Aktív témák
-
darál0w
Jómunkásember
na ez szép rajt volt a ferrariktol
Aki viszkető seggel fekszik, az büdös ujjal ébred... :]
-
Xirtam
veterán
Nem megmondtma h Massa rajtóló zseni?! A francba! Innen már csak győznünk kellene!
-
Gubro
senior tag
Vettel ott kúrta el, hogy mindenáron fel akarta kenni a falra Alonsot, így lement a tiszta ívről, Massa meg simán elment mellette. Amatőr hiba volt ez Vetteltől.
-
darál0w
Jómunkásember
itt van Trulli lassításban...ja ez nem lassítás
Aki viszkető seggel fekszik, az büdös ujjal ébred... :]
-
mrlujoak
veterán
Most csak egy kis eső kellene
Sony Xperia™ 10 V Dual; Sony WI-XB400; Navitel R600 - menetrögzítő - Sony STARVIS képérzékelővel
-
Jarod1
addikt
ajaj massa csúszkál..
-
Jarod1
addikt
lesz safety car xerintetek?
-
mrlujoak
veterán
Alo már megint sír, na neeeeeeeeeeee!
Szép, Button, szép!
[ Szerkesztve ]
Sony Xperia™ 10 V Dual; Sony WI-XB400; Navitel R600 - menetrögzítő - Sony STARVIS képérzékelővel
-
Xirtam
veterán
Jólenne befejeznétek Alonso basztatását. Ülj be aztán vezessél te. Mindj kerítek befektetőt nektek! Remelem fogadni hogy rinyálnátok ti is!
-
mrlujoak
veterán
Jaj jaj, Webber Button-hoz túl közel ereszti a kocsiját...
Remélem nem az lesz, mint az idény elején Hamiltonnal, vagy épp nemrég Kovával...mrlujoak
-
PazsitZ
addikt
RBRnél el lett intézve, hogy Vettel legyen elől a pontversenyben?
[ Szerkesztve ]
- http://pazsitz.hu -
-
mrlujoak
veterán
No, meg volt a burkolt csapatutasítás...
Elég keményen...Sony Xperia™ 10 V Dual; Sony WI-XB400; Navitel R600 - menetrögzítő - Sony STARVIS képérzékelővel
-
bobsys
veterán
ez mi volt mar
buntetest nekik
vagy hamiltonnakEnterprise Admin? Kirk kapitany leszel? - Ne törődjél semmivel, egyél zsömlét kiflivel
-
mrlujoak
veterán
Háááát, ez eléggé...hogy is mondjam...
á, inkább nem mondok semmit. Ez az elkerülés.Húú, ez a Sorry ...
Na, vajon lesz óvás?
-
Jadro
veterán
Massa-nak lesz egy arca a dobogón...
Samsung Galaxy S23 8/128 Green
-
blazsey2
senior tag
Ez elég szánalmas amit most a Ferrarinál előadtak
PSN ID:blazseydr
-
Szólista
senior tag
Nincs csapatutasitás,mi? Gratula Ferrari
Nem vagyok normális. Na és?!
-
Xirtam
veterán
Szerintem nem szánalmas. Ilyenkor a csapat érdekét kell nézni. Nem mondták ki hogy Felipe már pedig enged el Alonso-t....nyomorék magyar commentárok pofáznak megint hülyeségeket. Csak közölték vele h gyorsabb ennyi. De igen ez megy egyből szidjuk a ferrarit huzuk le őket mégjobban...mégis ők tették le eddig a legtöbet az asztalra. az már más kérdés hogy hogyan a győzelem a lényeg...
-
-
Flashcash
Közösségépítő
Hamiltontól pl. nem tudok ilyet elképzelni, hogy rádión sírjon, hogy ugyan engedje már el a csapattársa. Alonsótól valahogy ez természetes volt.
[ Szerkesztve ]
-
Avicularia
veterán
Szánalmas a ferrari.
-
Xirtam
veterán
válasz Avicularia #17293 üzenetére
TE vagy a szánalmas. nem láttod át az egészet. a pilóták csak eszközök nem ök alkotják a csapatot...
-
Oliverda
félisten
Vajon majd Alonso-t is kifütyülik mint anno MS-t?
"Minden negyedik-ötödik magyar funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből."
-
Xirtam
veterán
válasz Avicularia #17296 üzenetére
Csak magadat miősíted! Parasznak lenni amúgy meg jó dolog, hiszen akkor nem lenne kenyér!
-
mrlujoak
veterán
válasz Xirtam #17294 üzenetére
Hé, hé, hé!
Kérlek, ezt itt fejezd be!
Volt egy hozzászólás, ami megengedett és jogos!
De Te személyeskedni kezdtél, ami viszont az itteni szabályokkal ellentétes!mrlujoak
Egyébként pedig a csapatutasítás nem csak unfair dolog, de tilos is!
-
echterion
nagyúr
Na, itt a remek alkalom a FIA-nak, hogy bebizonyítsa, hogy tényleg a csapatutasítások ellen van, vagy csak rizsa az egész. Hiába no, a jó öreg csalonzónak már úgy tűnik, másképp nem meg...
Aktív témák
- DELL LATITUDE 7390 8th generációs I7-es processzor
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI P65 Creator 9SD notebook - i7 9750H 16GB RAM 512GB SSD GTX 1660TI MAX Q 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest