Aktív témák
-
shteer
titán
na lesz eső vagy nem lesz eső?
..szerintem jónak tűnik
-
Oliverda
félisten
válasz Motion_Blur #18647 üzenetére
Thx. Kerestem nagyobban de nem találtam.
Elég hülye helyen van az a speed trap. A Les Combes elé kellett volna rakni inkább. Mintha régebben még ott lett volna.
A GP3 2. versenye most kezdődik és ott éppen nem esik csak kissé még nedves az aszfalt.
[ Szerkesztve ]
"Minden negyedik-ötödik magyar funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből."
-
Motion_Blur
félisten
Leesett az eső
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
D.Orion
veterán
válasz JColee #18649 üzenetére
Ezen a hosszú padlógázos szakaszon az a baj, hogy olyan szinten felmelegszik a gumi, ha nincs elegendő víz a pályán, hogy intenzív fékezéskor szabályosan le akar válni a felületéről a túlmelegedett réteg. Ha a lassító kanyarban állni fog a víz, akkor le tudják majd hűteni a gumit és nem fog foszlani 5 kör után. Ha viszont abban a kanyarban száraz lesz a pálya, akkor szabályosan cafatokban fog leválni a túlmelegedett abroncs. Aki agresszívan és mélyen fog fékezni annak én nem adok 8 kört és mehet papucsokat cserélni. A közismerten későn fékező pilótáknak gondjuk lehet, ha nem tudnak változtatni a szokásaikon.
Szvsz ez csak személyen okfejtés és meglátás. Lehet, hogy nem mindenhol van igazam, mert nem vagyok Bridgestone mérnök. Csupán logikusan gondolkodom.
[ Szerkesztve ]
-
Motion_Blur
félisten
Várható időjárás:
Közben GP3-ban az nyert, aki kint maradt slicken és az utolsó körben jött be neki
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
törölt tag
válasz Motion_Blur #18656 üzenetére
Na pont ezek azok amik megzavarhatják de rendesen a sorrendet.
Gp3-ban leesett az eső Tambay kint maradt a slick-n, és csak a közvetítőnek nem kattant be mikor elállt az eső, hogy innen minden kör neki kedvez...amíg nem kezd újra esni.
elvette szóban a dobogót is, pedig már száradt a pálya....és ha van még 10 kör azaz nem sprint a verseny akkor az Tambay-nek még 25mp előny, azon túl hogy ő a slick-n egyre gyorsabb míg mások a köztes gumi melegedése miatt egyre rosszabbak.Ilyenek simán lehetnek az F1-ben és akkor olyanok mint Kubica, akinek nincs vesztenivalója, simán bemegy a partiba rulettezni,...és simán meg is nyerheti a futamot ezen, de akár Sutil is.
Az élmenők egymásra fognak figyelni szvsz.[ Szerkesztve ]
-
D.Orion
veterán
válasz Motion_Blur #18658 üzenetére
Ezt melyik oldalon láttad?
Én egy másik időjárás előrejelző honlapon néztem a tegnapit ami be is jött teljesen. Leszámítva persze azt az első 5 percet.
-
MaTTeS
senior tag
válasz D.Orion #18657 üzenetére
Látszik nem nagyon szimulátoroztál.
Egyenesben nem annyira melegszik a gumi, csak kanyarban. Egyenesben szimplán megtartja a hőmérsékletét. Az utolsó szektorban viszont szét tudják szedni az esős gumit, 300 km/h felett kanyarodni száraz pályán elég megterhelő a gumiknak.[ Szerkesztve ]
-
D.Orion
veterán
válasz MaTTeS #18661 üzenetére
Bocs, de nagy simes vagyok... Pont ezért van ez az okfejtésem... Az üzemi hőfok fölé melegedett gumi az egyenesben se fog tudni lehűlni és a köv. kanyarban ezért lesz neki annyi, ha ott nincs lehetőség a hűtésre. Persze könnyebb lenne hűteni az egyenesben, de ezen a pályán ott nem lehet. Plusz az amit mi egyenesnek hívunk valójában nem is az...
Ui.: Majd a versenyen meglátjuk, hogy kinek lesz igaza. Egyébként tudom én is és a kolléga is, hogy kanyarban jobban melegszik a gumi a nagyobb terhelések miatt.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz MaTTeS #18663 üzenetére
attól függ milyen kanyarban ...de ez már csak szőrhasogatás, szal a gyors kanyar nyírja a gumikat az biztos.
De a köztes gumik meg melegedésre vannak tervezve...pont azért mert esőben hűvösebb aszfaltra számítanak (jogosan) ezért az összetartással és a terpesztéssel...meg a leszorítás miatt is a nagy sebességnél, egyenesben is melegszik.
De ott legalább van idő és hely hűteni ha vannak 'pocsolyák'...ha viszont nincsenek az gáz -
Oliverda
félisten
"Minden negyedik-ötödik magyar funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből."
-
D.Orion
veterán
Én ezt szoktam nézni és be is szokott jönni.
-
Misi 007
Közösségépítő
A Porsche Supercup-on nem esik de látszik hogy még nem teljesen száraz a pálya.
Azért a nézőknél készenlétben van az esernyő![ Szerkesztve ]
-
werszomjas
addikt
Hello.
Tud valaki valami linket, ahol a betétfutamokat lehet nézni a F1 előtt?
Vagy melyik TV közvetíti?
üdv
-
Oliverda
félisten
válasz werszomjas #18670 üzenetére
Eurosport
-
Motion_Blur
félisten
Ismét esik az eső
-
Oliverda
félisten
válasz Motion_Blur #18672 üzenetére
Már nem. Süt a nap.
-
Flashcash
Közösségépítő
válasz Motion_Blur #18672 üzenetére
Süt a nap jelenleg.
-
Oliverda
félisten
válasz Motion_Blur #18675 üzenetére
14:15 GMT helyi idő szerint 15:15.
[ Szerkesztve ]
-
Fortissimus
őstag
''He who controls the spice, controls the universe''.........¡ buenas nochesssssss! Kényes bugyli,komisz kinyírt levágják Boci baja az is itt lett elvág… GIGGITY! Az élet nem habostorta...
-
Csabee.
nagyúr
Na remélem lesz eső vagy valami amitől izgi lesz
Üdv: Csabee.
-
popp
aktív tag
válasz Fortissimus #18677 üzenetére
thx!
"A MOSFET-ek karakterisztikája olyan egyenes, hogy attól bármelyik elektroncső sírva fakadna. A csöveké viszont épp olyan mértékben görbe, ami az emberi fülnek kellemes."
-
Flashcash
Közösségépítő
Most mondják, hogy Vettel, 2 Ferrari, Kubica, Button már csak két intermediate szettel rendelkezik.
Az erős kopás miatt ez még érdekes lehet, ha lesznek kisebb esők és emellett hosszabb száraz szakaszok a pályán.
[ Szerkesztve ]
-
Oliverda
félisten
válasz Motion_Blur #18679 üzenetére
1. Barrichello
2. Button
3. Hamilton"No rain for the next 30 minutes."
[ Szerkesztve ]
-
blazsey2
senior tag
1 Button
2 Kubica
3 Alonso[ Szerkesztve ]
PSN ID:blazseydr
-
popp
aktív tag
1. Hamilton
2. Webber
3. Schumacher"A MOSFET-ek karakterisztikája olyan egyenes, hogy attól bármelyik elektroncső sírva fakadna. A csöveké viszont épp olyan mértékben görbe, ami az emberi fülnek kellemes."
-
Tomics
addikt
1. Webber
2. Vettel
3. KubicaHamilton kiesik az első kanyarba
[ Szerkesztve ]
PH! addikt since 2004
-
Iron Funeral
őstag
Senki nem próbálta be a célegyenes utáni bukóteret
Upsz Barika bevonta Alonsot a 300. nagydíjába
[ Szerkesztve ]
Which Twilight do you like the most? Twilight of The Thunder God! /,,/
-
shteer
titán
nem nem nem nem nem nem nem...
..szerintem jónak tűnik
-
hodostamas
addikt
Na miszter baricselló...
-
skylaner
senior tag
Nem igaz eltalálják Alonsot
-
Motion_Blur
félisten
Barikelló ismét megmutatta páratlan tehetségét
-
Csabee.
nagyúr
Ezaz! szép volt ,esik
Alonso megint beszopta!Üdv: Csabee.
-
shteer
titán
-
shteer
titán
na akkor már essen bsszameg
..szerintem jónak tűnik
-
Motion_Blur
félisten
Gratulálok a 300. futamodhoz Rubimagic!! LOOOL!!!
Webbo is megmutatta milyen faszán tud rajtolni
[ Szerkesztve ]
-
blazsey2
senior tag
-
Motion_Blur
félisten
Sima Hamilton győzelem, mindenki a kettős McLaren győzelemre játszik. Alonso ismét cumizik. Minden visszatért a régi kerékvágásba
-
hodostamas
addikt
Megy a gőzös
Jöhetne az a beígért nagy eső.. -
skylaner
senior tag
áááá, kiütik és még az eső is elállt. Ennyi volt ez a futam :S
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
- DELL LATITUDE 7390 8th generációs I7-es processzor
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI P65 Creator 9SD notebook - i7 9750H 16GB RAM 512GB SSD GTX 1660TI MAX Q 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest