Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • gaborbol

    őstag

    válasz DNReNTi #1817 üzenetére

    En annak idejen majdnem beleugrottam egy 6 eves, toresmentes, nagyon megkimelet, egygazdas Toyota Corollaba... Szerencsere markaszervizben 7000 ft-ert megneztek es kiderult, hogy az ajton alltalam is latott megfolyt lakkreteg a legaprobb gondja.
    Az egesz jobb oldala torve volt valamint az eleje is, amit viszonylag szepen, kizarolag gyari elemekkel javitottak, valamikor, talan markaszervizben, es a kis lakkfolyast az ajto oldalan leszamitva teljesen rendben talaltak. Kivul bellul nagyon megkimelt kepet mutatva.

    Aztan ahogy nezegettek az aljat, kiderult, hogy tiszta gitt az egesz alja es is rohad is korulotte, valamit, hogy az ora szerinti 109k KM sem lehetseges mivel az utolso hivatalos szervize 150K -nal volt Olaszorszagban egy evvel ezelott :DDD

    Azota komolyabb erteku kocsit csak es kiazarolag markaszervizes atnezes utan veszek, mert ala annyira nem latsz, Ha kerul 15-20k-ba esetleg akkor is megeri, ha meg nem engedni az elado elvinni akkor nyugodt szivvel ott kell hagyni, majd less masik.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák