-
PROHARDVER!
Ide várunk:
- minden saját tapasztalatot/tesztet, észrevételt a már megvett, és használatban lévő SSD-vel kapcsolatban, illetve mindenféle, megbízható forrásból való cikket/tesztet/érdekességet.
Új hozzászólás Aktív témák
-
SRII
őstag
Sziasztok!
Vettem egy Samsung 830 64GB ssd-t.
Egy sima első generácios sata csatlakozóval ellátott lga775-ös alapra van rákötve./ win7/ 1 sata portra van kötve)
A következőket észleltem.
nem gyorsabb mint a frissen rakott western digital caviar 500gb 6 éves vinyom.
ez lehet a sata portnak tudható be....?
néha, napi egyszeri alkalommal egy két másodperce megfagy minden, majd hallom hogy valami felpörög és ismét minden működik, eddig nem észleltem ilyent, csak mióta ssd-m van, de ugye mozgo alkatrész nincs benne így nem ez pörög fel, ez mi?
semmi nincs rákötve csak egy a fent nevezett 500gb vinyo sata 2 portra, lehet a vinyo miatt van ez?
Telepítés:
Kicsomagoltam az új ssd-t.
Rádugtam a gépre, újraindítottam, majd hibát írt ki telepítés közben (nem lehet formázni az ssd-t!
Rádugtam másodlagos satára és a win7-en belül leformáztam, majd vissza dugtam az 1-es sata portra és megtörtént a telepítés is.
Semmilyen beállítást nem végeztem el, sőt a biosban semmilyen módot nem tudok kiválasztani(vagy nem láttam, de alaposan végignéztem)
Ezen egy megfelelő telepítés mód volt? elolvastam a topikban írtakat , de nem értek én annyira ehhez.Más:
az ssd drivert nem tudom frissíteni, hiába csinálom azt ami le van írva a ph cikkben nem frissít semmit, a programját felraktam, ott van hogy ,[link]ez alapján csináltamDE
A felugró üzenetnél a YES gombot kell választani.
Ezután a megjelenő felületen a jobb oldalon lévő F/W Download gombra kell kattintani, melynek eredménye egy böngésző ablak, majd a felajánlott, 2 MB-os méretű 830_CXM03B1Q.zip fájlt kell lementeni.
nekem semmilyen ablak nem jelenik meg, és semmit nem tölt le.[ Szerkesztve ]
Légy önmagad! Mindenki más már foglalt!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
válasz Pityu. #55753 üzenetére
(rögzített hozzászólás)
Nyugodtan veheted azt a Kioxia XG7-et is, teljesen megbízható szerintem az XG sorozat, nekem van egy XG5 félgigás, hol külső meghajtóban használom Ventoyos boot eszköznek, hol valamelyik notebookban van, csendben dolgozik, semmi gond nincs vele. Amúgy nem sok különbség van az SN730 meg a XG7 között, utóbbi PCIe 4.0, de mindkettőben Kioxia BiCS NAND van, kb a controller is saját gyártás, ami szintén Kioxiát jelent. 2021-ben Lenovo Thinkpad Carbon gen9 meg Thinkpad P1 notikba voltak ezek az XG7-esek OEM-ként.
[ Szerkesztve ]
mennyé' be az ólajtón és ne gyere ki
- Tudástár Az SSD kondíciója, tények és tévhitek
- Tudástár Windows 7/8/10 SSD-vel! Hogyan is?
- Elemzés Átfogó elemzés az SSD-k természetéről
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Asszociációs játék. :)
- Steam Deck
- Elektromos autók - motorok
- TCL LCD és LED TV-k
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Vodafone mobilszolgáltatások
- PlayStation 5 Pro teszt
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- 4TB WD RED PRO! WD4005FFBX (NEM RECERTIFIED) 4TB 7200rpm 256MB! Teljesen új, bontatlan, sok garral!
- 4TB WD RED PLUS-ok! WD40EFPX (NEM RECERTIFIED) 4TB 5400rpm 256MB! Teljesen újak, bontatlanok, garral
- 256gb nvme ssd eladó
- Kingston 500GB NVME SSD SNV2S/500G - BONTATLAN
- Eladó bontatlan új 5 db ADATA su650 240gb
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs