of The Thunder God! /,,/
-
pappnet
csendes tag
Kimi se lett volna soha sem VB, ha az utolsó futamon Massa nem engedi el. Annyi, hogy most kicsit látványosabb volt, nem egy boxutcás csere, de teljesen érthető döntés.
Egyesek nem bírják felfogni, hogy itt csapatverseny is van, az egyéni VB cím mellett. Láttunk már ilyet F1-ben nem egyszer, akinek nem tetszik ne nézze!
-
mrlujoak
veterán
Hú, mit birnám, ha Massa és Vettel kiütnék egymást...
Sony Xperia™ 10 V Dual; Sony WI-XB400; Navitel R600 - menetrögzítő - Sony STARVIS képérzékelővel
-
shteer
titán
válasz Iron Funeral #17302 üzenetére
ebből én csak azt állapítottam meg, h nem elég jó a renault - mclarennel kéne versenyezniük
..szerintem jónak tűnik
-
Gubro
senior tag
Kovalainen lassan tiszteletbeli japán versenyző lesz
-
Szólista
senior tag
Massa lassabb mint Alonso,ezért feljön rá Vettel és megelözi.
Most nem lesz csapatutasitás,hogy gyorsuljon?Az durva,hogy 8.-9.ik helyezett merciket lekörözték.
[ Szerkesztve ]
Nem vagyok normális. Na és?!
-
Flashcash
Közösségépítő
-
PazsitZ
addikt
Kíváncsi leszek azért Massa arcára.
Érthető az utasítás, csak elvileg tilos. De azért biztos nem esett jól Massanak ez a közlési mód.[ Szerkesztve ]
- http://pazsitz.hu -
-
Ricardo
titán
Ez elég érdekes volt. Várható volt hogy ez lesz, de véleményem szerint sokkal elegánsabban is meg lehetett volna oldani. Kíváncsian várom Massa öszinte örömét a dobogón.
[ Szerkesztve ]
-
darál0w
Jómunkásember
no...szép volt Ferrari...
további szép napot, a flémből most kimaradnék
Aki viszkető seggel fekszik, az büdös ujjal ébred... :]
-
mrlujoak
veterán
Hú, Massa - teljesen érthető okból - nem igazán boldog...
Nemtom. Vegyes a vége. Kellett a Ferrarinak egy jó futam, bár akkor még jobban megérdemelt csapatmunka lett volna, ha Massa ér be elsőnek...
mrlujoak
Sony Xperia™ 10 V Dual; Sony WI-XB400; Navitel R600 - menetrögzítő - Sony STARVIS képérzékelővel
-
Viktor77
titán
Jelezném, hogy Xirtam és Avicularia pihen 3-3 órát. Semmilyen formában nem fogom hagyni a személyeskedést.
Csinálni kell. Kész. Pont.
-
laci666
senior tag
Na egy hétre meg van a téma
Gz Alonso és Massa
Szép volt fiukASUS Prime A320I-K,AMD Ryzen3 2200G ,2x8GB 3000MHz DDR4 Corsair ,240 GB Kingston HyperX Savage SSD,LG 27MP59G,SilverStone Raven Z RVZ02,Bequiet Shadow RockLP(Gyári AMD hűtő hely hiány miatt),Huawei Nova 5T, XBOX ONE X,MSI GS63 7RF Stealth
-
bambano
titán
Hehe, Domenicali ment fel a pódiumra takarítani az interjúk előtt?
Azt jól láttam, hogy Sutilnak a legelején balhátul fennmaradt a lágy gumi?
Egy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis
-
titán
Eleg unalmas volt a verseny, amit szerintem massa nyert meg, nem alonso. Ertem en, hogy a pontok szamitanak, de total megolik vele a versenyt.
[ Szerkesztve ]
-
Gubro
senior tag
Eddie Jordan simán csalásnak nevezte a történteket.
Szerk: Christian Horner is csapatutasításnak érzi...
[ Szerkesztve ]
-
Flashcash
Közösségépítő
BBC- Eddie Jordan "Az én szempontomból csalás történt"
D. Coulthard: Tisztázni kell a csapatutasítás szabályait, ha kell videó bírót kell alkalmazni.
Christian Horner: Egyértelmű, hogy csapatutsaítás történt.
-Te ebben a helyzetben ugyanezt tetted volna?
-Nem, Massa még versenyben volt a VB. címért, nem lett volna nálam csapatutasítás." -
Markgx10
őstag
Tökéletes verseny, tökéletes eredmény, végre már Ferrari-győzelem.
-
tomcsi23
veterán
Alonso szövege.
...de bugyit ne vegyél, mert fontosat akarok mondani.
-
Gubro
senior tag
Eddie Jordan belekarolt Stefano Domenicalliba, lássuk, mit mond.
-
MODERÁTOR
Húú de kikezdik a két ferrarist az interjún. Szegény Massa nem tud mit mondani Örülök a kettős sikernek, de fordítva kellett volna..
Everybody lies.
-
ronaldo
őstag
gyula igen kinlódik ő hozta fel, hogy biztos helyetcserélnek majd, erre mikor megtörténik, akkor már mindenféle hülyeséget előhozott.
massa meg majd körülnézhet, alonso jópárszor védte a hátsóját idén. egyik tipikus eset erre melbourne. wébernek igaza volt, massából a lojalitás hiányzik, bár erre az esetre tipikusan azt mondják jobb helyeken, hogy egyszerűen buta
a csapatutasítás meg a mclarennél is megvan, lásd törökország. ott mondjuk nem emlékszem, hogy bevágták volna a csapatrádiót, de a red bullok miután összeakasztották a szarvaikat, valahogy pillanatok alatt szétszakadt a két ezüst autó. az meg elég versenyellenes, hogy megmondják nekik, hogy márpedig egymás közelébe se menjetek.
-
gombsadi
aktív tag
Üdv! Nahát. Ez csapat verseny? Tudtommal a verseny első sorban verseny. Főleg úgy hogy alonso nem volt egyértelműen gyorsabb. Ezt meg tudtuk a végére Egy csapatban ha nincs sorrend, könyörgöm ha második nem gyorsabb annyival hogy meg tudja előzni az elsőt... Akkor ne szóljon bele a csapat. Miért nem küzdött alonso? Egyszer meg próbálja aztán be szól a rádion, le marad, aztán szól ez az új ferrari csapat főnök hogy egyértelműen gyorsabb?He?Mennyivel elegánsabban oldotta meg a mclaren?
[ Szerkesztve ]
-
Gubro
senior tag
Nnna Jordan megizzasztotta Domenicallit. Látszott, hogy Domenicalli csak a kamerák miatt nem küldi el a p.csába Jordant. Végül többször elmondta, hogy Alonso gyorsabb volt, és ez nem volt csapatutasítás, de a csapatnak ez a jó...
Rob Smedley: ő csak hajtotta Massát azzal, hogy figyelmeztette, hogy Alonso gyorsabb. Az előzés után nem elnézést kért (I am sorry), hanem sajnálta a történteket. Az angolban tulajdonképpen így szól mindkettő, de az adott helyzetben azért elég egyértelműnek tűnik a szitu.
[ Szerkesztve ]
-
ronaldo
őstag
válasz Flashcash #17292 üzenetére
Ebben mondjuk vastagon benne van, hogy button ritka lassú. tehát ilyen nem igen történhet. Teljesen megfontolt versenyző, a lassan járt tovább érsz elvét követi, ami egy olyan világban ahol a red bullok kiütik egymást, ill. állandóan lerobbannak (lásd tavaly), vb címet érhet.
Amikor alonso csapattársa volt, ott ment a hajcibálás rendesen. Button más karakter...
-
Cosmic Gate
aktív tag
Nagyon komoly, hogy mekkora erő van a Ferkában. Innen Lonzi még tényleg VB lehet.
Aki meg a csapatsorrenden görcsöl, az azonosul azzal szinttel amit a retekklubb szakértői, kommentátorai árasztanak magukból. Ez teljesen természetes és minden csapat ezt csinálja hasonló esetben. A Ferrarinál szerintem sokat rádióztak az üggyel kapcsolatban. Egyszerűbb lett volna McLaren féle stílusban az üzemanyag spórolásra fogni.
-
Gubro
senior tag
Eddie Jordan még mindig füstölög. A Schumacher - Barrichello eset óta változtattak a szabályokon, nem hasonlítható.
Schumi nyilatkozat: én is ezt tettem volna a helyükben, csak egy világbajnok lehet. Talán elegánsabban kellett volna csinálni, de a végén csak egyvalaki lehet világbajnok (kacsint).
-
AMD Power
titán
Dög unalmas volt ez a futam.
-
lenox
veterán
válasz Xirtam #17290 üzenetére
En ezt most nem ertem. Egyreszt a csapatfonok szemelyesen szol, es hozzateszi, hogy confirmalja, erti-e, mire elengedi a masikat. Erted, ok-okozat, ez egyertelmuen team order. Masreszt te is irod:
Ilyenkor a csapat érdekét kell nézni
Tehat, akkor szerinted is az, ugye? Nade ez tilos tudtommal. Egyreszt konkret szabalyilag is tilos, masreszt fair play-es barmire rahuzhato gumiszabaly is van ra. Mondjuk szerintem sem szanalmas a Ferrari, csak siman megszegtek egy szabalyt, ki kell zarni oket erre a versenyre, esetleg par kovetkezore.
-
Flashcash
Közösségépítő
BBC - Button: "Alig várom, hogy lássam Alonso 'előzését' "
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
- DELL LATITUDE 7390 8th generációs I7-es processzor
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI P65 Creator 9SD notebook - i7 9750H 16GB RAM 512GB SSD GTX 1660TI MAX Q 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest