Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Mauzes

    őstag

    válasz radi8tor #50054 üzenetére

    Sok a hiba? :)

    A napfénytető szerkezetnek (a keretnek) van egy pontja, ahol két anyag kb. egy tized milliméterrel összeér, és így bizonyos motorfrekvencián folyamatos zörgő-rezgő hangot ad. Még nem tudtam rájönni, pontosan hol történik.

    Az ülésszellőztetés a seggemet széthűti, de a hátamat meg alig. Ez mondjuk lehet valami egyedi hiba is nálam.

    A középső és hátsó hangszórók nagyon vérszegények. Mondjuk az egész Sony rendszer meglehetősen gyenge, ahhoz képest, hogy extraként vásárolható hifinek mondják.

    A harmadik üléssornak a biztonsági öv tartó fülei rendkívül bénán vannak rögzítve, és simán kiesik, a kis műanyag meg elvész. Már kétszer vettem hozzá pót fület.

    A kormányról a bőr elég szépen pattogzik/válik lefelé.

    Nem hiba, hanem feature, de a tükörfűtésnek nincs gombja. Ez így béna.

    Építő jelleggel:
    A kormányfűtésnek tényleg nincs külön gombja? Ha nincs, akkor csak menüből kapcsolható, elég béna.

    Android Auto használat közben hogyan lehet behozni az autó saját menüjét, pl a klíma beállításokhoz? A Sound gombot szoktam megnyomni, ami a hangbeállításokhoz ugrik és onnan lépek át a klímába, viszont a Sound gombra nem akar reagálni, amikor AA közben telefonálok vagy Skype hívásom van.

    ***

    A fentiektől függetlenül tök jó autó és iszonyat praktikus. Csomó dologban konkrétan jobban működik, mint az előző újonnan vett B8 Passat-om, ami szerintem egy nagyon jó autó. De ezeket nem sorolom, mert az interneten panaszkodni kell és nem dicsérni. :)

Új hozzászólás Aktív témák