- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós kamerák
- Home server / házi szerver építése
- Unigine Superposition Benchmark
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Amazon Kindle
Aktív témák
-
-
Oliverda
félisten
válasz hunnylander #23430 üzenetére
Érdekes lenne, de az tény hogy a rokon is ennél a csapatnál szerezte be a címeket.
Amúgy ez a Valencia-i pálya nekem is az anno Indycar/PPG Cart/Chamcar-os utcai pályákat juttatja eszembe. Azokon elég jó versenyek voltak anno.
Érdemes megnézni őket.
Nagy kár hogy már nincs ez a sorozat.
[ Szerkesztve ]
"Minden negyedik-ötödik magyar funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből."
-
Oliverda
félisten
válasz hunnylander #23487 üzenetére
Briccssztón rulez.
"Minden negyedik-ötödik magyar funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből."
-
Oliverda
félisten
válasz Motion_Blur #23490 üzenetére
A bilmosk sem megy. Lehet hogy még hegesztik a hidat.
-
Oliverda
félisten
válasz Motion_Blur #23495 üzenetére
A vesztét?
-
Oliverda
félisten
Massa ismét jobb...
-
Oliverda
félisten
válasz Motion_Blur #23512 üzenetére
Néztem. A végére már kifogyott belőle a szussz. Mint mostanság úgy általában.
-
Oliverda
félisten
válasz Motion_Blur #23531 üzenetére
Hát ja. Biztos jó fog csatázni Button-nal meg Alonso-val a versenyen.
-
Oliverda
félisten
Holnap még lehet némi csitt-csatt is akár. [link]
-
Oliverda
félisten
válasz hunnylander #23554 üzenetére
Lehet hogy ezért sem eröltették annyira a körözgetést mint a többiek.
-
Oliverda
félisten
-
Oliverda
félisten
válasz hunnylander #23575 üzenetére
Erről beszéltem tegnap...
-
Oliverda
félisten
Ahogy mondod. Amúgy én sem értem hogy mit sír. Annyit megtanulhatott volna még Alonso-tól hogy ilyen esetben meg kell előzni azt aki lelassít majd utánna ügyesen befékezni előtte.
[ Szerkesztve ]
-
Oliverda
félisten
válasz Motion_Blur #23601 üzenetére
Én voltam kint de nem nagyon láttam/hallottam nyomát sem annak amire célzol.
Mondjuk anno 2006ban talán pont te magyaráztad büszkén a Magyar verseny után hogy mennyi anti-Alonso volt kint és hogy milyen tömeges üdvrivalgás tört ki mitán kiesett. Hiába, akkor ő volt a közellenség a Ferrari-sok szemében most pedig Hamilton az.
mod: Én személyszerint kifejezetten örülök hogy nincs olyan sok szurkolója.
[ Szerkesztve ]
-
Oliverda
félisten
válasz 7Heads Drago #23609 üzenetére
LOL. Hol látsz te itt Ferrari fölényt?
Lehet hogy nehezen tudák felmelegíteni a gumikat a 29 fokos aszfalton...
-
Oliverda
félisten
válasz Motion_Blur #23617 üzenetére
Nekem már semmi bajom nincs vele. Bár néha még megmosolyogtatnak az akrobata motoros mutatványai meg a fejek amiket a pitwall-on vág.
-
Oliverda
félisten
Kíváncsi vagyok hogy bukta vagy győzelem lesz az ajándék.
Mindenesetre furcsa hogy ezidág még senki sem törte magát össze pedig szvsz itt nem túl nehéz ilyesmit összehozni ahogy elénztem.
-
Oliverda
félisten
válasz hunnylander #23686 üzenetére
Lesz itt SC tehát nem lesz ez olyan sima futam én úgy érzem.
-
Oliverda
félisten
válasz hunnylander #23714 üzenetére
Még mindig nem tanultad meg hogy vele kár vitázni mert ha valami tuti cáfolatot találsz akkor az már nem érdekli?
-
Oliverda
félisten
válasz 7Heads Drago #23719 üzenetére
Miért? Tavaly Alonso segítette Hamilton-t?
-
Oliverda
félisten
Úgy látom hogy rajtrácsra menet közben az öreg David alatt megfőtt a cucc. Feltéve ha az RTL nem vágott át.
-
Oliverda
félisten
1. Hamilton
2. Kubica
3. RaikkonenPazsitZ: Jó ötlet volt anno a Ferrari-t Renault-ra cserélni.
[ Szerkesztve ]
-
Oliverda
félisten
Kova jót rajtolt.
-
Oliverda
félisten
Hát Kimi fejben már nem az F1-ben van az biztos.
...de a Ferrari motor részlege sem 100as.
[ Szerkesztve ]
-
Oliverda
félisten
Fülöp most tényéleg hiba nélkül ment és megérdemelte a győzelmet. Az infók tükrében pedig teljesen jó a 2. hely Hamilton-nak.
Azért amit Wéber mondott a közvetités végén Raikkonen-ről az elgondolkoztató és szvsz lehet is benne valami. Na hiába, hiányzik melőle egy Ron Dennis. Bár még tavaly is többet mutatott Todt keze alatt mint most.
-
Oliverda
félisten
válasz hunnylander #23918 üzenetére
Felesleges vitázni. Minden verseny után ugyanaz a régi nóta megy. A sapkás hasonlat az ami valóban ráillik erre az egészre.
Kíváncsi vagyok hogy melyik világnak nagyokosa jön legközelebb azzal hogy Hamilton a boxkiállások közben a sisak alatt szippantja fel a speed-et.
-
Oliverda
félisten
A Kimi-s esetről most ez ugrott be: [link]
-
Oliverda
félisten
válasz !Overdose! #23966 üzenetére
Túlforgatni nem lehet csak esetleg túl sokáig a maximumon pörgetni.
-
Oliverda
félisten
válasz !Overdose! #23968 üzenetére
Nem azt mondtam hogy ezt csinálta csak hogy mit lehet.
-
Oliverda
félisten
Hopp...erről majdnem elfelejtkeztem. Még a magyar verseny előtt a Mammutban ki volt állítva a safety car meg Hamilton 2007-es autója idei festéssel. Csináltam pár képet még akkor. Íme az egyik: [link]
-
Oliverda
félisten
válasz hunnylander #24102 üzenetére
Végülis bevált a megbízhatóság érdekében alkalmazott módosítások hatása. Ugyan a motor nem lett megbízhatóbb (sőt!) viszont legalább jóval erősebb lett.
-
Oliverda
félisten
Az is lehet hogy a Marlboro kért egy kis füstüt az elmúlt két futamra csak hogy ne felejtsék el mégis ki a főszponzor a csapatnál.
Smoking can seriously damage your championship chance.
[ Szerkesztve ]
-
Oliverda
félisten
válasz hunnylander #24111 üzenetére
Alonso pedig 2006-ban legyőzte Schumacher-t mint az köztudott.
-
Oliverda
félisten
-
Oliverda
félisten
válasz littlelion21 #24123 üzenetére
Lehet hogy azért mert végignyomott egy 1:40 perces versenyt betegen?
Aktív témák
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- Thrustmaster racing clamp kézifék tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest